dítě a pas

9216
3.6.09 18:46

dítě a pas

ahoj, chystáme se na dovolenou do máďarska a malého nemáme napsaného ani v pase ani v občance.Chci si ho dát napsat do pasu.Nevíte jak téď dlouho se na pas čeká?a co všechno musim mít? stačí rodný list?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
3.6.09 18:52

Ahoj kosatko,
nedávno jsem si nechala zapsat obě holky do pasu a potřebovala jsem rodné listy holek, občanku, svůj pas, vyplněný formulář a 50,–Kč za každou. V některých případech vyžadují i potvrzení o státním občanství - to trvá cca týden, zápis do pasu mi udělali asi za 5 dní. Ty termíny se budou lišit určitě úřad od úřadu.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.6.09 20:15

Romiku a to ti je zapsali do starého pasu? já myslela že si budu muset udělat nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.6.09 20:34

Jasně, udělají do starého pasu. Myslím na předposlední stránku. Taky mi to udělali do 5ti dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.6.09 21:48

holky dík, to je super.Bála jsem se že to nestihnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
4.6.09 09:19

Určitě to zapíšou do tvého pasu. A pokud jsi ty, tatínek Filípka a Filípek narození v ČR, tak nebudeš ani potřebovat to potvrzení o občanství a za pár dní máš pas hotovej.
A kam do Maďarska jedete? My jsme byli u Balatonu, když bylo Nikolce 13 měsíců a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.6.09 09:47

Romiku taky jsme chtěli k balatonu, ale pak jsem si to rozmyslela kdyby bylo špatné počasí.Tak jedem do Sárváru do termálních lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí