Egypt - jaké letovisko?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
13.3.12 10:51
SunSan píše:
Jenika píše:
Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.
to asi ano, kamarád byl v egyptě ve 3* a celou dobu trávil v pokoji na wc…mně osobně egypt neláká ani trochu, takže bych volila tu destinaci poblíž hranic a jezdila na výlety do Izraele :)

Tak tu Faraonovo pomstu můžeš chytnout i v 5*hotelu, není to jenom z jídla a pití. Může to být taky změnou klimatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.3.12 12:30
MUFICE píše:
SunSan píše:
Jenika píše:
Byla jsem tam taky několikrát i s těma výletama do Izraele. Super zážitek. Jen ne s dětma. Taky pozor na výběr, je dost hotelů, kde je krásný vodní svět - potápění, ale přístupy do moře jsou z mola po schodech, pro děti dost obtížné, zato korály a atd. Jinak ta 5hvězda nutná.
to asi ano, kamarád byl v egyptě ve 3* a celou dobu trávil v pokoji na wc…mně osobně egypt neláká ani trochu, takže bych volila tu destinaci poblíž hranic a jezdila na výlety do Izraele :)
Tak tu Faraonovo pomstu můžeš chytnout i v 5*hotelu, není to jenom z jídla a pití. Může to být taky změnou klimatu.

Já to nechytla nikdy, můj přítel vždycky :lol: stačí ty jejich tabletky a za pár hodin/max.1 den/ je to v pohodě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.3.12 14:13
Dydynky píše:
MUFICE píše:
SunSan píše:
Jenika píše:
Já to nechytla nikdy, můj přítel vždycky :lol: stačí ty jejich tabletky a za pár hodin/max.1 den/ je to v pohodě… ;)

My to ani jeden naštěstí nechytli a to jsme byli pokaždé v jiném hotelu a pili drinky s ledem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
13.3.12 18:36

Nám se Faraonova pomsta taky vyhnula. Pili jsme jejich drinky, vodou z vodovodu si čistili zuby. Manžel to teda dezinfikoval slivovicí, já jsem byla bez „podpůrné léčby“. Měli jsme oběd a pití i na lodi a v Káhiře a naštěstí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.3.12 21:21

Já v životě nebyla u moře :oops: a dál jak na Slovensko nebo do Německa jsem se nedostala :( a mužíček mě chce vzít,někam kde z toho budu mít radost :hug: …já si vybrala Egypt,tak nevim je to dobrá volba a nebo by jste doporučily třeba i něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.3.12 21:35
Traccy píše:
Já v životě nebyla u moře :oops: a dál jak na Slovensko nebo do Německa jsem se nedostala :( a mužíček mě chce vzít,někam kde z toho budu mít radost :hug: …já si vybrala Egypt,tak nevim je to dobrá volba a nebo by jste doporučily třeba i něco jiného :)

Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.3.12 21:50
Dydynky píše:
Traccy píše:
Já v životě nebyla u moře :oops: a dál jak na Slovensko nebo do Německa jsem se nedostala :( a mužíček mě chce vzít,někam kde z toho budu mít radost :hug: …já si vybrala Egypt,tak nevim je to dobrá volba a nebo by jste doporučily třeba i něco jiného :)
Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd ;)

No, já bych do Egypta s tak malýma dětma nejela, pt tam hrozí ten Faraon a navíc je tam šílené vedro, kromě pozdního podzimu a zimy.

Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.3.12 22:34

Ne,nepojedou pojedou s babičkou a dědou na chalupu do Hradce Králové,jsou malý a docela se i bojim je vzít sebou a hlavně od tý doby co se narödily jsme s přítelem nebyli nikde spolu sami dva tak koukáme jen na takové ty zájezdy na 6dní nebo 8dní,abychom nebyli dlouho pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.3.12 22:36
MUFICE píše:
Dydynky píše:
Traccy píše:
Koukám, že máš tři krásné dětičky, takže předpokládám, že pojedou s váma? V tom případě nejezdi do Egypta v letních měsících, to by pro ně bylo peklo, podlaha kolem bazénu je strašně rozpálená a pálily by jim nožičky…pak záleží na typu pláže, musíš zvolit písečnou s pozvolným vstupem do moře…určitě ne přes molo..no a nakonec nějaké vyžití pro dětičky jako skluzavky atd ;)

No, já bych do Egypta s tak malýma dětma nejela, pt tam hrozí ten Faraon a navíc je tam šílené vedro, kromě pozdního podzimu a zimy.

Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.

Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tam ;) v Turecku je taky šílený vedro…to je to samý jako Egypt, jen nehrozí faraon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.3.12 22:37

To nás pak čeká společný rodiný výlet do Disneylandu…Mickey Mouse milujou tak aby jim nebylo líto,že maminka byla na dovče tak pak pojedem s nimi na jejich výlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.3.12 22:38
Dydynky píše:
MUFICE píše:
Dydynky píše:
Traccy píše:

Radši bych jela třeba do Turecka, tam prý je to pro rodiny s dětma jako stvořené. Letos bychom tam chtěli také jet.
Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tam ;) v Turecku je taky šílený vedro…to je to samý jako Egypt, jen nehrozí faraon :)

Podle mě to nebude tak hrozný jako v Egyptě, třeba konec září a říjen je ideální :pankac: My byli 2× na Kypru v létě a tam bylo taky na padnutí, ale nebylo tam takové vedro jako v září v Egyptě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.3.12 22:38
Traccy píše:
Ne,nepojedou pojedou s babičkou a dědou na chalupu do Hradce Králové,jsou malý a docela se i bojim je vzít sebou a hlavně od tý doby co se narödily jsme s přítelem nebyli nikde spolu sami dva tak koukáme jen na takové ty zájezdy na 6dní nebo 8dní,abychom nebyli dlouho pryč…

Tak to jo..pak záleží, jestli chceš rušno a krámky, nebo klídek…Marsa je klídek, nikde nic, kromě hotelovýho komplexu, na relax super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.3.12 22:46
MUFICE píše:
Dydynky píše:
MUFICE píše:
Dydynky píše:
Traccy píše:

Já byla loni na jachtě po řeckých ostrovech a musím uznat, že ty zapadlý písečný pláže byly úžasný, takže až se prcek narodí, pojedeme tam ;) v Turecku je taky šílený vedro…to je to samý jako Egypt, jen nehrozí faraon :)
Podle mě to nebude tak hrozný jako v Egyptě, třeba konec září a říjen je ideální :pankac: My byli 2× na Kypru v létě a tam bylo taky na padnutí, ale nebylo tam takové vedro jako v září v Egyptě.

dělala jsem dřív v casinu a mám spousty tureckých přátel..říkali mi, že jejich servis se nedá s Egyptem srovnat, ale ty teploty prej jo ;) to já si takhle jednou zajela v srpnu na Dominikánu…bože to byla ale hovadina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.3.12 22:48
Traccy píše:
To nás pak čeká společný rodiný výlet do Disneylandu…Mickey Mouse milujou tak aby jim nebylo líto,že maminka byla na dovče tak pak pojedem s nimi na jejich výlet…

ani nevíš, jak já se těším, až budu mít prcka a budu s ním jezdit po výletech.. :dance: ale určitě mi bude stačit jeden :D (prcek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.3.12 23:48
Dydynky píše:
MUFICE píše:
Dydynky píše:
MUFICE píše:
Dydynky píše:
Traccy píše:

dělala jsem dřív v casinu a mám spousty tureckých přátel..říkali mi, že jejich servis se nedá s Egyptem srovnat, ale ty teploty prej jo ;) to já si takhle jednou zajela v srpnu na Dominikánu…bože to byla ale hovadina :mrgreen:

V té Dominikánské rep. je v létě zima nebo období deštů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí