Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hledá se ideálně koupaliště s menším kempem (nebo menší kemp s bazénem).
Must be:
bazén minimálně 20 m, kde se dá plavat
možnost ubytování v chatkách
Kdekoli po republice. Ideálně Královéhradecko, Hodonínsko, Plzeňsko, Vysočina, Olomoucko, Rakovnicko, Molín/Poděbrady/Nymburk. ( určitě NE Karlovarský kraj, Severomoravský hraj, Děčínsko, Český ráj)
V žádném případě nechci nějaký megakemp typu Rožnov, Pasohlávky, Vranov, kde je hlava na hlavě. Nevadí mi koupaliště, kde bude spousta lidí přes den, hlavně, aby na noc vypadli a zůstalo tam pár ubytovaných lidí na noc.
Pro inspiraci ostatním, kde se nám líbilo: Kemp a koupaliště Ricco Příbor, kemp a koupaliště Benešov nad Ploučnicí, areál Drhleny v Českém Ráji.
@Lama Lama Není tam bazén, ale ale je to pískovna. Kristýna u Hrádku nad Nisou.
@Lama Lama myslíš to koupaliště jako zastřešené? tak to nevím,
pokud to může být venkovní plavání, tak Ostrožská Nová Ves - je tam malý kemp, lépe řečeno dva kempy, ale plavání je přírodní jezero pod širým nebem, tak to asi nesplňuje to, co hledáš
![]()
Český ráj nechceš, jinak bych doporučila Sobotku. Jinak Pecka má koupaliště s hodně dobře hodnoceným kempem. Taky jsme byli na koupališti v Horní Stropnici v Novohradkách a nějaký kemp u toho taky byl, ale blíž jsem ho nezkoumala (koupaliště bylo moc pěkné) Jinak chceš vysloveně bazén nebo stačí i přírodní koupání?
@stinga píše:
@Lama Lama myslíš to koupaliště jako zastřešené? tak to nevím,
pokud to může být venkovní plavání, tak Ostrožská Nová Ves - je tam malý kemp, lépe řečeno dva kempy, ale plavání je přírodní jezero pod širým nebem, tak to asi nesplňuje to, co hledáš![]()
Zastřešený ne. Ale bazén. Rybník ne, jezdíme na konci srpna, bývá už to zelený a hnusný.
@ugluk píše: Český ráj nechceš, jinak bych doporučila Sobotku. Jinak Pecka má koupaliště s hodně dobře hodnoceným kempem. Taky jsme byli na koupališti v Horní Stropnici v Novohradkách a nějaký kemp u toho taky byl, ale blíž jsem ho nezkoumala (koupaliště bylo moc pěkné) Jinak chceš vysloveně bazén nebo stačí i přírodní koupání?
Bazén, dík
Camp Morava u Mohelnice má bazén.
Ale nevím jak velký teda.
A ještě k jednom vím, jen si musím vzpomenout.
Olešná u Frýdku- Místku - přehrada, venkovní koupaliště i krytý bazén
Edit - přidávám odkaz https://www.autokempolesna.cz/
@Králičice píše:
Olešná u Frýdku- Místku - přehrada, venkovní koupaliště i krytý bazén
Edit - přidávám odkaz https://www.autokempolesna.cz/
To je severní Morava, tam už jsme byli
@ugluk píše: Český ráj nechceš, jinak bych doporučila Sobotku. Jinak Pecka má koupaliště s hodně dobře hodnoceným kempem. Taky jsme byli na koupališti v Horní Stropnici v Novohradkách a nějaký kemp u toho taky byl, ale blíž jsem ho nezkoumala (koupaliště bylo moc pěkné) Jinak chceš vysloveně bazén nebo stačí i přírodní koupání?
Ty Novohradský by byly fajn, ale zdá se, že to nemá chatky. A já do stanu na týden nechci
Kemp v Chlumci nad cidlinou. Bazén, zas nevím jak velký a chatky píšou, že taky. Tk koukni. Letos mi byl tento kemp i ta Morava hodně doporučován.
Tak třeba ta Kristýna, ač přírodní, snad není zelená nikdy… Web koupacivody.cz znáš? Ale chápu, že odpovídám na něco úplně jiného
Jako první mě napadla ta Pecka, i když taky nespadá do tvých top lokalit (je to Podkrkonoší) https://www.kemppecka.cz/
Kemp Strážnice… ale nevím, jak je ten bazén myšlený… tam je přímo koupaliště, takže i když si v kempu (je možné i ubytování v chatce), tak na bazén se kupuje vstup zvlášť… Jo a je to venkovní koupaliště.
Jo a v Mělníce je kemp/chatky přímo v areálu venkovního koupaliště.
Chatky jsou taky v Chomutově u kamencového jezera, jestli je tam místo pro stany si nepamatuji.