Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
I bez dítěte a zánětu močových cest, co je to za ptákovinu? Asi jsem moc velký přizdis. ráč, ale vzhledem k událostem posledního týdne se nedivím, že jsou pobyty a letenky tam za pakatel a rozhodně bych nikam neletěla.
@Anonymní píše: Více
Buď úplně v pohodě, já mám teď muže v Rusku a na mou diskusi o mých obavách se spoustu lidí tvářilo, že jsem hysterka. Takže si jen potichu koušu doma nehty a trochu chlastám.
A manžel je jinak zdravotně v pořádku? Protože hlavu v pořádku rozhodně nemá. A ty místo abys to odmítla rovnou, tak píšeš sem? Mě to spíš přijde jako snaha rozpoutat diskusi plnou negativních emocí. ![]()
Je to výborný nápad, na tuhle dovolenou určitě nezapomenete. A jestli přestupujete někde v Arábii, tak se nudy nemusíte bát, to bude adrenalin hned na začátku. ![]()
A vy jste doma nějak mozkově nedostatečný? Do Pákistánu? A v týhle době? S autistickým dítětem?
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Taky myslím, že by to mohla být bomba! ![]()
Jasne, idealni doba. Na doleceni se vykasli, to odezni samo, a autista bude nadsenej. Smele so toho ![]()
@Pauznuto píše: Více
Kdyz budou mit stesti, tak bude i bombicka ![]()
Nemyslel manzel Aghanistan? Tam je to jeste vetsi bomba ![]()
To je predpokladam dalsi vtipne tema, ktere ma vyvolat spoustu zabavnych reakci. Jinak si to neumim vysvetlit. Pripadne to vede zpet k me teorii, ze svepravnost by mela byt udelovana, nikoli odnimana.
@nozu píše: Více
první co mě napadlo, že je to provokační diskuse
Vyborny napad, i bombovy adrenalin, a pro nas ok akce az vas z nasich danu budoi repatriovat. Sorry, ale kdyby mi toto rekl partner, tak navazno pochybuji o jeho dusevnim zdravi, a nebo strach ze se necim sjel
![]()
Já bych se jela koupat do Hormuzskeho průlivu, tam to bude určitě taky bomba
![]()
Holky, teď přišel muž s nápadem jít na dovolenou do Pákistánu. A odlet už tento pátek, prý levné letenky a jeczsm děsně levné, pohostinní lidé a dobrá země. A teplejší než u nás. A poslal mi časy letu a jen vidím 19 hodin tam a samý přestup a jeden přestup zpátky. Jenže já se budu práce dolecovat se zánětem močových cest a půjde s námi dítě autista. A on už chce přes booking objednávat hotel, je to vůbec bezpečné? Normální? Přišel, že ce jít do Pákistánu, jakoby řekl, že půjdeme se projít do města. Já jsem za každou blbost, ale máme to speciální dítě a já ty močové cesty, co se mi táhne dlouho.