Dárky mimo od tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1260
15.12.22 12:26
@Paní.Norrisová píše:
Mně by se třeba takové chňapky hodily. :lol: Co máte vybrané? Přijde mi, že většina i těch levných nebo drahých, tak to přes ně pálí. :nevim:

Jestli to přes ně bude pálit nevím, vybrala jsem je tak, aby se jí hodily do kuchyně. Třeba já měla silikonové chňapky, přes ně nic nepálilo, ale byly hrozně šeredné a neskladné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
15.12.22 12:29
@TO_IT píše:
No ale to je to, jak se pozná, že u něčeho má být to na broušení? :D Snad v žádné sadě jsem to neviděla, proto se ptám :D

No v krabici je asi prohluben na kazdou vec. A tady to chapu tak, ze misto na ocilku bylo prazdne a dostala ji az pri dalsi prilezitosti 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
15.12.22 12:34
@TO_IT píše:
Tak teď budu za trotla, ale ocílka je to, čím se to brousí, že jo? To přece není nutné mít ke každým nožům, ne?(používám japonce a mám k nim brusné kameny)

To sice ne. Ale nože byly v papírovém obalu, nahoře byl plastový obal s vylisovaným tvarem nože/ocílky. Zkrátka tam byla díra. Když pak byla ocílka na Vánoce, tak mi to přišlo úsměvné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.12.22 12:35

@Paní.Norrisová

https://www.finesio.cz/…lozkou,33603

K vašemu dotazu. Tyhle mám já, jak říkám, vzhledově nic moc. Na manžela jsou celkem malé, ale ten se v kuchyni moc často nevyskytuje. Syn (3roky) si je oblíbil při vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148675
15.12.22 12:36
@Hořec píše:
To sice ne. Ale nože byly v papírovém obalu, nahoře byl plastový obal s vylisovaným tvarem nože/ocílky. Zkrátka tam byla díra. Když pak byla ocílka na Vánoce, tak mi to přišlo úsměvné. :)

Tak nějak jsem si to představovala. Asi jako když dítěti koupíš sadu popisovačů, ale jeden si vezmeš a necháš, je to poznat že tam chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
15.12.22 12:40
@Anna766 píše:
Tak nějak jsem si to představovala. Asi jako když dítěti koupíš sadu popisovačů, ale jeden si vezmeš a necháš, je to poznat že tam chybí.

Tak nějak. Dostaneš půlku balení popisovačů (v mém případě jen jeden chybí) na narozky a druhou na pod stromek. :lol: A ještě ti řekou na narozeninách, že to potřebovali a pak to dostaneš jako dárek. :roll: :lol: Já jsem to brala a beru s úsměvem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.22 12:55

Moje tchýně mi nakoupí oblečení dle svého vkusu a na svou velikost. Od Ježíška :potlesk: :roll:. Ona malá kulatá, já vyšší štíhlejší…Nikdy mi to není. Pokaždé jí to vrátím, ona že to jako vymění, anebo vrátí a dá mi teda peníze. Nikdy to oblečení nevrátí, ani kačku nedostanu (to ani nechci) a pak všechno to oblečení normálně nosí a není ji trapně…
Dělá to s železnou pravidelností každý rok i když ji PROSÍM, ať mi raději nic nekupuje. A ještě jsou to strašné šunty…

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
15.12.22 12:55
@Hořec píše:
To sice ne. Ale nože byly v papírovém obalu, nahoře byl plastový obal s vylisovaným tvarem nože/ocílky. Zkrátka tam byla díra. Když pak byla ocílka na Vánoce, tak mi to přišlo úsměvné. :)

Dík za vysvětlení, opravdu mi to nešlo do hlavy. Ano to je hodně divné :D

• Citovat
  • Upravit
6956
15.12.22 12:56
@Anonymní píše:
Moje tchýně mi nakoupí oblečení dle svého vkusu a na svou velikost. Od Ježíška :potlesk: :roll:. Ona malá kulatá, já vyšší štíhlejší…Nikdy mi to není. Pokaždé jí to vrátím, ona že to jako vymění, anebo vrátí a dá mi teda peníze. Nikdy to oblečení nevrátí, ani kačku nedostanu (to ani nechci) a pak všechno to oblečení normálně nosí a není ji trapně…
Dělá to s železnou pravidelností každý rok i když ji PROSÍM, ať mi raději nic nekupuje. A ještě jsou to strašné šunty…

Ježíšmarja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.12.22 13:04

Nemám ráda takový pracholepi. Každý rok o někoho něco takového dostanu. Minulý rok vedli hrnečky s magnetem. Předtím čajový servis mini. Nebo 40 let staré, ještě zabalené povlečení a ručníky od babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
15.12.22 13:12
@Fiducia píše:
Nene, u nás je to stejné. Ježíšek je přeci jen jeden :srdce:

Ježíšek je jen jeden, ale naděluje všem - u nás doma, u babiček, u kamarádů, spolužáků i u sousedů… takže našim dětem ten jeden a ten stejný Ježíšek naděluje na různých místech, aby si tu radost mohly rozdělit a znásobit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148675
15.12.22 13:38
@bigl píše:
Ježíšek je jen jeden, ale naděluje všem - u nás doma, u babiček, u kamarádů, spolužáků i u sousedů… takže našim dětem ten jeden a ten stejný Ježíšek naděluje na různých místech, aby si tu radost mohly rozdělit a znásobit. :D

Já to tedy tak neznám. Celý život žiju tím, že je jen jeden stromek, jeden kouzelný večer, jedno nadílení.,jedno těšení, jeden Ježíšek. A přijde mi to tak hezčí. Čtu to hodně tady, že děti rozbalují u xx stromků a už to podle mě není TO ONO.
Ale chápu že když v tom někdo vyrostl, že se rozbaluje všude možně, tak mu to přijde normální a běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
15.12.22 13:54
@Anonymní píše:
Mě se dost často stává že od tchyně dostanu dárek, co jsme ji dali třeba my k narozeninám 🤷‍♀️.

A už vám teda došlo, že dárky, které jí dáváte, nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
15.12.22 14:12
@Anna766 píše:
Já to tedy tak neznám. Celý život žiju tím, že je jen jeden stromek, jeden kouzelný večer, jedno nadílení.,jedno těšení, jeden Ježíšek. A přijde mi to tak hezčí. Čtu to hodně tady, že děti rozbalují u xx stromků a už to podle mě není TO ONO.
Ale chápu že když v tom někdo vyrostl, že se rozbaluje všude možně, tak mu to přijde normální a běžné.

My jsme zvyklí na první a druhý svátek vánoční navštěvovat babičky a rodinu a ty děti vidí, že babičky a dědečkové mají taky stromečky, taky tam měly dárečky a ví, že tam Ježíšek nechal i pro vnoučátka. Samo že je to každého věc, ale nechtěla bych mít tu horu dárků doma pod stromkem, ono 2 dospělí a 3 děti a i tak to máme přes půl obýváku a to ho máme fakt velký. :D
Za mě lepší, když mají všude něco, doma ty hlavní dárky, ty větší, u babiček trošku menší a drobnosti, ale je to o zvyku, jak to komu vyhovuje. Jak píšu, u těch starších jsem to chtěla už letos nechat všecko doma, ať to nepřevážíme, ale nechtějí ani za nic, prej si to chtějí vybalit u babiček. No zvyk, no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.12.22 14:36
@tulipán píše:
Se hodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já od švagrové dostávám třeba domácí musli (suché vločky zamíchané s rozinkami) v sáčku na dárky. Nebo pidi mističky od vietnamce s hrbolatými okraji, s pidi naplní sušených jablek. Pak dva talířky ze zelenočerveného skla se samolepkou, že jsou pouze k dekorativním účelům. A loni krabici nacpanou hadrem, který nešelvyndat, tak to tchán vyndával a ptal se jí, co to tam je? Zápasil s tím pár minut, radši odešla a neřekla, ona fakt asi nevěděla nebo já fakt nevím, co to bylo :lol:. Teším se letos :lol:.

Váš příspěvek čtu už potřetí a pořád se nehorázně chechtám, to je pecka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí