Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Před pár dny jsem pronesla větu: „Koukej na ty nehty, tomu se říká baby boomer.“ Toť jediná moje aktivita k úpravě nehtů, nic jsem negooglila, laky nekupovala. A včera hle, reklama na sadu na tvoření baby boomeru.
![]()
Otázka 1: Napadá vás, co za nastavení telefonu mám špatně nastavené? Mikrofon mám opravdu řádně zabanovaný, až třeba na whatsapp, teams atp., kde je reálně užitečný. Může to být třeba vážně ten whatsapp?
Otázka 2: Stalo se vám něco vtipného s reklamami, propálený dárek nebo tak? ![]()
Jednou jsem sla po ulici a na cca 1-2 minuty jsem se zastavila u vylohy jednoho obchodu. Jeste ten den mi na nej vyskocila reklama na FB. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Před pár dny jsem pronesla větu: „Koukej na ty nehty, tomu se říká baby boomer.“ Toť jediná moje aktivita k úpravě nehtů, nic jsem negooglila, laky nekupovala. A včera hle, reklama na sadu na tvoření baby boomeru.![]()
![]()
Otázka 1: Napadá vás, co za nastavení telefonu mám špatně nastavené? Mikrofon mám opravdu řádně zabanovaný, až třeba na whatsapp, teams atp., kde je reálně užitečný. Může to být třeba vážně ten whatsapp?
Otázka 2: Stalo se vám něco vtipného s reklamami, propálený dárek nebo tak?
Syn hledal něco na netu. Na svém MacBooku. A na mém FB se objevily reklamy na produkt, který si syn prohlížel u sebe.
Na FB jsem byla mém notebooku. Velký bratr nás sleduje. ![]()
Asi nás nějak připojil. ![]()
No jéjej, každý den. Něco pronesu ve srandě - že by bylo dobré pěstovat slepice kvůli domacim vajíčkům a lup, otevřu internet a vyskakují mi reklamy na montované kurníky (to byl jen blbý příklad, ale názorný).
Mikrofon, cookies…cokoliv. Jako nevadí mi to do té míry, že bych vše blokovala a nějak to hrotila, ale obtěžuje mě to. Samozřejmě teď na Ježíška, když si dcera půjčila na něco telefon, házely se jí reklamy na její dárky k Vánocům. Naštěstí nechápe ještě ten princip proč, tak mi jen znovu připomínala, že tohle určitě chce.
Jo, to mi dělá taky, je to zapnutou polohou…
Nejlepší je, když se dohrabu domu z práce a mobil - jak se vám líbilo firma xxx ![]()
Jinak pokud nechcete, aby druhému vyskakovaly reklamy na zboží, co hledáte jako dárek například, dejte si anonymní kartu.
Poloha, IP adresa šup a máš reklamu na všech zařízeních. Je toho dneska hodně. Kameru a mikrofon bys musela mít fyzicky vypnutou
či odpojenou abys měla alespoň trochu jistoty což jde u PC ale u mobilu je to problematické a i na škodu. ![]()
Samozřejmě cookies pravidelně mazat ale bez jejich povolení bývá problém se vstupem na stránky že se jich nezbavíš