Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vzhledem k té obrovské tragédii, jaké čelí, bych se obávala, zda bude vůbec běžná turistická sezóna. Strašně lidí přišlo o domovy, tak mě nepadá, zda hotely nebudou dočasně využity jako zázemí pro tyto lidi?
osobně bych dopředu nic neplatila, ale když už tak jela na nějaký last
Nejela bych v dubnu do Turecko, nebude tam jeste takovy teplo jaky bych si na dovoleny predstavovala. No a celkove bych za tyhle situace nejela, ale verim, ze to hodne lidem vadit nebude. ![]()
@Anonymní píše:
Holky stydim se za mozny prihlouply dotaz, ale mame naplanovou rodinnou dolenou a uz skoro zaplacenou pred hlavni sezonou. Nasli jsem super nabidku, deti zdarma, ale je to prave Turecko🙄
Ja panikarim a nechci tam jet, muz je v klidu.
Co myslite? Jeli byste do Turecka?
Neni to do oblasti, kde bylo zemetreseni, proste klasika k mori.
Diky
Nepanikařila bych. Mě by do Turecka nikdo na takový zájezd nenalákal.
Máme letět na konci června. Taky se mi moc nechce, ale chlap je v pohodě. Tak asi poletíme no. ![]()
Je to hnusny, ale nemyslím, že by obsadili hotely lidmi bez domova a připravili se tak o příjmy z turismu.
@Anonymní píše:
Holky stydim se za mozny prihlouply dotaz, ale mame naplanovou rodinnou dolenou a uz skoro zaplacenou pred hlavni sezonou. Nasli jsem super nabidku, deti zdarma, ale je to prave Turecko🙄
Diky
Jela bych a byla v klidu jako tvuj muz. Kdyby ses ridila podle toho, kde se v jake zemi co stalo za prirodni katastrofu, nemohla bys jet nikam. U nas bylo zas tornado, ted si vem, ze by se ostatni lidi bali sem jezdit, co kdyby to bylo znovu. V Turecku je krasne, byli jsme tam minuly rok.
Nicméně pokud nechcete opouštět hotel, vybrala bych Egypt. Lepší počasí, moře nesrovnatelné…
@Run píše:
Je to hnusny, ale nemyslím, že by obsadili hotely lidmi bez domova a připravili se tak o příjmy z turismu.
Obsadili, ale prý na tři měsíce jim tam poskytli ubytování. O příjmy z turismu samozřejmě přijít nechtějí, už proto bych tam jela, trochu je podpořit. Taky plánujeme, ale ještě jsme neobjednali.
Já bych se bála ze bude další zemetreseni. Ale jinak asi není důvod proč nejet
Máme letní dovolenou koupenou už od listopadu. Letíme do Turecka a nic rušit nehodlám. Ber to tak, že jejich ekonomice přineseš peníze. Jinak v téhle oblasti je každou chvilku něco. Většinou u syrských hranic. Turecko má z turismu výrazné příjmy. To si svoje letoviska hlídá.
@zudina píše:
Já bych se bála ze bude další zemetreseni. Ale jinak asi není důvod proč nejet
Následné otřesy fakt nebudou ještě za 4 měsíce. Tohle je dost nepravděpodobné. Navíc letoviska nejsou v kritických oblastech.
No tak teď v únoru bych neměla. V létě klidně. Nakonec každý turista znamená peníze a ty tam budou potřeba.
Do Turecka bych neměla z jiných důvodu, soukromých. Zemětřesení jsme zažili na Krétě.
@nozu píše:
Máme letní dovolenou koupenou už od listopadu. Letíme do Turecka a nic rušit nehodlám. Ber to tak, že jejich ekonomice přineseš peníze. Jinak v téhle oblasti je každou chvilku něco. Většinou u syrských hranic. Turecko má z turismu výrazné příjmy. To si svoje letoviska hlídá.
Tak před zemětřesením neohlídají nic, ta poslední věta nedává smysl.
Ne, já bych neletěla z obav dalšího zemětřesení. Tohle bylo sice daleko, ale četla jsem několik článků ohledně rizika i blíže k turistickým letoviskům.
Diky