Dovolenka v Turecku,ted?

Anonymní
11.2.23 08:36

Dovolenka v Turecku,ted?

Holky stydim se za mozny prihlouply dotaz, ale mame naplanovou rodinnou dolenou a uz skoro zaplacenou pred hlavni sezonou. Nasli jsem super nabidku, deti zdarma, ale je to prave Turecko🙄
Ja panikarim a nechci tam jet, muz je v klidu.
Co myslite? Jeli byste do Turecka?
Neni to do oblasti, kde bylo zemetreseni, proste klasika k mori.
 Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14936
11.2.23 08:45

Vzhledem k té obrovské tragédii, jaké čelí, bych se obávala, zda bude vůbec běžná turistická sezóna. Strašně lidí přišlo o domovy, tak mě nepadá, zda hotely nebudou dočasně využity jako zázemí pro tyto lidi? :nevim: osobně bych dopředu nic neplatila, ale když už tak jela na nějaký last

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.2.23 08:46

Nejela bych v dubnu do Turecko, nebude tam jeste takovy teplo jaky bych si na dovoleny predstavovala. No a celkove bych za tyhle situace nejela, ale verim, ze to hodne lidem vadit nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.23 08:49
@Anonymní píše:
Holky stydim se za mozny prihlouply dotaz, ale mame naplanovou rodinnou dolenou a uz skoro zaplacenou pred hlavni sezonou. Nasli jsem super nabidku, deti zdarma, ale je to prave Turecko🙄
Diky

Nepanikařila bych. Mě by do Turecka nikdo na takový zájezd nenalákal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
11.2.23 08:51

Máme letět na konci června. Taky se mi moc nechce, ale chlap je v pohodě. Tak asi poletíme no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.2.23 08:51

Je to hnusny, ale nemyslím, že by obsadili hotely lidmi bez domova a připravili se tak o příjmy z turismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8922
11.2.23 08:55
@Anonymní píše:
Diky

Jela bych a byla v klidu jako tvuj muz. Kdyby ses ridila podle toho, kde se v jake zemi co stalo za prirodni katastrofu, nemohla bys jet nikam. U nas bylo zas tornado, ted si vem, ze by se ostatni lidi bali sem jezdit, co kdyby to bylo znovu. V Turecku je krasne, byli jsme tam minuly rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.2.23 08:56

Nicméně pokud nechcete opouštět hotel, vybrala bych Egypt. Lepší počasí, moře nesrovnatelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
11.2.23 08:57

Klidně bych jela. Turecko je velký.

• Citovat
  • Upravit
9491
11.2.23 09:02
@Run píše:
Je to hnusny, ale nemyslím, že by obsadili hotely lidmi bez domova a připravili se tak o příjmy z turismu.

Obsadili, ale prý na tři měsíce jim tam poskytli ubytování. O příjmy z turismu samozřejmě přijít nechtějí, už proto bych tam jela, trochu je podpořit. Taky plánujeme, ale ještě jsme neobjednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
11.2.23 09:06

Já bych se bála ze bude další zemetreseni. Ale jinak asi není důvod proč nejet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
11.2.23 09:07

Máme letní dovolenou koupenou už od listopadu. Letíme do Turecka a nic rušit nehodlám. Ber to tak, že jejich ekonomice přineseš peníze. Jinak v téhle oblasti je každou chvilku něco. Většinou u syrských hranic. Turecko má z turismu výrazné příjmy. To si svoje letoviska hlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
11.2.23 09:09
@zudina píše:
Já bych se bála ze bude další zemetreseni. Ale jinak asi není důvod proč nejet

Následné otřesy fakt nebudou ještě za 4 měsíce. Tohle je dost nepravděpodobné. Navíc letoviska nejsou v kritických oblastech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80008
11.2.23 09:14

No tak teď v únoru bych neměla. V létě klidně. Nakonec každý turista znamená peníze a ty tam budou potřeba.
Do Turecka bych neměla z jiných důvodu, soukromých. Zemětřesení jsme zažili na Krétě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
11.2.23 09:15
@nozu píše:
Máme letní dovolenou koupenou už od listopadu. Letíme do Turecka a nic rušit nehodlám. Ber to tak, že jejich ekonomice přineseš peníze. Jinak v téhle oblasti je každou chvilku něco. Většinou u syrských hranic. Turecko má z turismu výrazné příjmy. To si svoje letoviska hlídá.

Tak před zemětřesením neohlídají nic, ta poslední věta nedává smysl.

Ne, já bych neletěla z obav dalšího zemětřesení. Tohle bylo sice daleko, ale četla jsem několik článků ohledně rizika i blíže k turistickým letoviskům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí