Dovolená v Bulharsku - dají se koupit příkrmy?

304
22.6.09 10:33

Dovolená v Bulharsku

Ahoj holky prosím o rady a zkušenosti. Na konci srpna letíme do Bulharska. Stravu máme jen snídani protože nám všichni tvrdily že se tam kdekoliv najíme. Jen bych potřebovala vědět zda se tam dají koupit příkrmy, něco si povezu ale moc se mi nechce tahnout všechno. Naše malá bude mít v tu dobu 14měsíců. děkuji za rady. P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
22.6.09 10:57

Příkrmy koupíš v lékárně, jsou výrazně dražší než u nás. Taky jednorázové plenky.
Byli jsme před 3 lety se stejně starou dcerou. Nevím, jak dalece jste s příkrmy, ale já jsem vezla Sunar, krupici a jednu skleničku na den jako hlavní jídlo. Vystačili jsme v pohodě. U snídaně většinou žužlala chleba nebo okurku. Jogurty tam koupíš v pohodě za stejnou cenu - kupovali jsme Danone. Vezli jsme sebou rychlovarnou konvici, takže jsme vše vařili na pokoji - vodu jsme kupovali balenou - vyšla levně.
My jsme se najedli všude, jídlo je tam opravdu levné. někdy jsem koupila mladé kuřecí vývar s nudlemi - měli vynikající, tak se najedla toho. Ovoce a zeleninu tam koupíš kdekoli a vycházela poměrně levně. Pokud budeš chtít vědět ještě víc, klidně se ptej.
Jo a hračky neber, dají se koupit všude a za ceny o kterých se nám tady ani nezdá, taky slunečníky, lehátka a podobné nezbytnosti na pláž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.6.09 11:32

Sati díky moc za odpověd. S tou konvicí je to super nápad. Říkala jsem si že vezmu ze tři skleničky maso-zeleniny a tři přesnídávky. Pleny taky vezmu ty nejsou tak těžké. Malá jí skoro všechno tada hlavně brambory, večer pije takovéto mlíčko s kaší od nestlé to budu muset taky vzít ale taky si říkám že za dva měsíce může být všechno jinak. Tak uvidíme. A hračky fakt nemusím brat jo?
Když si zpomenu tak ještě písnu. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.6.09 11:40

Všude koupíš nafukovačky, bábovičky na písek, kyblíčky a podobné blbinky. Místo hraček raději nabal ty skleničky :lol: :lol: a zpátky si místo nich dovez domů ty hračky :wink: . My jsme nakupovali tady jak zběsilí, aby se děcko u vody nenudilo, a pak nás šlo potrhat, jak jsme viděli jak krásné tam byly :twisted: .
Jedině, co bych ti mohla ještě poradit, kup si takový ten malinký bazének. Jednak do něj můžeš napustit vodu na balkoně, a taky některé hotely mají jen sprchové kouty a pokud budeš chtít dítko odmočit tak je ten bazének skvělý. I na pláž si ho můžeš vzít. Myslím takový
http://img.mimibazar.cz/…23881536.jpg /> my jsme měli obyčejný z Teska asi za 40 Kč a posloužil skvěle. Pohledám foto. Na pláž jsme měli koupený takový ten plážový stan, vynikající věc, malá si tam i schrupla, protože slunko bylo fakt pekelné a takhle byla hezky ve stínu.
Kam přesně jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.6.09 11:53

Tady je ve stanu
http://rodina.cz/…ovxxstan.jpg

a tady na balkoně v bazénku
http://rodina.cz/…/bazxnek.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.6.09 11:55

Tak to je super bazenek koupím. My jedeme na Slunečné pobřeží - hotel Kotva. Jedeme jen na 8dní protože jsem měla strach kdyby malá onemocněla tak at netrpíme dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.6.09 14:04

V hotelu Kotva byl manžel s malou, když jí bylo 2 a čtvrt (já zůstala doma s rizikovým těhu :) , ale za rok jsme byli kousek dál a zajeli se do Kotvy podívat. Budete spokojeni! Měli taky jen snídani, hned vedle je restauračka, venkovní, tam jí kupoval přirodní kuřecí řízek s brambory :D , jedna porce tak pro 3 lidi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
22.6.09 14:08

Hotel Kotva je super. Snídaně jsme měli formou švédských stolů a bylo to hodně rozmanité. Krámků tam bylo spousty, jen restaurací v blízkosti moc ne, ale je to už pár let, tak se to mohlo změnit. Nicméně se dalo dojít nebo dojet mašinkou do Nesebaru. Pěšky do nové části to bylo tak kilometr a tam byla jedna restaurace vedle druhé za rozumné ceny. Bohužel dcera je fňukna, když se chodí a manžel to špatně snáší /ve stylu chudák malá, bolí nožičky… :evil: /, takže jsme tam byli jen 2×, ale chodili jsme na obědy do hotelové restaurace, kde to sice bylo trochu dražší, ale jako hoteloví hosté jsme tam měli slevu a porce dávali takové, že jsme si ve 3 dali 2 jídla a měli jsme pocit, že praskneme. Večer jsme chodili na palačinky kousíček od hotelu MŇAM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.6.09 14:13

Ahoj

my se vratili z celym osazenstvem z Tunisu a muzu vrele doporucit vse psane vyse–JAK KONVICI,TAK BAZENEK I STAN jsme meli s sebou a vyplatilo se......

A hracky kupovalin tam i nafokovaci blbinky do vody.......

A meli polopenzi..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
22.6.09 21:14

My jsme byli na Slunečném pobřeží před 3 lety. Příkrmy ve skleničkách tam měli ve všech větších supermarketech a pak i v některých menších krámcích. Jak zeleninové, masové, tak ovocné přesnídávky. Svoje bulharské značky a pak samozřejmě třeba Hipp. Nevím, jak teď, tenkrát vyšly určitě levněji než u nás - hlavně ty bulharské. Vyzkoušeli jsme je a synovi moc chutnaly.
Hračky jsme nakoupili taky až na místě, místo varné konvice jsme měli spirálu. Tenkrát jsme s sebou táhli i židličku Ikea a nočník :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.6.09 15:18

Ahoj holky, ani nevíte jak jste mě potěšili. Bazének už jsem koupila. Díky moc za info. Snad to všechno klapne. P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí