Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jako nactileta jsem piercing mela. A ted, kdy mi bude 34 jsem se zblaznila a premyslim ze bych si ho dala znova
nad ret, jako by ke strane. Jsem potetovana a elegantni styl nenosim. Neni to uz pasé? ![]()
A proč by ne? Piercing jde kdykoliv vyndat, sice ti zbyde jizvička, ale tak v celku o nic nejde. Pokud ti to nepřekáží profesně, tak do tvé tělesné integrity v celku nikomu nic není. Ale já jsem z velkého města a nemám ve zvyku hodnotit druhé podle zevnějšku. A stará už jsem také celkem dost.
Dala jsem si před pár týdny 3 ks intimní piercing a považuju to za super rozhodnutí. je mi 55 ![]()
Mně bude 38 a nechala jsem si před pár týdny dát piercing do ucha (4.náušnince) zároveň s dcerou ![]()
Pokud ho chceš a líbí se ti, tak do toho jdi. Na věk ani na reakce okolí nekoukej ![]()
@MM282 píše:
Jako nactileta jsem piercing mela. A ted, kdy mi bude 34 jsem se zblaznila a premyslim ze bych si ho dala znovanad ret, jako by ke strane. Jsem potetovana a elegantni styl nenosim. Neni to uz pasé?
Je mi 40 a na jaře jdu na další. Já to mám ráda.. ať si každý myslí co chce, ne ![]()
Šla bych do toho naopak víc než v 17, teď (se dá předpokládat, že) víc víš, co chceš. ![]()
Tak jsem v nedeli byla 😁 mam ho nad rtem. Za mlada jsem ho tam mela, tak jsem ho obnovila. No zvykam si. V praci me kazdy zastavuje, ze jsem blazen. Nekdo rekne ze mi to neslusi, nekdo se pta jestli nemam jeste nekde dalsi 😁 ale tak to je. Jsem potetovana, mam potetovane ruce. Nekomu se ten styl libi, nekomu ne. Me se to ale libi, citim se v tom dobre, jen si musim zvyknout. Mam to natekle, takze az to splaskne a dam si mensi kulicku tak to bude take jine.