Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravííím Vás všechny..
chtěla bych se optat zda jezdíte někdo autama do Chorvatska? chceme jet v červenci autama… je nám jedno kam.. ale asi co nejvýše aby to nebylo tak daleko.. takže bych se chtěla i optat jaké místo by jste doporučili.. ale hlavně proč zakládám diskuzy je to… že pojedeme dvěma autama.. a chtěli bychom vědět na kolik asi vyjde doprava.. v každém autě pojedeme 4.. tudíž kolik cca vyjde doprava na jednoho.. a za kolik se tam dá sehnat ubytování na jednoho na noc.. budeme schánět až přímo tam.. dopředu nebudeme nic objednávat..
čím více informací tím lépe.. jedou snáma studenti VŠ tudíž scháníme něco nejlevnějšího.. a právě proto byla volba autem a chceme Chorvatsko..
díííky za rady.. ![]()
@KackaDoup jéééžiši marja…
takovouhle… tady fakt potřebuju…
aby ses nepo… že jsem se uklikla o jedno písmeno… ![]()
@telezska
ze si sprosta to pominu, pokud jsi si vsimla byla jsem mila, mela jsi tam mile smajliky…normalni chyba jen jsem te na ni upozornila…aby lidi pochopili oc jde…treba…
No dobrý zase jo…
já se ptala na chorvatsko… zda nechceš odpovědět na moji otázku neodpovídej… ptz na otázku ohledně chorvatska dostat odpověd kde to je.. mi nepřijde moc vtipné.. ![]()
@telezska píše:
No dobrý zase jo…já se ptala na chorvatsko… zda nechceš odpovědět na moji otázku neodpovídej… ptz na otázku ohledně chorvatska dostat odpověd kde to je.. mi nepřijde moc vtipné..
chtela jsem ti naznacit..jen to, ze kvuli te chybe, mozna odrazujes lid od toho, aby sem prisli diskutovat, tedy v dobrem…ikdyz k tematu nic nemam tak jsem ti vlastne tim prisla pomoct, ptz na otázku ohledně chorvatska dostat odpověd kde to je. O Chorvatsku tam v te chvili nebylo nic.
Bože kvůli jaké chybě??
… myslíš to Chrvatsko? oo tak to jsem se uklikla o jedno písmenko.. ale to nebylo ve lánku ale už v komentáři… ![]()
@telezska píše:
Bože kvůli jaké chybě??… myslíš to Chrvatsko? oo tak to jsem se uklikla o jedno písmenko.. ale to nebylo ve lánku ale už v komentáři…
v nadpisu diskuse jsi mela chybu..boze muj uz
mela jsi tam Chotvatsko..a proc to omylas porad dokola??ted uz to mas opravene tak bud rada.Nebo myslis, ze bych te upozornovala tim, ze jsem se zeptala kde to je, kdyz by jsi to mela spravne??…budu se opakovat.,ale chtela jsem ti pomoci…mam ten nazev spatny jeste v upozorneni.
@telezska
ano, jezdím do CH autem
Někam blízko-tj. Krk apod. Je to hned na východě, kam jezdí nejvíce lidí.
Je tam pěkně, ale opravdu přelidněno.
Pokud chceš stálejší počasí doporučuji Dalmácii, je to dál, ale záruka stálého, teplejšího počasí.
Cesta je drahá, Rakousko-10 denní DZ cca 300Kč, dá se koupit na benzinkách v ČR
Někdo to objíždí přes Maďarsko, tuto cestu neznám.
Slovinsko-DZ, která je dost nešťastně vymyšlená jen na 7 dní a je dost drahá cca 400,–Kč(v přepočtu) jinak vše v EU, je drahá vzhledem k počtu najetým km po Slovinsku.
Dálnice v CH - dálniční známka, dost drahé cca 1kuna za/km ![]()
Ubytování v červenci, kdy je sezona je také drahé, je to různé, na Krku nevím, dole za apartmán cca 30 a více EU na den za celý apart. Záleží na vybavení-klimatizace apod.
Jídlo v CH je drahé v restauracích, mají dvojí jídelní lístek-pro domácí a turisty
Pivo cca 1-1,5 EU v přepočtu z kuny.
Pečivo, ovoce, vodu koupit musíš, tady si ceny nepamatuji.
Po vstupu CH do EU došlo ke zdražení všeho.
Ubylo českých turistů vzhledem k ceně, takže ubytování by neměl být problém, je na každém rohu.
Nevím, jestli pojedou i děti? V CH je málo písečných pláží, převažují skály a hůře přístupná místa do moře. Kde je písečná pláž, tam je narváno.
V Dalmácii je stálejší počasí, více pláží, méně lidí. Spousty výletů po okolí…
CH je moc krásné, moře snad nejkrásnější.
nevím, co napsat více, snad jen-dobro došli ![]()
@KackaDoup Opravdu jsi chtela pomoci a ne si rypnout? Troufla bych si rict, ze kazdemu doslo, ze se jedna o Chorvatsko, tudiz kdo by umel pomoci, pomohl by i bez tveho komentare.
Zakladatelko, do Chorvatska nejezdime, takze bohuzel neporadim.
@telezska chceš toho moc. Počítej min. 50 e na noc, pro 4 možná i 60. Jídlo je vcelku drahý, když nebudeš vařit a nedovezeš o to dražší, my min. rok na 4 lidi nechali na 9 dní 30 000. Za vše.
Holky, nechte toho handrkování, je to zbytečné, každý má nervy v pr..tak se stane, že se přepíše ![]()
Jsem naprosto vyrovnaná ![]()
Příspěvek upraven 27.01.15 v 18:28
@berry4 píše:
@telezska chceš toho moc. Počítej min. 50 e na noc, pro 4 možná i 60. Jídlo je vcelku drahý, když nebudeš vařit a nedovezeš o to dražší, my min. rok na 4 lidi nechali na 9 dní 30 000. Za vše.
ano, je to tak, já už tam nejezdím.
Raději sednu na letadlo, dovolenou pořídím za cca 10 tisíc(na poslední chvíli) v Řecku, kde se k nám chovají mile. CH jsou no, slušně divní ![]()
Ale to moře je nádherný, nedá se srovnat s Řeckem