Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Naší kočce občas naservíruju do misky kousky šunky, semtam i kousek párku, sýra, sardinky. Neumí, nebo nechce, to sežrat z misky, nabodne si to na drápky a nese do úst.
Je za dámičku, ale mastnýma packama mi pak špiní podlahu.
Nebo, pokud už to nenabodne na drápky jak na vidličku, tak to z té misky vyhodí na podlahu a jí to z podlahy.
S granulema tohle nedělá.
Náš pes vždycky totálně naslintal vodu široko daleko kolem misky a po cestě kudy šel. Kolikrát jsem na tom uklouzla a hodila držku.
Neboj, taky máme doma poněkud retardovanou kočku. Krásná je, to jo, ale jinak se bojí čehokoliv většího než komár a má mnoho dalších vlastností, nad kterýma zůstává rozum stát. Nechali jsme ji vykastrovat, takže tahle genetická linie se nebude šířit. Ale milujeme ji samozřejmě nade vše.
Kdysi dávno jsme chovali myši, ty poslední dvě by si zasloužily nějakou zvířecí verzi Darwinovy ceny. Odjeli jsme na pár dní pryč, terárko vyčištěné, suché stravy dosti, zavěšeno plné pítko s vodou. A ty potvory šly a okousaly držák pítka (které tam měly už měsíce a držák je nikdy nezajímal) tak, že pítko spadlo a myši zhynuly žízní ![]()
Muž tady zrovna hudruje psímu miminu, že plácl ocasem a letěly dvě baňky na zem. Tak si to tady vysvětlují, že takhle ne
.
Děkuju, nějakou takovou oddechovku jsem teď potřebovala.
Moje story - nedávno jsem se probudila s velkým krvavým šrámem na chodidle - dovolila jsem se pohnout a kocour se toho lekl.
Každý ráno miláček snad čeká u postele, až otevřu oko - ani se nemusím pohnout a už je u mě. Sem tam mi dá facku. Ve 4 ráno. A ano, mluvím o kocourovi.
Jediná hračka, se kterou si umí hrát sám, jsou polystyrenové kuličky cca 3- 6cm velké. Cílem hry je dostat kuličku pod nábytek a čekat s řevem než to někdo vytáhne. Pořád mluvím o kocourovi..
Nás kočičí retard pije packou ze všech možných nádob. Misky, sklenice, květiny, aktuálně stromeček. Už to je naprd. No a chodí i pot třeba moje kafe, takže kafe na vyliti a pak za ni jsou stopy jak má ty packy špinavé
Druhému retardu se zase občas přilepí na chlupy ho*no a občas to samozřejmě taky roznese, zlatý kafe
![]()
Náš prostřední kocour je retardovaný. Jednak je strašně ukecaný. Furt mrčí a kvíká. A má asi strach, když je někdo ve vaně. Pravidelně si chodí sedat na vanu, když se někdo koupe. Nebo sleduje hore v umyvadle, jak se někdo koupe. Jednou mu procházení po vaně nevyšlo a zahučel do vody. To jsem myslela, že ho zaplesknu na místě. Jak vyskočil, tak bylo vše mokré. Ten stejný je zloděj gumiček a sponek. Umí je aportovat. Jak někde něco takového zůstane. Tak to sebere a odtáhne do své skrýše. Měsíc hledáme moji pinzetu. Dcera ho viděla, že ji měl v držtičce. Kde tu kořist zavlekl. To nevíme. Nikde není.
My mame mainskou myvali a ty jsou zname svou laskou k vode. Nas kocour roztomile nabira vodu do tlapicky a pak z ni pije. Ovsem jen cerstve natocenou vodu. Jakmile dele stoji v misce, tak do hladiny zacne busit tlapou az voda strika vsude. Ma pod miskou nonstop rucnik, jinak je potopa a kdyz mu prijde, ze neni dostatecne cerstva, celou (litrovou) misku obrati a vylije.
Máme doma dva psy, morče a agamu.
Pes velice rád kouše vše co mu přijde pod nos. Nejraději má me lodičky.
Fena je fakt fena. Štěká na všechny, na všechno. Někdy mám sto chutí zalepit ji čumák.
Morče se naučilo pistet když se otevře lednice nebo zahustíme sáček. Takže v rodině s dvěma dětmi prostě pisti furt.
Agama je líný dementik. Má kolem sebe tunu cvrcku ale nechyti si je. Muž ji krmí z pinzety. Cvrcci si u něj v teráriu veselé cvrkaji, lezou po něm a jemu je to buřt.
Strasne se smeju, promin ![]()
Nase kocka je blba tak standardne. Nejradsi spi ve dverich, chces prekrocit a ona uskoci. Ty uz mas ale nakroceno a neni cesty zpet. Takze bud prislapnes kocku nebo si rozbijes hubu. ![]()
Jedna naše kočka si sedne na parapet, položí packu na jednu lamelu žaluzií a začne. V pomalém tempu tu lamelu promáčkne, až to lupne a zas povolí, takže prolupne zpátky.
Vydrží fakt dlouho ![]()
A když zaječím „Krucinál nech ty žaluzky!“ tak se urazí, hupne z okna dolů, chodí za mnou a držkuje, nasraně pomňoukává a vraždí mě pohledem.
Miláček ![]()
@Kelsey píše:
Náš prostřední kocour je retardovaný. Jednak je strašně ukecaný. Furt mrčí a kvíká. A má asi strach, když je někdo ve vaně. Pravidelně si chodí sedat na vanu, když se někdo koupe. Nebo sleduje hore v umyvadle, jak se někdo koupe. Jednou mu procházení po vaně nevyšlo a zahučel do vody. To jsem myslela, že ho zaplesknu na místě. Jak vyskočil, tak bylo vše mokré. Ten stejný je zloděj gumiček a sponek. Umí je aportovat. Jak někde něco takového zůstane. Tak to sebere a odtáhne do své skrýše. Měsíc hledáme moji pinzetu. Dcera ho viděla, že ji měl v držtičce. Kde tu kořist zavlekl. To nevíme. Nikde není.
Ježkovi voči, já mám doma jeho bráchu! Retard číslo 1 taky krade gumičky do vlasů, když jdu ráno česat holky, nejdřív se stavím v jeho pelechu….. ![]()
My zas máme jednoho kocoura co nemňouká. Jako vůbec nemňouká. Jednou jsem mu přišlápla packu a jen cítím pod nohou takový pohyb jako že se snažil tu packu vyndat, furt s ní cukal chudinka. Jenže já byla zabraná do vaření a nějak jsem to nevnímala. Pak půl dne chodil uraženě a pajdal jako že ho to hrozně bolí.
Tak teď koukám na našeho kocoura. V kuchyni, na čerstvě umyté podlaze, stojí miska s vodou. Normální kočka se z misky napije aniž by kolem ukápla kapka. Náš drahoušek ne. Ten se umí napít jedině tak, že si do misky stoupne jednou nohou, napije se a pak chodí po kuchyni a oklepává z mokré packy vodu….. Druhej drahoušek sice umí pít, ale má zas jinou libůstku. Jakmile uvidí bosej palec na noze, tak mu žádná síla nezabrání, aby si do něj nehryznul. Roztomilý to je do chvíle, než jdete v noci na záchod…..

Prosím, napište mi, že v tom nejsem sama….. že i ve vaší domácnosti se najdou podobný retardi…….
Potřebuju se zasmát i nad cizím neštěstím…..