Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes se tu roztrhl pytel s otázkami na téma Vánoce, dárky, ryba-řízek, stromeček mrtvý či živý, úly nebo hnízda + x dalších…náhoda to není, to si snad nikdo nemyslí. Teď je otázka, je to průzkum a bude nějaký super článek ještě před Vánoci nebo se admini snaží při pondělku rozproudit diskuse nebo co napadá Vás?
jedna, dvě by byly nenápadný, ale taková nálož je až do očí bijící ![]()
Příspěvek upraven 12.12.22 v 15:52
@debra.morgan píše:
Dnes se tu roztrhl pytel s otázkami na téma Vánoce, dárky, ryba-řízek, stromeček mrtvý či živý, úly nebo hnízda + x dalších…náhoda to není, to si snad nikdo nemyslí. Teď je otázka, je to průzkum a bude nějaký super článek ještě před Vánoci nebo se admini snaží při pondělku rozproudit diskuse nebo co napadá Vás?![]()
jedna, dvě by byly nenápadný, ale taková nálož je až do očí bijící
Jo, teď jsem si otevřela eMimino a jedna diskuze za druhou na stejné „brdo“. ![]()
@debra.morgan píše:
Dnes se tu roztrhl pytel s otázkami na téma Vánoce, dárky, ryba-řízek, stromeček mrtvý či živý, úly nebo hnízda + x dalších…náhoda to není, to si snad nikdo nemyslí. Teď je otázka, je to průzkum a bude nějaký super článek ještě před Vánoci nebo se admini snaží při pondělku rozproudit diskuse nebo co napadá Vás?![]()
Soutěž ![]()
Asi před rokem jsem tu navrhovala možnost anket pro diskuze typu „rozvést se nebo ne“, „zbavit se dítěte nebo ne“, případně „přestat mluvit s tchýní nebo ne“. Snad se konečně dočkám. ![]()
Ještě by to mohli udělat tématický - že se s hlasy pro a proti posouvá po stupnici snubní prsten, mimino (tomu by se dle výsledků mohl i měnit výraz v obličeji) nebo váleček na těsto (jakože tchýně).
@Moringa píše:
Soutěž
Taky jsem zaregistrovala, ze se zminuje nejaka soutez, ale nevim, v cem presne spociva. ![]()
@Silverine247 píše:
Taky jsem zaregistrovala, ze se zminuje nejaka soutez, ale nevim, v cem presne spociva.
@debra.morgan Můžeš si přidat anketu, jestli z toho máme radost a taky se přihlásit do souteze
.
@debra.morgan taky myslím, ale mě obecně nevadí, když si taky někdo sbírá informace. Děje se to myslím docela často i když dnes je to opravdu smršť
.
Je tu soutěž. ![]()
Já se už přihlásit nemohu. Nemám miminko ale už puberťáka. ![]()
Taky mě to napadlo, jestli by to nešlo sloučit, je to otravné ![]()
Co můžu vyhrát? Že bych založila třeba diskusi, jestli se na štědrý večír raději zlejete svařákem nebo vaječnákem
![]()
@Moringa píše:
Soutěž
A potáhne se celý týden
Chtělo by to zvláštní kategorii, ať to tady nezavazí
Každá další diskuze bude podle mě stupidnější a opakující se
Je zajímavé, jak vylézají na povrch Nicky, které tu moc nediskutují, ale když jde o soutěž ![]()
@debra.morgan píše:
Prej nějaká soutěž
Od rána jsem si říkala, co to dnes jako má být, samá hloupá otázka, a anketa ![]()
@Moringa píše:
Soutěž
Tak tos me uklidnila. Uz jsem si rikala, ze Cesi definitivne zblbli a nastesti je to jen klasicka chamtivost
. Uf!