Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
SunSan píše:Jenika píše:to asi ano, kamarád byl v egyptě ve 3* a celou dobu trávil v pokoji na wc…mně osobně egypt neláká ani trochu, takže bych volila tu destinaci poblíž hranic a jezdila na výlety do Izraele
Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.
Tak tu Faraonovo pomstu můžeš chytnout i v 5*hotelu, není to jenom z jídla a pití. Může to být taky změnou klimatu.
MUFICE píše:SunSan píše:Tak tu Faraonovo pomstu můžeš chytnout i v 5*hotelu, není to jenom z jídla a pití. Může to být taky změnou klimatu.Jenika píše:to asi ano, kamarád byl v egyptě ve 3* a celou dobu trávil v pokoji na wc…mně osobně egypt neláká ani trochu, takže bych volila tu destinaci poblíž hranic a jezdila na výlety do Izraele
Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.
Já to nechytla nikdy, můj přítel vždycky
stačí ty jejich tabletky a za pár hodin/max.1 den/ je to v pohodě… ![]()
Dydynky píše:MUFICE píše:Já to nechytla nikdy, můj přítel vždyckySunSan píše:Tak tu Faraonovo pomstu můžeš chytnout i v 5*hotelu, není to jenom z jídla a pití. Může to být taky změnou klimatu.Jenika píše:to asi ano, kamarád byl v egyptě ve 3* a celou dobu trávil v pokoji na wc…mně osobně egypt neláká ani trochu, takže bych volila tu destinaci poblíž hranic a jezdila na výlety do Izraele
Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.stačí ty jejich tabletky a za pár hodin/max.1 den/ je to v pohodě…
My to ani jeden naštěstí nechytli a to jsme byli pokaždé v jiném hotelu a pili drinky s ledem ![]()
Nám se Faraonova pomsta taky vyhnula. Pili jsme jejich drinky, vodou z vodovodu si čistili zuby. Manžel to teda dezinfikoval slivovicí, já jsem byla bez „podpůrné léčby“. Měli jsme oběd a pití i na lodi a v Káhiře a naštěstí nic.
Já v životě nebyla u moře
a dál jak na Slovensko nebo do Německa jsem se nedostala
a mužíček mě chce vzít,někam kde z toho budu mít radost
…já si vybrala Egypt,tak nevim je to dobrá volba a nebo by jste doporučily třeba i něco jiného ![]()
Traccy píše:
Já v životě nebyla u mořea dál jak na Slovensko nebo do Německa jsem se nedostala
…já si vybrala Egypt,tak nevim je to dobrá volba a nebo by jste doporučily třeba i něco jiného
Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd ![]()
Dydynky píše:Traccy píše:Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd
Já v životě nebyla u mořea dál jak na Slovensko nebo do Německa jsem se nedostala
…já si vybrala Egypt,tak nevim je to dobrá volba a nebo by jste doporučily třeba i něco jiného
No, já bych do Egypta s tak malýma dětma nejela, pt tam hrozí ten Faraon a navíc je tam šílené vedro, kromě pozdního podzimu a zimy.
Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.
Ne,nepojedou pojedou s babičkou a dědou na chalupu do Hradce Králové,jsou malý a docela se i bojim je vzít sebou a hlavně od tý doby co se narödily jsme s přítelem nebyli nikde spolu sami dva tak koukáme jen na takové ty zájezdy na 6dní nebo 8dní,abychom nebyli dlouho pryč…
MUFICE píše:Dydynky píše:Traccy píše:Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd
No, já bych do Egypta s tak malýma dětma nejela, pt tam hrozí ten Faraon a navíc je tam šílené vedro, kromě pozdního podzimu a zimy.
Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.
Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tam
v Turecku je taky šílený vedro…to je to samý jako Egypt, jen nehrozí faraon ![]()
To nás pak čeká společný rodiný výlet do Disneylandu…Mickey Mouse milujou tak aby jim nebylo líto,že maminka byla na dovče tak pak pojedem s nimi na jejich výlet…
Dydynky píše:MUFICE píše:Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tamDydynky píše:Traccy píše:Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd
Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.v Turecku je taky šílený vedro…to je to samý jako Egypt, jen nehrozí faraon
Podle mě to nebude tak hrozný jako v Egyptě, třeba konec září a říjen je ideální
My byli 2× na Kypru v létě a tam bylo taky na padnutí, ale nebylo tam takové vedro jako v září v Egyptě.
Traccy píše:
Ne,nepojedou pojedou s babičkou a dědou na chalupu do Hradce Králové,jsou malý a docela se i bojim je vzít sebou a hlavně od tý doby co se narödily jsme s přítelem nebyli nikde spolu sami dva tak koukáme jen na takové ty zájezdy na 6dní nebo 8dní,abychom nebyli dlouho pryč…
Tak to jo..pak záleží, jestli chceš rušno a krámky, nebo klídek…Marsa je klídek, nikde nic, kromě hotelovýho komplexu, na relax super ![]()
MUFICE píše:Dydynky píše:Podle mě to nebude tak hrozný jako v Egyptě, třeba konec září a říjen je ideálníMUFICE píše:Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tamDydynky píše:Traccy píše:Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd
Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.v Turecku je taky šílený vedro…to je to samý jako Egypt, jen nehrozí faraon
My byli 2× na Kypru v létě a tam bylo taky na padnutí, ale nebylo tam takové vedro jako v září v Egyptě.
dělala jsem dřív v casinu a mám spousty tureckých přátel..říkali mi, že jejich servis se nedá s Egyptem srovnat, ale ty teploty prej jo
to já si takhle jednou zajela v srpnu na Dominikánu…bože to byla ale hovadina ![]()
Traccy píše:
To nás pak čeká společný rodiný výlet do Disneylandu…Mickey Mouse milujou tak aby jim nebylo líto,že maminka byla na dovče tak pak pojedem s nimi na jejich výlet…
ani nevíš, jak já se těším, až budu mít prcka a budu s ním jezdit po výletech..
ale určitě mi bude stačit jeden
(prcek)
Dydynky píše:MUFICE píše:dělala jsem dřív v casinu a mám spousty tureckých přátel..říkali mi, že jejich servis se nedá s Egyptem srovnat, ale ty teploty prej joDydynky píše:Podle mě to nebude tak hrozný jako v Egyptě, třeba konec září a říjen je ideálníMUFICE píše:Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tamDydynky píše:Traccy píše:Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd
to já si takhle jednou zajela v srpnu na Dominikánu…bože to byla ale hovadina
V té Dominikánské rep. je v létě zima nebo období deštů?