Piercing ve 34 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
18.1.23 17:29

Piercing ve 34 letech

Jako nactileta jsem piercing mela. A ted, kdy mi bude 34 jsem se zblaznila a premyslim ze bych si ho dala znova :lol: nad ret, jako by ke strane. Jsem potetovana a elegantni styl nenosim. Neni to uz pasé? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
krecik.dzungarsky
18.1.23 17:53

A proč by ne? Piercing jde kdykoliv vyndat, sice ti zbyde jizvička, ale tak v celku o nic nejde. Pokud ti to nepřekáží profesně, tak do tvé tělesné integrity v celku nikomu nic není. Ale já jsem z velkého města a nemám ve zvyku hodnotit druhé podle zevnějšku. A stará už jsem také celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.23 17:58

Dala jsem si před pár týdny 3 ks intimní piercing a považuju to za super rozhodnutí. je mi 55 :-)

• Citovat
  • Upravit
3711
18.1.23 18:02

Není to pasé, jdi do toho, je to sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17157
18.1.23 18:04

Dělej si co chceš a nekoukej na věk ani na okoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
18.1.23 18:29

Mně bude 38 a nechala jsem si před pár týdny dát piercing do ucha (4.náušnince) zároveň s dcerou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.1.23 18:29

Asi jste mi dodaly odvahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
18.1.23 18:32

Pokud ho chceš a líbí se ti, tak do toho jdi. Na věk ani na reakce okolí nekoukej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.23 13:07
@MM282 píše:
Jako nactileta jsem piercing mela. A ted, kdy mi bude 34 jsem se zblaznila a premyslim ze bych si ho dala znova :lol: nad ret, jako by ke strane. Jsem potetovana a elegantni styl nenosim. Neni to uz pasé? :lol:

Je mi 40 a na jaře jdu na další. Já to mám ráda.. ať si každý myslí co chce, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 13:55

Šla bych do toho naopak víc než v 17, teď (se dá předpokládat, že) víc víš, co chceš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.2.23 20:50

Tak jsem v nedeli byla 😁 mam ho nad rtem. Za mlada jsem ho tam mela, tak jsem ho obnovila. No zvykam si. V praci me kazdy zastavuje, ze jsem blazen. Nekdo rekne ze mi to neslusi, nekdo se pta jestli nemam jeste nekde dalsi 😁 ale tak to je. Jsem potetovana, mam potetovane ruce. Nekomu se ten styl libi, nekomu ne. Me se to ale libi, citim se v tom dobre, jen si musim zvyknout. Mam to natekle, takze az to splaskne a dam si mensi kulicku tak to bude take jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí