Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký večer,
rády bychom s kamarádkami navštívily (bez dětí) Keukenhof v Holandsku.
http://www.keukenhof.nl/en/
Byl jste někdo??
V jakém termínu je nejlepší jet?
Nebo to záleží, jaké bude počasí a kdy začnou kvést květiny?
![]()
Děkuji moc i za další rady, tipy a triky ![]()
Díky. ![]()
Ahoj, ja jsem byla. Bylo to krasny. A podle me je nejlepsi jet na termin, kdy je tam kvetinovy pruvod. Ten byl uzasnej. Bylo to nekdy v dubnu a kvetlo vsechno. Jen se tam tou dobou nekoupi moc cibulek, ty se lepe koupi v amstrdamu na trhu.
Ahoj. Byla jsem tam před lety v době Velikonoc. Úžasný zážitek
Ahoj žila jsem v holandsku půl roku a toto jediné jsem prošvihla, je to nejlepší na jaře
Ahoj, ja mam narozky koncem května, když jsme tam dorazili a uz byl park pro sezonu zavreny, odkvetlo to
Takze sledovat terminy
Tak termín je jasnej: ![]()
Od 20.3. do 17.5.
Jen si říkám, zda už takhle v březnu budou ty tulipány pěkný…třeba bude letos delší zima a když tam pojedu hned toho 20.3., tak nic neuvidím…tak jsem to myslela
ale díky zatím všem
Dvakrát jsme byli koncem dubna. Poprvé nádhera, všechno kvetlo, bylo teploučko..podruhé jsme měli v tu samou dobu bundy a tulipány ještě zavřený:/je to podle počasí no
My tam kdysi byli koncem dubna a bylo to super
ale to bylo uz v roce 2008, takze nevim jak dlouha byla tehdy zima ![]()
@lolo123 píše:
Dvakrát jsme byli koncem dubna. Poprvé nádhera, všechno kvetlo, bylo teploučko..podruhé jsme měli v tu samou dobu bundy a tulipány ještě zavřený:/je to podle počasí no
No, to je právě to, čeho se bojím…že budou tulipány zavřený ![]()
Tak jedte na prelomu toho dubna a kvetna, to si myslim, ze uz by mohly byt tulipany krasne rozkvetle
v breznu si myslim, ze je to risk. Letos pry ma byt poradna zima a tezko rict jestli nebude jeste i v breznu jak to bylo treba pred ctyrma rokama (myslim)…
@Lenka512 kdybych jela teď, tak asi v tom květnu, fakt jsem byla loni zklamaná
jen kdyby šlo počasí nalajnovat
A byl jste někdo s cestovkou? Kterou by jste doporučili? Chtěla bych moc
, auto nemám, takže jedině takhle. Na tři dny (cesta-Holandsko-cesta).
@Reniii píše:
A byl jste někdo s cestovkou? Kterou by jste doporučili? Chtěla bych moc, auto nemám, takže jedině takhle. Na tři dny (cesta-Holandsko-cesta).
ja to videla na slevovych portalech… vyckala bych, nejhezci je to tam duben, kveten…