Úplně pitomí domácí mazlíčci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
26.12.22 09:13
@Žirafa 69 píše:
Pes nebo kočka, všichni stejní. :D

Toho znam, ten je ze Shreka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.12.22 09:17

Kočka:
1. že si sežere maso x metrů od mističky, beru… to nenašpiní. Ale ona už takhle začla nosit i kusy paštik a kapsiček, který se úžasně rozmatlaj do koberce.

2. nikdy se nenaučila chodit kočičíma dvířkama, musíme ji otvírat velké dveře. Pravda, když náhodou dveře zůstanou zavřené a my pryč, načůráno i nakakáno je tam, kde má být, takže ta dvířka evidentně používá. Ale když jsme doma, dělá retardovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 09:21

Miciny se nacpou fakt kamkoli, taky mi ta moje vlezla hned do krabice nebo do koše na prádlo, když jsem někam odložila.

A takto dokázala taky vyskočit metr do výšky, když se lekla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
26.12.22 09:30
@Žirafa 69 píše:
Pes nebo kočka, všichni stejní. :D

to potvrzuji. naše pejska žere všechno, co vidí. jedna z našich dvou koček žere všechno, co si položím na talíř. ráno svoji kapsičku intenzivně žebrá i druhá kočka, která ji vždycky očichá, občas do ní strčí čumák a málokdy sní :nevim: vrznou dvířka od ledničky a okamžitě kolem ní sedí posvátný půlkruh vyčkávající na oběti :mrgreen:

ale tak na nálety zvěře na moje jídlo jsem doma zvyklá. co mě překvapilo, že se takový pes dokáže sám napást na malinách, že zvládne tlamičkou šikovně otrhávat zralé plody a nespolkne všechno, co mu přijde pod nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
26.12.22 09:32
@NiKina píše:
2. nikdy se nenaučila chodit kočičíma dvířkama, musíme ji otvírat velké dveře. Pravda, když náhodou dveře zůstanou zavřené a my pryč, načůráno i nakakáno je tam, kde má být, takže ta dvířka evidentně používá. Ale když jsme doma, dělá retardovanou.

jo, taky máme doma fajnovku :palec: jako projít kočičími dvířky umí a prochází… ale proč by to dělala, když jí ty dveře vždycky někdo rád podrží, že jo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 09:39
@Baba píše:
Toho znam, ten je ze Shreka :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 09:41
@sagina píše:
to potvrzuji. naše pejska žere všechno, co vidí. jedna z našich dvou koček žere všechno, co si položím na talíř. ráno svoji kapsičku intenzivně žebrá i druhá kočka, která ji vždycky očichá, občas do ní strčí čumák a málokdy sní :nevim: vrznou dvířka od ledničky a okamžitě kolem ní sedí posvátný půlkruh vyčkávající na oběti :mrgreen:ale tak na nálety zvěře na moje jídlo jsem doma zvyklá. co mě překvapilo, že se takový pes dokáže sám napást na malinách , že zvládne tlamičkou šikovně otrhávat zralé plody a nespolkne všechno, co mu přijde pod nos.
:P

Naše dalmatinka si taky sama trhala třešně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 09:49

Ta moje si sama dávkovala jídlo, nikdy nesnědla vše z misky, zato můj každičký pes vše vyluxoval hned. Taky je nerozmazluju, sní vše.

Ale jak jsem předešlého psa (vždy jsem před tím měla FB) naučila, že kočce nesmí žrát z misky, kdy se toho fakt nedotkl, netuším. :lol: Ale pak jsem jí misku raději nechávala na okně u pelíšku, kde lehávala často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22517
26.12.22 09:50
@amalka3455 píše:
@TO_IT Naši velcí kluci jedli z kopce. Někde jsem našla, že je zdravější, když mají větší psi vyvýšenou misku na jídlo. Tak jsem jim je začala dávat na schod, ať se nemusí tolik ohýbat. Tak šli a vlezli si na schod nad miskou a jedli…

Tak toto je fakt boží. Božani. Četla jsem už ráno, čtu podruhé a směju se doma nahlas stejně jako ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 09:52

Posvátný půlkruh to není, ale taky to asi dalo práci jim to dát tak, aby se nevrhly všechny na tu první položenou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 09:54
@EMicina píše:
Tak toto je fakt boží. Božani. Četla jsem už ráno, čtu podruhé a směju se doma nahlas stejně jako ráno.

Viď? Ale o té vyvýšené misce jsem to taky četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.12.22 09:56

Kočičích zlozvyků našich miláčků bych měla na knihu, ale zmíním tu jen jeden nejnovější. Rezavý potvor si oblíbil jednu moji huňatou mega mikinu, kterou jsem si koupila na zimu. Na každou noc musím tu mikinu nachystat do rohu postele sobě k nohám, jinak celou noc protestně lítá jak čamrda a dělá bordel. :cert: Když tam nachystaná je, tak celou noc nerušeně spí, hotové zlatíčko. :andel: A v poslední době už tu jeho pasivní agresi vypiloval natolik, že si regulérně chodí lehat na mě (když mám tu mikinu oblečenou) dokud si ji nesundám a neposkytnu ji jeho lordstvu. Nevím, malej chlupatej fetišista no… :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39815
26.12.22 11:33
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
26.12.22 11:37
  • načítám...
  • Citovat