Egypt - jaké letovisko?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
14.3.12 10:37

Já Ti věřím :D Oni byli v plánu jen dvojčata…bylo to u nás dost komický…klukům bylo 7,5měsíce a říkam přítelovi:„Nezdá se Ti že jsem nějaká oteklá a přibírám?“ On mi řekl,že né mě to nedalo šla jsem na gyndu a tam mi řekli,že jsem už v 10tt a že jestli chci na potrat tak bych musela ještě ten týden…hned jsem si nechala udělat fotečku…a na potrat ani nemyslela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
14.3.12 12:05

ups

Příspěvek upraven 14.03.12 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
14.3.12 12:08

Tam je pořád vedro, ale v létě je tam ještě 98% vlhkost vzduchu, takže malinko sprchne, hned to uschne, ale je tam jak v prádelně… :|

Téda Traccy ale máš fakt nádherný trio :hug: podle foteček jste ale mlaďoučký, viď? To musí být hukot, takhle přesně to měla moje babi, ale před 60ti lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.5.15 10:47

Dovolena Marsa Alam

Doporuci mi nekdo prosim nejaky klidnejsi hotel v Marsa Alam? Mame male ditko a osobne nestojim o preplnene plaze s ruskejma vozralama :roll:. Spis bych si predstavovala neco ne tak uzavreneho se snadnym pristupem do more. Bazen mam i tady :lol: Naposled jsem byla v Hurghade a nikdy vic. V tom rezortu jsem si pripadala jak zavrena ve vybehu. Jsem totiz zvykla na evropske plaze, tak jestli nekdo ma zkusenost s necim podobnym i v Egypte…poradte prosim :kytka: dekuji

• Citovat
  • Upravit
621
12.5.15 11:16

@mrs.gendy Ahojky, můžu doporučit hotel Utopia v Marsa Alam, bylo ti tam super, pláž patří k hotelu, je kousek a krásný čistý moře a perfektní šnorchlování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.5.15 11:33

@xLucikx ted jsem na to koukala a prijde mi to hrozne obrovsky. tim chci rict, ze tam bude asi dost lidi. libi se mi dreams beach resort. s tim nemas zkusenost? vypada vic utulne

• Citovat
  • Upravit
6203
12.5.15 12:27

My jsme byli vloni tady http://hotel.invia.cz/…bian-resort/ a to jezdíme do Egypta celkem často, ale tento hotel byl opravdu jednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.5.15 15:53

@kam2 bohuzel,ale nic konkretniho se nezobrazilo :think:

• Citovat
  • Upravit
6203
12.5.15 16:18

Tak si dej do vyhledávače hotel hilton nubbian resort marsa alam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.5.15 16:34

Na ten uz jsem taky koukala. vypada dobre…jeste uvidim co mi nabidnou cestovky. tuhle cast dovolene bych si fakt nejradsi odpustila :roll: jeste mame cas, tak se uvidi jestli se nenajde nejaka lepsi alternativa

• Citovat
  • Upravit
1201
12.5.15 16:52

@Traccy Ahojky, doporučuji Marsa..nebo Tabu :palec: byli jsme tam i tam, tenkrát i s dcerou ( 4letou) a super! Jen brát hotely od 4+…Hurghada taky dobrý, ale tam je to víc o tom, být jen v hotelu protože tam toho k vidění moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
2.6.15 14:11

Marsa alam a hotel Radisson Blu, úžasnej klídek a nikdo nikde :) http://www.blue-style.cz/…t-el-quseir/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
2.6.15 14:15
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie