Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Každý jsme jiný a pokud je toto jediný problém…jsi šťastná žena
![]()
My třeba od tchánovců dostáváme peníze (ano, je to fajn, koupíš si co chceš), ale je mi líto dítěte, protože už to vnímá a je smutné, že pod tím stromkem u babičky nenajde nic (a u druhé ano, u prababi také). Pokoušeli jsme se jim to vysvětlit, že jim klidně nějakou drobnost koupíme a můžeme to nechat pod stromkem, ale nějak to neprošlo. ![]()
Já dostávám látkové utěrky KAŽDÝ ROK. Pro mladou ženskou mi to přijde jako úlet. Jinak na antistresové omalovánky se používají jiné pastelky než klasické? To mě docela zaujalo ![]()
Já jsem dostávala třeba dva roky po sobě stejný dárek. Stejnou mikinu, stejnou barvu, stejný model. Občas jsem si říkala, jestli nemám nějaké dejá vu.
Naštěstí už je to za mnou.
@bjetuschka píše:
Já dostávám látkové utěrky KAŽDÝ ROK. Pro mladou ženskou mi to přijde jako úlet. Jinak na antistresové omalovánky se používají jiné pastelky než klasické? To mě docela zaujalo
ty bych brala, u nás utěrky jen hořej. Někdy i fakticky, když ji zapomenu na sporáku.
@NiKina píše:
ty bych brala, u nás utěrky jen hořej. Někdy i fakticky, když ji zapomenu na sporáku.
Dokud jsou to jen utěrky tak je to dobrý
buď opatrnější ![]()
@eviku-miluna píše:že by někde u vás rušili galanterii a vyprodávali vše za 1Kč
Já dostala od švagrové predloni knoflíky
K tématu, jako nejblbější dárek nominuji parfém s afrodiziakem určený pro muže, který sem dostala asi ve 13ti letech
(vzadu byl nápis reklamní produkt nebo něco podobného, jak občas dávají před kauflandem zdarma)
![]()
@bjetuschka píše:
Já dostávám látkové utěrky KAŽDÝ ROK. Pro mladou ženskou mi to přijde jako úlet. Jinak na antistresové omalovánky se používají jiné pastelky než klasické? To mě docela zaujalo
A sají nebo jsou umělé. Jestli jsou kvalitní, tak super dárek
Zakladatelko a neposíláš moc drahé odkazy? Zkusila jsi poslat odkazů víc. Od stovky po tisícovku?
Pro někoho je i pětikilo moc
Já dostávám pravidelně kosmetiku, klasiku z drogerie. Jenže já používám jen přírodní produkty, musím.
Takže balíčky pak předávám dál nebo je používám na úklid
@Perníček22 píše: že by někde u vás rušili galanterii a vyprodávali vše za 1Kč![]()
![]()
Asi rusili. Dostala jsem jich asi 20.
Svagrova tomu jeste dala korunu tim, ze mi ty knofliky dala do plechove krabicky od hodinek
.
@Netopirek ne vubec, a jeste spise levnejsi nez abych poslala uplnou palku ikdyby si to mohli dovolit… pravidelne kazdy rok kdyz prijdou na stepana tchyne dava „tajne“ manzelovi obalku s dost velkym obnosem a s propovidkou, at si koupi neco hezkeho. Driv mi to bylo dost lito, ale ted uz se nad tim usmivam, kdyz si ho „tajne“ vezme do chodby kdyz sklizim po obede ![]()
@eviku-miluna píše:
Asi rusili. Dostala jsem jich asi 20.
Svagrova tomu jeste dala korunu tim, ze mi ty knofliky dala do plechove krabicky od hodinek.
Tak to mě fakt pobavilo
. A nespletla se švagrovka? Nebyl to třeba sranda dárek pro někoho jiného? Moje mamka dělala z originálních knoflíků takové koláže, ta by je třeba i uvítala ![]()
Ahoj prosim anonym
jinak prvni vanoce jsem od ni dostala takovou hroznou kousaci cepici s copankama
co vy jste treba dostaly za blbej darek?
A manzel mi dal jednou hrabe 
A uz to tu je zase. Mam super tchyni, ale co se tyce darku je to kazdy rok stejne… vzdy v pulce prosince zavola, co by se mi tak libilo a at ji poslu odkaz. Vloni se mi tesne pred vanoci rozbila rychlovarka, poslala jsem ji model co se mi libil a prisel vykon cena primerena cca 900. Konvici jsem dostala ale nejakej noname model co do tri kralu zacal tect… a k tomu jeste haldu takovych nicemnych rucniku, ktere dostavam kazdy rok a myslim, ze jsou z trznice, no na psa na par pouziti ok. Pred chvili volala zase co by se mi hodilo. Manzel rad pije z takovych tech sklenicek s brckem na limonadu, nasla jsem set a poslala, tak jsem zvedava. Protoze nikdy ikdyz chce odkaz jsem nedostala to co jsem poslala. Nejvic bizarni bylo kdyz jsme jeste s manzelem nebyli svoji a prala jsem si pastelky na antistresove omalovanky a dostala jsem 12 klasickych z papirnictvi. Nejde o penize vubec ne, ani tchanovci, ze by na to nemeli, ale prijde mi uplne mimo se ptat a poslat neco a koupit uplne neco jineho. Deti jsou jeste male ale desim se az zacnou vnimat a dostanou misto treba lega jednoduchou skladacku