Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Betty MacDonald píše:Stevuš, nejlepší je ten váš vyvalenej na tom prostřeným stole
Vid? Pán domu…
![]()
Včera mi fena připomněla, jak moc je blbá. Spí s námi v posteli, neumí si říci, že má žízeň, začne funět a větrat tlamu. Ale že by do nás drbla, ať ji dáme dolů, to ne.
Takže funiciho psa dám na zem a… nic. Musím ji vzít a odnést! K misce, tam se milostivě nachlemtá a čeká, až ji odnesu zase do postele, co by se namáhala.
Jo a taky je to úplně pitomý pes a miluje tašky, jak je začnu balit do psí přenosky (používám do letadla, takže je částečně vyztužená) tak tam musí vlézt, je to pes, ne kočka
při cestování chodí zásadně spát do sportovky na čisté oblečení, pelíšek je metr vedle, ale zachlupatit naše hadry je větší sranda. Doma zase vyžaduje ten cestovní pelech, ty co jsou doma jsou přece fuj.
@Janli píše:
Tak kluci, která bude dneska k večeři???
Kocky chodi pit k malymu axikovi, co jeste neni s rodici v akvarku. Do nedavna byl v mise, cekala sem, kdy zmizi, ale asi ho kocky uznaly za clena domacnosti. Nebo neco nepozivatelneho ![]()
@Baba píše:Kocky chodi pit k malymu axikovi, co jeste neni s rodici v akvarku. Do nedavna byl v mise, cekala sem, kdy zmizi, ale asi ho kocky uznaly za clena domacnosti. Nebo neco nepozivatelneho
ježíš, chudáček maličkej
nestresuje ho to trošičku? jako myslím axíka, samozřejmě.
@sagina píše:
ježíš, chudáček maličkejnestresuje ho to trošičku? jako myslím axíka, samozřejmě.
Nic nerikal
Asi ne, musi byt zvyklej, uz ho mame… no dlouho
Vypiplanej z vajicka, krmili jsme ho nejakyma pidi korysema, co se lihnou ve slane vode, x mesicu nam na lince bublala flaska s zabronozkama. Ted uz je to zlaty, zere i okem viditelnou potravu ![]()
Oni nejsou uplne blby, kdyz na nej (i na ty velky) clovek chvilku cuci, tak priplavou a cuci taky ![]()
@Baba píše:
Oni nejsou uplne blby, kdyz na nej (i na ty velky) clovek chvilku cuci, tak priplavou a cuci taky
uvědomuješ si, že to zní tak trošičku děsivě? co se jim při tom honí hlavou? rozmýšlí, jak nás nejlépe ovládnout, až vylezou z akvárka?
@sagina píše:
uvědomuješ si, že to zní tak trošičku děsivě? co se jim při tom honí hlavou? rozmýšlí, jak nás nejlépe ovládnout, až vylezou z akvárka?
Jeeeeeezis, nejsi alterego stock? ![]()
Nebo moji kolegyne Marcelky, ta od zacatku tvrdila, ze jednou v noci vylezou a sezerou nas. S tim jednim mela pravdu
Fuj, se oklepu hruzou jen si na tu suchozemskou formu vzpomenu
@Baba a stále svému suchozemskému mazlíčkovi chodíte dělat společnost do ZOO, či kam jste ho frkli? aby mu nebylo smutno?
@sagina píše:
@Baba a stále svému suchozemskému mazlíčkovi chodíte dělat společnost do ZOO, či kam jste ho frkli? aby mu nebylo smutno?
Je v botanicke zahrade ve Velkych Popovicich. S majitelem jsem mluvila par mesicu zpatky, snazila sem se mu narvat druhou snusku
Ze Fidorku parkrat zahlidnul.
Tak snadvje spokojena. Stvura oskliva
@Baba píše:
Je v botanicke zahrade ve Velkych Popovicich. S majitelem jsem mluvila par mesicu zpatky, snazila sem se mu narvat druhou snuskuZe Fidorku parkrat zahlidnul.
Tak snadvje spokojena. Stvura oskliva
no, je pravda, že metamorfovaní jsou tedy nic moc, podle fotek. naživo jsem to chválabohu neviděla. docela mě mate, že je to pohlavně zralé už v larválním stadiu, myslela jsem si, že když se něco chce množit, tak to musí být dospělé a larvy ještě dospělé nejsou
no nic, zas až tak mě to vlastně nezajímá, protože to doma nechci. roztomilost je jedna věc, ale aby mi TO utíkalo z akvárka a couralo po bytě, to je věc úplně jiná.
@Baba píše:Kocky chodi pit k malymu axikovi, co jeste neni s rodici v akvarku. Do nedavna byl v mise, cekala sem, kdy zmizi, ale asi ho kocky uznaly za clena domacnosti. Nebo neco nepozivatelneho
Ten je boží….. já tyhle potvůrky žeru…… zatím nemám od manžela povolení…. ![]()
Prej pět koček, rybičky a hadi na zahradě stačí…….. no, jak komu…… ![]()
@Janli píše:
Ten je boží….. já tyhle potvůrky žeru…… zatím nemám od manžela povolení….
Prej pět koček, rybičky a hadi na zahradě stačí…….. no, jak komu……
A muze byt Tvuj. Chces adresu? ![]()
@Baba píše:
A muze byt Tvuj. Chces adresu?
Ledaže bys mě u sebe nechala bydlet i s axíkem…..
To by manžel nerozdýchal. Ale jsem milá, přítulná, umím chodit na záchod a nečtu po nocích Čapka…… ![]()