Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já od extchyne kdysi dostala takovy set - krajkovou křiklavě růžovou sexy kosilku s černou krajkou a k tomu byla tanga sestávající se snurek a jednoho trojúhelnícku o straně asi 3 cm na předním díle
bylo mi tehdy asi 19 a strasne jsem se stydela a byla ruda až na zadku, nikdy jsem nic takového nenosila
![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek ne vubec, a jeste spise levnejsi nez abych poslala uplnou palku ikdyby si to mohli dovolit… pravidelne kazdy rok kdyz prijdou na stepana tchyne dava „tajne“ manzelovi obalku s dost velkym obnosem a s propovidkou, at si koupi neco hezkeho. Driv mi to bylo dost lito, ale ted uz se nad tim usmivam, kdyz si ho „tajne“ vezme do chodby kdyz sklizim po obede
No mě by mrzelo asi od manžela více, že matičce nedá najevo, že jste manželé… On by měl pak přijít za tebou před ní a pěkně „dívej dostali jsme od maminky obálku..pojedeme na wellnes“… ale on hraje s ní toto divadlo??
@bigl píše:
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.
Píše že se o domluvu pokoušeli a neprošlo to…
@bigl píše:Píše že se o domluvu pokoušeli a neprošlo to…
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.
@Perníček22 píše:
Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni
Já poprvé pochopila že pod tím stromkem u babičky má peníze… takže tam není nic… tak prostě, že ježíšek už byl u vás doma.. a tam nechal všechny dárečky.
@tulipán píše:
Se hodí![]()
![]()
Já od švagrové dostávám třeba domácí musli (suché vločky zamíchané s rozinkami) v sáčku na dárky. Nebo pidi mističky od vietnamce s hrbolatými okraji, s pidi naplní sušených jablek. Pak dva talířky ze zelenočerveného skla se samolepkou, že jsou pouze k dekorativním účelům. A loni krabici nacpanou hadrem, který nešelvyndat, tak to tchán vyndával a ptal se jí, co to tam je? Zápasil s tím pár minut, radši odešla a neřekla, ona fakt asi nevěděla nebo já fakt nevím, co to bylo
. Teším se letos
.
Promiň, teď jsem se docela smála ![]()
@lamicina píše:
Tak to mě fakt pobavilo. A nespletla se švagrovka? Nebyl to třeba sranda dárek pro někoho jiného? Moje mamka dělala z originálních knoflíků takové koláže, ta by je třeba i uvítala
Nespletla se. Ona je i normalne trochu mimo.
@KKK85 píše:
Já poprvé pochopila že pod tím stromkem u babičky má peníze… takže tam není nic… tak prostě, že ježíšek už byl u vás doma.. a tam nechal všechny dárečky.
To by se nabízelo, avšak u druhé babičky a dědy nechává u nich (po vzájemné domluvě s námi) a u prababičky také. Takže pak těžko vysvětlíš, že u jednoho tak a u jiného jinak.
Ještě doplním, když se malá narodila domluvili jsme se, že to budeme dělat takto, všichni souhlasili, ale tchánovci si to nakonec rozmysleli. ![]()
@eviku-miluna píše:
Nespletla se. Ona je i normalne trochu mimo.
@bjetuschka píše:
Já dostávám látkové utěrky KAŽDÝ ROK. Pro mladou ženskou mi to přijde jako úlet. Jinak na antistresové omalovánky se používají jiné pastelky než klasické? To mě docela zaujalo
Zrovna utěrky chci. Nové ručníky a osušky v barvách koupelen se taky vždy hodí.
@Suelinda píše:
Manžel má na hlavě pár vlasů. Dostal fén na vlasy 🤦♀️
Mně letos prý jeho babička koupila kabelku, tak se už dopředu děsím 🤣
Fén pobavil
![]()
@Zuzik86 píše:
A vám se to nikomu nepovedlo vydolovat?
Tchán to ven dostal. Ale bylo to tam naštouchlé, bál se zatáhnout, aby to neroztrhl. Proto se jí i ptal, co to je, jak může tahat. Bylo to nějaké sedátko na špagátech.
@bjetuschka píše:
Promiň, teď jsem se docela smála
@tulipán píše:
Tchán to ven dostal. Ale bylo to tam naštouchlé, bál se zatáhnout, aby to neroztrhl. Proto se jí i ptal, co to je, jak může tahat. Bylo to nějaké sedátko na špagátech.
Sedátko na židli?
Já nesnáším kytky. Hlásím to, kudy chodím, ale vždycky nějakou stejně dostanu… často ještě s hláškou: „Vím, že nemáš ráda kytky, ale…“
Tchýně mi je aspoň chodí zalivat. ![]()