Dovolenka - poraďte destinaci!

174
19.9.14 14:38

Dovolenka !!!

Ahoj maminky, chtěla bych se Vás zeptat, plánujeme dovolenou, jaké země máte vyzkoušené? My by jsme bud letěli Egypt, Tunis, Bulharsko…Prostě někam, kde je krásný moře a hlavně písek. Určitě né Chorvatsko a Španělsko. Samý kameny, no děs…Fakt nás láká Tunis Djerba ale mám s malýma dětma strach, jet do takové země. :think: :think:.A hlavně, aby tam byli atrakce pro děti. Nevadí, že dovolená bude dražší, ale at to stojí za to. Ptám se právě Vás, protože na fotkách vypadá všechno krásně ale skutek-utek :roll: :roll:.Moc Všem děkuji ta tip, krásný den, Mensy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
19.9.14 14:44

Jela bych na Kanáry. I o prázdninách je tam přiměřené teplo, možnosti vyžití nejrůznější, pláže různých typů - záleží, co si vybereš. A je to západní Evropa, čili pokud jde o hygienu, služby atd. západní standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 14:50

Tak nejhezčí moře z těchto destinací je určitě v Egyptě. Jinak Djerba je taky krásná a všeobecně Tunis, neměla jsem tu nikdy žádné potíže, ale to tedy ani v Egyptě ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 14:52

@Slečna Ferka No, to sice nezní špatně, ale já myslela finančně třeba tak do 50.000 pro celou rodinu :lol:,ale díkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.9.14 15:06

@Mensy Doporučuju Mallorku, konkrétně oblast Cala d Or, jsou tam krásné písečné pláže v zátokách, čisté moře a letovisko je moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.9.14 15:08

My byli letos v Bulharsku. Bylo tam hodně atrakcí pro děti, takže kluk si to náležitě užil (moře ho až tak moc nezaujalo, narozdíl od večerní zábavy). Dají se tam podniknout i výlety, které ocení dospělí (a dítě je taky zvládne). Písečné pláže s hodně pozvolným vstupem do moře. Jenom moře se nejmuje Černé nadarmo. Průzračné, jako třeba v Chorvatsku/Řecku (destinace, se kterými jsem schopná to porovnat) rozhodně není. Ale není to tedy způsobeno špínou.

• Citovat
  • Upravit
4181
19.9.14 15:25
@lucik2011 píše:
@Mensy Doporučuju Mallorku, konkrétně oblast Cala d Or, jsou tam krásné písečné pláže v zátokách, čisté moře a letovisko je moc pěkné.

Cala d Or bych vůbec nedoporučila, jsou tam plaze male, v zatokach, jak pises, kde je hlava na hlave. Alespon tedy v sezone.
Jinak je Mallorca krasna, o tom nepolemizuju :)

Pro deti - se zazemin, kvalitni hotely, dobře jidlo atd me napada třeba Turecko. Pokud jde o more, bylo to jedno z nejhezčích koupani, které jsem zazila. A uz by tam nemuselo byt takove vedro jako v sezone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.9.14 15:27

@Mensy Aha, no když jsi psala, že to může být dražší, tak jsem myslela, že to nebude problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.9.14 15:30

@nakukovatelka My tam byli na konci června a hlava na hlavě teda rozhodně nebyla. Ale někomu třeba vyhovují velké pláže jako třeba v Bulharsku, mě ale ne, protože tam je hlava na hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.9.14 15:45

My jsme byli na Mallorce a pláže nádherné, písečné, moře čisté. Jen tedy nás dovolená stála skoro 80 tisíc (2 dospělí a 2 děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.9.14 16:18

Já jsem se ve Španělsku s kameny u moře nesetkala. :nevim: V Tunisu i na Djerbě jsem byla, sice ještě bez dětí, ale jako ideální destinaci bych to nebrala, člověk musí mít na tu jejich mentalitu povahu. Kamarádka létá s dítětem na Mallorcu a Menorcu a nemůže si to vynachválit. Velmi vstřícní k malým dětem jsou i v Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
19.9.14 16:57

Za sebe doporučuji Turecko. Letame tam s dětmi několik let. A mimo sezonu by ses mohla vejít do finančního limitu. Jen pečlivě vybirej, některé plaze jsou sterkove az kamenité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.9.14 09:25
@Samy píše:
Já jsem se ve Španělsku s kameny u moře nesetkala. :nevim: V Tunisu i na Djerbě jsem byla, sice ještě bez dětí, ale jako ideální destinaci bych to nebrala, člověk musí mít na tu jejich mentalitu povahu. Kamarádka létá s dítětem na Mallorcu a Menorcu a nemůže si to vynachválit. Velmi vstřícní k malým dětem jsou i v Itálii.

taky jsem se nesetkala s kameny ve Španělsku, byli jsme u Valencie a pak na jihu u Gibraltaru a tam jsou kilometrové písečné pláže. To stejné na Ibize a spokojenost. Známí jezdí s dětmi pravidelně Itálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.9.14 09:31

Ahoj Mensy, s detma bych jela do Turecka, uzasny plaze, sluzby pro deti a pomer cena-vykon podle me nejlepsi z uvedenych destinaci. samozrejme vybirej i oblast-nejlepsi plaze jsou kolem Evrenseki a Kumkoy(vse blizko Side).my letos zase pojedeme, za par tydnu ;).uzijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.9.14 09:34

Ve Spanelsku jsem taky nikdy nemela kameny :think:,nadherne je pobrezi Costa Blanca, ale tam jsou zajezdy do dobrych hotelu uz drazsi, rozhodne drazsi, nez Turecko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí