Pondělních 350 diskusí na téma Vánoce

24992
12.12.22 11:52

Pondělních 350 diskusí na téma Vánoce

Dnes se tu roztrhl pytel s otázkami na téma Vánoce, dárky, ryba-řízek, stromeček mrtvý či živý, úly nebo hnízda + x dalších…náhoda to není, to si snad nikdo nemyslí. Teď je otázka, je to průzkum a bude nějaký super článek ještě před Vánoci nebo se admini snaží při pondělku rozproudit diskuse nebo co napadá Vás? :lol: :mrgreen: jedna, dvě by byly nenápadný, ale taková nálož je až do očí bijící :lol:

Příspěvek upraven 12.12.22 v 15:52

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12503
12.12.22 11:54
@debra.morgan píše:
Dnes se tu roztrhl pytel s otázkami na téma Vánoce, dárky, ryba-řízek, stromeček mrtvý či živý, úly nebo hnízda + x dalších…náhoda to není, to si snad nikdo nemyslí. Teď je otázka, je to průzkum a bude nějaký super článek ještě před Vánoci nebo se admini snaží při pondělku rozproudit diskuse nebo co napadá Vás? :lol: :mrgreen: jedna, dvě by byly nenápadný, ale taková nálož je až do očí bijící :lol:

Jo, teď jsem si otevřela eMimino a jedna diskuze za druhou na stejné „brdo“. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
12.12.22 11:54
@debra.morgan píše:
Dnes se tu roztrhl pytel s otázkami na téma Vánoce, dárky, ryba-řízek, stromeček mrtvý či živý, úly nebo hnízda + x dalších…náhoda to není, to si snad nikdo nemyslí. Teď je otázka, je to průzkum a bude nějaký super článek ještě před Vánoci nebo se admini snaží při pondělku rozproudit diskuse nebo co napadá Vás? :lol: :mrgreen: jedna, dvě by byly nenápadný, ale taková nálož je až do očí bijící :lol:

Soutěž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
12.12.22 11:59

Asi před rokem jsem tu navrhovala možnost anket pro diskuze typu „rozvést se nebo ne“, „zbavit se dítěte nebo ne“, případně „přestat mluvit s tchýní nebo ne“. Snad se konečně dočkám. :dance:

Ještě by to mohli udělat tématický - že se s hlasy pro a proti posouvá po stupnici snubní prsten, mimino (tomu by se dle výsledků mohl i měnit výraz v obličeji) nebo váleček na těsto (jakože tchýně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15149
12.12.22 12:01

Dnes je to tu jak u blbých na dvorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.12.22 12:02
@Moringa píše:

Taky jsem zaregistrovala, ze se zminuje nejaka soutez, ale nevim, v cem presne spociva. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4928
12.12.22 12:03
@Silverine247 píše:
Taky jsem zaregistrovala, ze se zminuje nejaka soutez, ale nevim, v cem presne spociva. :nevim:

https://www.emimino.cz/…-za-diskusi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
12.12.22 12:08

@debra.morgan Můžeš si přidat anketu, jestli z toho máme radost a taky se přihlásit do souteze :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
12.12.22 12:08

@debra.morgan taky myslím, ale mě obecně nevadí, když si taky někdo sbírá informace. Děje se to myslím docela často i když dnes je to opravdu smršť :).

• Citovat
  • Upravit
56505
12.12.22 12:25

Je tu soutěž. :mrgreen:
Já se už přihlásit nemohu. Nemám miminko ale už puberťáka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
12.12.22 12:35

Taky mě to napadlo, jestli by to nešlo sloučit, je to otravné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
12.12.22 12:36

Co můžu vyhrát? Že bych založila třeba diskusi, jestli se na štědrý večír raději zlejete svařákem nebo vaječnákem :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
12.12.22 12:56
@Moringa píše:

A potáhne se celý týden :zed: Chtělo by to zvláštní kategorii, ať to tady nezavazí :zed: Každá další diskuze bude podle mě stupidnější a opakující se :lol: Je zajímavé, jak vylézají na povrch Nicky, které tu moc nediskutují, ale když jde o soutěž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
12.12.22 12:58
@debra.morgan píše:

Prej nějaká soutěž :D Od rána jsem si říkala, co to dnes jako má být, samá hloupá otázka, a anketa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.12.22 13:00
@Moringa píše:

Tak tos me uklidnila. Uz jsem si rikala, ze Cesi definitivne zblbli a nastesti je to jen klasicka chamtivost ;). Uf!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak