Taky jste po vánocích tak rozežrané? :D

5.1.23 10:24

Taky jste po vánocích tak rozežrané? :D

Tenhle rok mi to přijde horší, než kdykoliv předtim. Mám od svátků (chápej, maratonu ve stylu vánoční salát, řízky, kapr, vinná klobása, zelňačka, cukroví, svíčková, uzený s čočkou) hlad celý den. Každý den, celý den! Jak jste na tom vy? A jak ho překonáváte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
5.1.23 10:29

Taky jsem byla přecpaná :jazyk: Mě spíš vadila únava, která se s tím pojila, to mně fakt štvalo. Takže jsem vyhodila sacharidy, přidala každodenní přecházku nebo cvičení (mám doma stepper) a hned je mi lépe. Čtyři dny a hned jsou dvě kila dolů, příval energie a celkově lepší pocit :dance:

Příspěvek upraven 05.01.23 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
5.1.23 10:29

@unavena mama já najela dietu a jsem v pohodě, bylo mi už zle z těch vánočních přežíraček. Zkus chrom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
5.1.23 10:34

Jojo taky jsem od pondělka nasadila dietku :lol: :lol:. Hlad mám i když podle kalorickych tabulek mám jídla dost :lol: :lol: :lol: ještě, ze je to jednou rocne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.1.23 10:37

Taky se hlásím :oops:
Vrátila jsem se k oblíbenýmu přerušovanýmu půstu.

• Citovat
  • Upravit
5810
5.1.23 10:39

Já jedu zas od nového roku v režimu. Strava a cvičení. Rada? Prostě pevná vůle :nevim: samozřejmě že mám chutě, ale prostě si řeknu ne a hotovo :mrgreen: a hlavně, ani doma nic nemám, my to normálně nekupujeme - sladkosti a slanosti - takže je to o to lehčí. No a hodně pít :mrgreen:

Já přes svátky nabrala asi jen 1 kg, to už mám určitě dole, ale další 3 kg si táhnu už od léta a nechci je, člověk si řekne že je to úplný prd, ale na mne jde vidět snad každý deko. A před těma 3 kg jsem se teda cítila daleko líp a chci to zpět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
5.1.23 10:42

Takové pocity mám 365 dní v roce - furt bych jedla, bojuji s tím desítky let :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.1.23 10:44

Ne, uz jsem najela na svuj rezim, snidat pozdeji, ne hned po probuzeni a veceret v 5. Samozrejme si hlidam sacharidy, neprehanim to s nima a dostatek bilkovin. Rano po probuzeni si dam lzicku medu a vecer hodinu, dve po veceri lzicku kokosoveho oleje. To mi pomaha necitit hlad.
A mam doma takovy sikovny pristroj Climber, to mi pekne posiluje stred tela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
5.1.23 10:47

Jasan, pořád mám chuť na něco dobrého :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
5.1.23 10:49

Ne, protože sem se o svatkach necpala horem dolem :D nějak nechápu to sváteční obžerství :nevim: proč jako člověk musí během 3 dnů v roce sníst kilo bramborového salátu, horu řízků, cukroví a další věci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.1.23 10:50

Hrozný.. za svátky mám nahoře +3kg :oops: zatím jsem se neodhodlala s tím něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.1.23 10:52

No vzhledem k tomu ze nas pres svatky chytla oskliva strevni viroza, tak jsem se nestihla v podstate za a na celej rok najist 😂 zhubla jsem 3,5 kila a snazim se ted vubec najet na to, abych jedla… respektive oci by jedly neustale, ale zaludek se s tim zatim nedokaze poprat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
5.1.23 10:56

Najela jsem od pondělí na kalorické tabulky a teď trpím :zed: :mrgreen: Ale už teď, po čtyřech dnech se cítím lépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
5.1.23 11:02

Já jsem o svátcích nehřešila a stejně jsem teď jak popelnice k nenacpání. Nepotřebuji ani nic sladkého, stačí mi gouda a základní potraviny zase doma mít musím 😂

• Citovat
  • Upravit
4749
5.1.23 11:03

Ne, ja se o Vánocích stravuji tak nejak stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí