Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tenhle rok mi to přijde horší, než kdykoliv předtim. Mám od svátků (chápej, maratonu ve stylu vánoční salát, řízky, kapr, vinná klobása, zelňačka, cukroví, svíčková, uzený s čočkou) hlad celý den. Každý den, celý den! Jak jste na tom vy? A jak ho překonáváte? ![]()
Taky jsem byla přecpaná
Mě spíš vadila únava, která se s tím pojila, to mně fakt štvalo. Takže jsem vyhodila sacharidy, přidala každodenní přecházku nebo cvičení (mám doma stepper) a hned je mi lépe. Čtyři dny a hned jsou dvě kila dolů, příval energie a celkově lepší pocit ![]()
Příspěvek upraven 05.01.23 v 10:31
@unavena mama já najela dietu a jsem v pohodě, bylo mi už zle z těch vánočních přežíraček. Zkus chrom ![]()
Jojo taky jsem od pondělka nasadila dietku
. Hlad mám i když podle kalorickych tabulek mám jídla dost
ještě, ze je to jednou rocne ![]()
Taky se hlásím ![]()
Vrátila jsem se k oblíbenýmu přerušovanýmu půstu.
Já jedu zas od nového roku v režimu. Strava a cvičení. Rada? Prostě pevná vůle
samozřejmě že mám chutě, ale prostě si řeknu ne a hotovo
a hlavně, ani doma nic nemám, my to normálně nekupujeme - sladkosti a slanosti - takže je to o to lehčí. No a hodně pít ![]()
Já přes svátky nabrala asi jen 1 kg, to už mám určitě dole, ale další 3 kg si táhnu už od léta a nechci je, člověk si řekne že je to úplný prd, ale na mne jde vidět snad každý deko. A před těma 3 kg jsem se teda cítila daleko líp a chci to zpět ![]()
Takové pocity mám 365 dní v roce - furt bych jedla, bojuji s tím desítky let
![]()
Ne, uz jsem najela na svuj rezim, snidat pozdeji, ne hned po probuzeni a veceret v 5. Samozrejme si hlidam sacharidy, neprehanim to s nima a dostatek bilkovin. Rano po probuzeni si dam lzicku medu a vecer hodinu, dve po veceri lzicku kokosoveho oleje. To mi pomaha necitit hlad.
A mam doma takovy sikovny pristroj Climber, to mi pekne posiluje stred tela.
Ne, protože sem se o svatkach necpala horem dolem
nějak nechápu to sváteční obžerství
proč jako člověk musí během 3 dnů v roce sníst kilo bramborového salátu, horu řízků, cukroví a další věci? ![]()
Hrozný.. za svátky mám nahoře +3kg
zatím jsem se neodhodlala s tím něco dělat.
No vzhledem k tomu ze nas pres svatky chytla oskliva strevni viroza, tak jsem se nestihla v podstate za a na celej rok najist 😂 zhubla jsem 3,5 kila a snazim se ted vubec najet na to, abych jedla… respektive oci by jedly neustale, ale zaludek se s tim zatim nedokaze poprat…
Najela jsem od pondělí na kalorické tabulky a teď trpím
Ale už teď, po čtyřech dnech se cítím lépe ![]()
Já jsem o svátcích nehřešila a stejně jsem teď jak popelnice k nenacpání. Nepotřebuji ani nic sladkého, stačí mi gouda a základní potraviny zase doma mít musím 😂