Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Otázka je jasná, doufám že diskuze bude probíhat bez hádek. Já pořád nevím, sledují tu svatou trojci na sociálních sítích a ani jeden se mi teda nezalíbil, naopak mě každý z nich něčím štve
. V debatách to same, takže já se asi rozhodnu úplně na poslední chvíli.
Srdcem bych volila Fischera, ale budu volit Pavla. V případném druhém kole kohokoliv proti Babišovi.
Volit podle me nedokonaleho prijatelneho kandidata neni volba meniho zla, ale umeni kompromisu. O tom demokracie je.
Prosazovat jen svoje idealy a odmitat se ucastnit voleb, kdyz hrozi jejich nenaplneni, to neni znamka nejake moralni kvality.
@Sydney408 píše:
Otázka je jasná, doufám že diskuze bude probíhat bez hádek. Já pořád nevím, sledují tu svatou trojci na sociálních sítích a ani jeden se mi teda nezalíbil, naopak mě každý z nich něčím štve. V debatách to same, takže já se asi rozhodnu úplně na poslední chvíli.
diky za tuto anketu, jako byly studentske volby, udelame si volby vykojenych mozku ![]()
@Pudloslava píše:
diky za tuto anketu, jako byly studentske volby, udelame si volby vykojenych mozku
To bych si vyprošovala, nejsme v takovém přátelském vztahu, abys o mně mohla říkat, že mám mlíko na mozku
(vtípek jo)
A mimo to, hádám, že tu minimálně polovina osazenstva, stejně jako já, rozhodně nekojí ![]()
@Pudloslava píše:
Hele a kdo se vam zobrazuje na emiminu?
Blokuji reklamy ![]()
@TO_IT píše:
To bych si vyprošovala, nejsme v takovém přátelském vztahu, abys o mně mohla říkat, že mám mlíko na mozku(vtípek jo)A mimo to, hádám, že tu minimálně polovina osazenstva, stejně jako já, rozhodně nekojí
jak jsi jednou kojila, máš ho vykojenej ![]()
@Pudloslava píše:
diky za tuto anketu, jako byly studentske volby, udelame si volby vykojenych mozku
Ale zatím to vypadá docela dobře, jsem příjemně překvapena!
@Kriss Tina píše:
Stejná anketa už dnes byla
Asi nedopadla spravne ![]()
@Klopotkova píše:
Srdcem bych volila Fischera, ale budu volit Pavla. V případném druhém kole kohokoliv proti Babišovi.
To bych nikdy neřekla, že s tebou budu úplně přesně souhlasit.