Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
můžete mi, prosím, poradit - doporučit ubytování v Krkonoších, pro 2 sportovně založené rodiny s dětmi 2 - 8 let, nejlépe chata/penzion?Vlastní zkušenost vítána. Děkuji moc,
Brezinka
Budete to mít na pobyt nebo jen jako základnu pro přespání a zbytek na tůry? S jídlem nebo bez?
A kterou část Krkonoš byste rádi prošli?
L.
Za sebe radím východní část - je malinký chlup levnější, je o stejný chlup prázdnější, a pro mě o veliký chlup hezčí
Ale je blbé, že není tak pohodlná jako západní. Tam se dá vyjet na hřeben lanovkou nebo autobusem a pak jen pohodlně chodit - což je s děckama lepší.
Do Krkonoš se chystáme - ale opět ne letos - zase v létě rodím ![]()
![]()
Naposledy jsme byli s roční Adlou, bylo to fajn - to jsme právě byli v západních na chatě Fišerce. Mají tam i postýlky, výborné jídlo a švindlovali jsme, že jsem do kopce jezdili lanovkou nebo busem. Ale bylo to super… Za sebe hodně doporučuji vyjet na Špindlerovku a jít po cestě českopolského přátelství k polským ledovcovým jezerům - jmenuje se to Sněžné jámy. Pak k pramenu Labe a dolů do Špidlu. Na druhou stranu je to cesta k údolí Bílého Labe - ta je taky nádherná! No, nádherné je tam skoro všechno
Ale díky švindlu s autobusem je to pro děcka schůdné… Teda pro větší děcka, prťata se musí nosit
Nevím, jak to budeme dělat se třema mrňatama… Jsme jen dva.
L.
Muzu doporucit Moravskou boudu(www.moravskabouda.cz - cca. 1200 m.n.m.), je to na Spindlem, v lete tam pohodlene dojedete autem a mate vychozi bod pro pesi turistiku, nemusite pouzivat ani lanovku nebo bus a usetrite tak cas.
Ubytovani je super, na pokoji sprchovy kout a umyvadlo, zachody sice na patre ale vzdy perfektne uklizene. Myslim, ze nabizeji polopenzi, ale muzete se dohodnout jen na snidani. Je tam taky takova mensi prolezka se skluzavkou a houpacou a kazde leto tam maji cca. 5 krav, takze pro deti alespon nejaka atrakce.
Mrkni na web. Byla jsem tam vicekrat a pokazde spokojena.
díky za tipy, lokalita je jedno jaká, raději ale spíše západ,
dobrá by byla polopenze. Zvířata by byla fajn.
Brezinka
Doporučuji Farmu hucul na Janově Hoře - u Vítkovic. Příjemné prostředí, pro děti vyžití, ochočené mini kozy u chaty, koně nepočítám a hodně tras kolem
Ubytování s koupelnou u pokojů a docela levné…i s jídlem plná penze ![]()
ahoj Koreno,
prosím, jak se jmenoval ten penzion u te farmy Hucul?
nemůžu ho najit, našla jsem odkazy jen na projižďky na koních, ale žádné ubytování.
dík, Brezinka
Adresa: Vítkovice
Farma Hucul, s.r.o.
Vítkovice 92, Vítkovice 51238, Česká Republika
Telefon: 420 481 582 819
mail: farma@hucul.cz
http://www.hucul.cz/
…taky jsem musela delší čas pátrat, už jsem si to nepamatovala ![]()
Ahoj, jdu poprosit o radu a o tipy, co dělat v Krkonoších. Jedu s dcerou na tábor, ona bude na táboře, já jen jako ubytovaná ve stejné boudě a večer se bude vrace´t ke mně na pokoj. Prý to mám jako dovolenou, celý den volno. Jedeme sem http://www.dvorska-bouda.cz/ co tam jako budu celý týden dělat s dvouleťačkou na hrbu? Nemáte, moc moc prosím, nějaké tipy, co mlže dělat na horách v létě člověk nesnášející tůry milující moře a hlídající dvouleťáka? Co nikam nedojde a v krosně na zádech ji neunesu? Jak to tak po sobě čtu, je to tedy oříšek
![]()
@terinka4444 my tam jedeme taky
ale jen na krátký víkend, taky jsem zvědavá. Budeme mít s sebou 19m a nemáme krosnu ![]()
@zichisek píše:
Budeš mít auto?
@madi píše:
@terinka4444 my tam jedeme takyale jen na krátký víkend, taky jsem zvědavá. Budeme mít s sebou 19m a nemáme krosnu
@zichisek píše:
Procházky, bazén, odpočinek