Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
muzete mi prosim napsat jeji klady a zapory.. jsem paticlena rodina.. pouzivame dve autosedacky.
Dekuji
Rupinko, bohužel MPV zrovna osobně neznám, jako skoro jedinou mazdu jsme jí neměli
už jsme měli - naši, nebo my - 323, premacy, 6, 2, 5
takže mazdo - maniaci.
obecně jsou to skvělý auta, spolehlivé, nikdy jsme s nima neměli problémy! (super byla premacy, má v zadu 3 rovnocené sedačky!!)
MPV - je to vlastně předchůdce mazdy 5, pokud se nepletu… ty posuvné dvěře jsou fantastický vynález, hlavně s dětma, dostaneš se i když tě nějaký blbec blokne…dobře se dávají děti do sedaček.. (máme teď u pětky a auto bez nich už nikdy nechci!!! ) přídatné sedačky v kufru jsou dobré, pohodlné, ale mrzí nás, že nejdou vyndat, někdy když člověk jede dál a ví, že je nebude potřebovat,.. zabírají místo .. ta druhá řada - blbé je, že nejsou ty sedačky 3 rovnocené, ta veprostřed je hrozně malá a moc se a ní nedá sedět, a mezi 2 sedačkama si to ani nedovedu představit. vyklopením jednoho sedadla v zadu ale zase ztratíš dost z kufru… ![]()
co si pamatuju, MPV mělo několik verzí, i co se těch sedaček týká, jedna měla v zadu 2 sedačky + tu třetí řadu a jedna měla tuším 3 + 2 rovnocené, a dají se vymontovat ty, co nejsou potřeba, což by bylo super!!
obecně se mi to auto moc a moc líbí, tedy, ta 3+2 verze
- pro 5členou rodinu ideál!
našla jsem na ni recenzi z lidovek http://auto2.lidovky.cz/…_lidovky.php?…