Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Davate přednost šatům nebo raději pohodička v teplácích?
Chodím tak nějak normálně jako běžně. Když má přijít návštěva, tak se obleču o něco slušněji, jinak to neřešíme.
Ano, já to mám ráda ![]()
Maminka si vždycky brala I podpatky, ale to doma asi vynechám. Ale jistě se nafintím a vezmu si něco pěkného.
Přítel bude pravděpodobně v teplakach, ale co
vánoce jsou o tom, aby nám bylo fajn, netřeba se potit ve slušném oblečení když mi to nevyhovuje.
Ne! Ke štědrovečernímu stolu tepláky nepatří! Když jsem byla malá tak jsme měli i jednu tradici na kterou se všichni těšili. Na Štědrý den u stromu jsme se modlili.
a to nejsme věřící. Celý den měl svoje náležitosti a body. Rodinné tradice. Teď, no nevím. Partnerova rodina to všechno brala jako obyčejný oběd a je docela těžké tu vytvořit nějaký jednoroční režim.
. Na čem trvám je opravdu lepší oblečení. A my s partnerem budeme mít druhým rokem stejná trika a dcera se barevně prispusobi. Oblékání udělá prostor k tomu aby Ježíšek, Ježíšek, poskládal dárky pod stromeček.
Letos jsem všem od Mikuláše nadělila Vánoční trička.
Nosím doma běžně vyřazené sukně. Které si myslím, že do práce se už nehodí. Ale nejsou otrhané, abych je vyhodila. Takže je mám na běžné domácí nošení.
My se před večeří všichni koupeme. Takže po koupání si dám/dáme pak víc sváteční věci. Ale ani do večeře nechodíme nevhodně oblečení. On se umí někdo stavit i na návštěvu v průběhu dne. Mezi dárky máme tradičně všichni nová pyžama. Ty si po rozbalení oblečeme.
A v nich se pak večer díváme na Popelku.
@Zuzanec píše:
Davate přednost šatům nebo raději pohodička v teplácích?
Mám šaty. Ne pokaždé nové. Muži mají košili, ostatní zúčastnění podle svého uvážení. Letos budem mít asi jen tchýňku.
Samozřejmě sváteční oblečení. To by mě nenapadlo, že někdo bude slavit Vánoce v teplákách..
Večeři připravuji v domácím oblečení, ale ke stolu usedáme já v šatech/sukni/halence, manžel v košili a kalhotách od obleku.
Holky mají sváteční šaty, já také, nebo halenku a manžel košili ![]()
Ne, normálně v čem jsme doma celý rok, takže někdo klidně i v teplákách ![]()
Pokud bychom měli nějakou návštěvu, oblékla bych se slušněji, ale určitě ne nějak extra svátečně. Svátek je to křesťanský a já věřící nejsem, takže to pro mě postrádá smysl.
Během dne běžné domácí oblečení. Na večeři se převlékneme do svátečního.
Za tepláky u večeře na Štědrý den bych se zlobila.
To není obyčejná tuctová večeře. Do restaurace se taky nechodí v teplacích. Teda doufám.
Naštěstí to nikoho nenapadlo.
Někdo nosí na SD tepláky? Já šaty, lodičky, děti pěkné kalhoty, košili.
Já na večeři šaty. Kluk a chlap polo tričko a kalhoty. Přes den jsme v domácím, takže klidně ty tepláky.