Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat jestli jste tím někdo prošel, jsme na Krétě s 13ti měsíční holčičkou a dnes ráno ji začalo téct z nosiku, teď jsem zjistila ze má teplotu 38, dala jsem čípek, ale co dal? Pokud to spadne můžeme ven nebo ne? Nebo co mám dělat? Dekuji
Nechala by som ji zitra na pokoji, aby sa na slunci neprehrivala. Vystridejte se s partnerom.. Pak kdyz by jej bylo lip, tak na plaz. do bazenu by som nebrala
Mas pojisteni ne? tak na to cislo zavolej a domluv se s operatorkou na telefonu, at o vas vi a prip. zajisti lekarskou prohlidku…
@llida kvuli vecernej teplotke? Aby im pak delali test na covid a zvysok dovolene stravili v izolaciii? A pak mozno ani neodleteli domov? Ty telefonujes hned dr., ked ditku zacne teplota? Vsak nema ani horecku
@Basha3 male rocni dite, zahranici a vecer 38? predpokladam, ze rano teplota sama od sebe nezmizla… pak ano, resila bych, co se rozjizdi u tak maleho ditete, ktere mi ani neumi rict, jestli ho neco dalsiho neboli… ale zakladatelka se na to ptala pred 2 dny, myslim, ze uz si to vyresila sama a bud se dite zlepsilo nebo zhorsilo a podle toho se pak zachovali ![]()