Dovolená v Pákistánu

Anonymní
8.3.26 14:39

Dovolená v Pákistánu

Holky, teď přišel muž s nápadem jít na dovolenou do Pákistánu. A odlet už tento pátek, prý levné letenky a jeczsm děsně levné, pohostinní lidé a dobrá země. A teplejší než u nás. A poslal mi časy letu a jen vidím 19 hodin tam a samý přestup a jeden přestup zpátky. Jenže já se budu práce dolecovat se zánětem močových cest a půjde s námi dítě autista. A on už chce přes booking objednávat hotel, je to vůbec bezpečné? Normální? Přišel, že ce jít do Pákistánu, jakoby řekl, že půjdeme se projít do města. Já jsem za každou blbost, ale máme to speciální dítě a já ty močové cesty, co se mi táhne dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3538
8.3.26 14:43

I bez dítěte a zánětu močových cest, co je to za ptákovinu? Asi jsem moc velký přizdis. ráč, ale vzhledem k událostem posledního týdne se nedivím, že jsou pobyty a letenky tam za pakatel a rozhodně bych nikam neletěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.26 14:44
@Anonymní píše: Více

Buď úplně v pohodě, já mám teď muže v Rusku a na mou diskusi o mých obavách se spoustu lidí tvářilo, že jsem hysterka. Takže si jen potichu koušu doma nehty a trochu chlastám.

• Citovat
  • Upravit
21915
8.3.26 14:48

A manžel je jinak zdravotně v pořádku? Protože hlavu v pořádku rozhodně nemá. A ty místo abys to odmítla rovnou, tak píšeš sem? Mě to spíš přijde jako snaha rozpoutat diskusi plnou negativních emocí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
8.3.26 14:51

Je to výborný nápad, na tuhle dovolenou určitě nezapomenete. A jestli přestupujete někde v Arábii, tak se nudy nemusíte bát, to bude adrenalin hned na začátku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15283
8.3.26 14:56

A vy jste doma nějak mozkově nedostatečný? Do Pákistánu? A v týhle době? S autistickým dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.3.26 14:57
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Taky myslím, že by to mohla být bomba! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35048
8.3.26 15:00

Jasne, idealni doba. Na doleceni se vykasli, to odezni samo, a autista bude nadsenej. Smele so toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35048
8.3.26 15:01
@Pauznuto píše: Více

Kdyz budou mit stesti, tak bude i bombicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.3.26 15:03

Nemyslel manzel Aghanistan? Tam je to jeste vetsi bomba :dance:
To je predpokladam dalsi vtipne tema, ktere ma vyvolat spoustu zabavnych reakci. Jinak si to neumim vysvetlit. Pripadne to vede zpet k me teorii, ze svepravnost by mela byt udelovana, nikoli odnimana.

• Citovat
  • Upravit
66338
8.3.26 15:05
@nozu píše: Více

první co mě napadlo, že je to provokační diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12856
8.3.26 15:11

Vyborny napad, i bombovy adrenalin, a pro nas ok akce az vas z nasich danu budoi repatriovat. Sorry, ale kdyby mi toto rekl partner, tak navazno pochybuji o jeho dusevnim zdravi, a nebo strach ze se necim sjel :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18029
8.3.26 15:20
@karkarka píše: Více

Zapomněla jsi na zánět močáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18029
8.3.26 15:21

Šťastnou cestu, trollíku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
8.3.26 15:33

Já bych se jela koupat do Hormuzskeho průlivu, tam to bude určitě taky bomba :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí