Holky, najdete v této presmyčce českou spisovatelku, nebo spisovatele? Díky moc DRAVÁ BOXERKA LENA
Mohla by to být Alexandra Berková
Alexandra Berková
Díky!!!
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, syn chodí druhým rokem do školky a stále se opakuje rýma a kašel. 14dní je doma, týden chodí a poté znovu. A občas bolest ucha. Před... Odpověď
Dobrý den, syn (2,5 roku) začal trpět na noční děsy. Stává se to tak hodinu po usnutí – začne strašně křičet, kope kolem sebe, má otevřené oči,... Odpověď
Dobrý den, syn (3 roky) má pořád dokola zadní rýmu. Z nosu mu nic neteče, ale jakmile si lehne, začne se hleny dusit a hrozně kašle, až ho to... Odpověď
Hezký den, obracím se na Vás s prosbou. Dcera dřív spala krásně sama, ale teď se u ní zlomil nějaký blok. Bojí se být v pokoji sama i přes den,... Odpověď
Dobrý den, je mi 30 a před půl rokem jsem vysadila hormonální antikoncepci, protože bychom chtěli miminko. Od té doby se mi hrozně zhoršila pleť.... Odpověď