Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já Ti věřím
Oni byli v plánu jen dvojčata…bylo to u nás dost komický…klukům bylo 7,5měsíce a říkam přítelovi:„Nezdá se Ti že jsem nějaká oteklá a přibírám?“ On mi řekl,že né mě to nedalo šla jsem na gyndu a tam mi řekli,že jsem už v 10tt a že jestli chci na potrat tak bych musela ještě ten týden…hned jsem si nechala udělat fotečku…a na potrat ani nemyslela ![]()
Tam je pořád vedro, ale v létě je tam ještě 98% vlhkost vzduchu, takže malinko sprchne, hned to uschne, ale je tam jak v prádelně… ![]()
Téda Traccy ale máš fakt nádherný trio
podle foteček jste ale mlaďoučký, viď? To musí být hukot, takhle přesně to měla moje babi, ale před 60ti lety ![]()
Doporuci mi nekdo prosim nejaky klidnejsi hotel v Marsa Alam? Mame male ditko a osobne nestojim o preplnene plaze s ruskejma vozralama
. Spis bych si predstavovala neco ne tak uzavreneho se snadnym pristupem do more. Bazen mam i tady
Naposled jsem byla v Hurghade a nikdy vic. V tom rezortu jsem si pripadala jak zavrena ve vybehu. Jsem totiz zvykla na evropske plaze, tak jestli nekdo ma zkusenost s necim podobnym i v Egypte…poradte prosim
dekuji
@mrs.gendy Ahojky, můžu doporučit hotel Utopia v Marsa Alam, bylo ti tam super, pláž patří k hotelu, je kousek a krásný čistý moře a perfektní šnorchlování.
@xLucikx ted jsem na to koukala a prijde mi to hrozne obrovsky. tim chci rict, ze tam bude asi dost lidi. libi se mi dreams beach resort. s tim nemas zkusenost? vypada vic utulne
My jsme byli vloni tady http://hotel.invia.cz/…bian-resort/ a to jezdíme do Egypta celkem často, ale tento hotel byl opravdu jednička.
Tak si dej do vyhledávače hotel hilton nubbian resort marsa alam
Na ten uz jsem taky koukala. vypada dobre…jeste uvidim co mi nabidnou cestovky. tuhle cast dovolene bych si fakt nejradsi odpustila
jeste mame cas, tak se uvidi jestli se nenajde nejaka lepsi alternativa
@Traccy Ahojky, doporučuji Marsa..nebo Tabu
byli jsme tam i tam, tenkrát i s dcerou ( 4letou) a super! Jen brát hotely od 4+…Hurghada taky dobrý, ale tam je to víc o tom, být jen v hotelu protože tam toho k vidění moc není…
Marsa alam a hotel Radisson Blu, úžasnej klídek a nikdo nikde
http://www.blue-style.cz/…t-el-quseir/