Dovolená v Dubaji nebezpečná?

216
11.3.15 19:47

dovolena v dubaji nebezpečna ?

Ahoj maminky. Jaky mate nazor na dovcu v Dubaji? Chceme jet az v listopadu ale mam strach jezdit do Emiratu atd…asi kvuli vecem co se ted ve svete vsude deje. Deti by jsme nebrali. Porad zvazuju…Taky jsem slysela te se zena pokud je blondyna musi drzet stale manzela nemuze nikde sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.3.15 19:51

@emicka22 proč se bát v Dubaji? Tu jako jednu z mála považuju za fakt bezpečnou ;) Jela bych v klidu. Jediné doporučení - neodhalovat se, jsou místa, kam Tě např v kraťasech a tílku vůbec nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
11.3.15 19:54

Dovolená v Dubaji a nebezpečná? V žádném případě. Dubaj je velmoc. Můj chlap tam byl zrovna pracovně minulý týden :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15448
11.3.15 19:54

Já se všeobecně hodně bojím, ale zrovna Dubaje teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.3.15 20:00

@emicka22 pravdu máš v tom, že jít si sednout do baru bez manžela, tak na tebe budou divně koukat i v hotelu, kde jsou zvyklí na ledacos. Jestli jsi blondýna, počítej navíc s otravnýma nabídkama a kecama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
11.3.15 20:02

Tak jsem se právě ptala manžela a říkal, že si máš dát hlavně pozor na to dát někomu pusu na veřejnosti. Je to tam trestný, takže vás za to můžou klidně zavřít i když jste manželé. Ale jinak v klidu bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283

@BlueFairy :kdybych nebyla blond a vlasne cele rodina sme blond jedu hned:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283

@BlueFairy :kdybych nebyla blond a vlasne cele rodina sme blond jedu hned:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.3.15 20:05
@Aneta361 píše:
@BlueFairy :kdybych nebyla blond a vlasne cele rodina sme blond jedu hned:D

Tak pokud budeš pořád s manželem, tak je to v pohodě. Nejlepší je ale držet se resortu a nikde moc nevykukovat… PLUS - nejsem žádný konspirátor, ale svoji čtyřletou modrookou blondýnečku bych do arabských zemí NIKDY nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.3.15 20:08

Dubai je naopak superbezpecne mesto. Klidne si muzes odlozit kabelku na lavicce v parku a ona tam zustane. Naprosta vetsina lidi, se kteryma se setkas pochazi odjinud a pri jakemkoliv prestupku je vyhodi ze zeme, takze je tam proste klid.

Znam blizce lidi co tam dlouhodobe pracovali a pracuji a vsichni to povazuji za superbezpecne misto. Pro zivot ma Dubai svetle i stinne stranky, ale bezpecnost patri k tem svetlym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.3.15 20:10
@Ali-Ali píše:
Dubai je naopak superbezpecne mesto. Klidne si muzes odlozit kabelku na lavicce v parku a ona tam zustane. Naprosta vetsina lidi, se kteryma se setkas pochazi odjinud a pri jakemkoliv prestupku je vyhodi ze zeme, takze je tam proste klid.Znam blizce lidi co tam dlouhodobe pracovali a pracuji a vsichni to povazuji za superbezpecne misto. Pro zivot ma Dubai svetle i stinne stranky, ale bezpecnost patri k tem svetlym.

PS: moje kamaradka blondynka tam pracovala 3 roky (sama). nikdy nemela jediny problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.3.15 20:10

No prave ze jsem. :-( prijde ze kolem lezi staty ktere nejsou zadna vyhra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.3.15 20:21

Byla jsem v různých státech, městech, ale Dubaj rozhodně za nebezpečnou nepovažuji. Stát se může ledacos, třeba jít na oběd ve V. Brodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.3.15 20:24

Emicka22: Kolem leží státy, tak to jsem si vzpoměla, že v USA mě litovali, že máme válku, když jsme tak blízko Ukrajiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.15 20:30

@martina.se
souhlasím

@BlueFairy
souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek