Dárky mimo od tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TO_IT
16.12.22 12:39

@Bafonek já mám pískací konvičku doma dobrovolně, leč design jsem si těžce vybírala sama :mrgreen:

Moje prababička byla taky praktik. Teplé kalhotky pod stromeček jsem ořvala. Byly světle modré a ten typ látky nesnáším stále, taková ta žebrovaná.

• Citovat
  • Upravit
2181
16.12.22 12:50
@TO_IT píše:
@Bafonek já mám pískací konvičku doma dobrovolně, leč design jsem si těžce vybírala sama :mrgreen:Moje prababička byla taky praktik. Teplé kalhotky pod stromeček jsem ořvala. Byly světle modré a ten typ látky nesnáším stále, taková ta žebrovaná.

Jéééé na spoďáry bych zapomněla.. :lol: Ty byly pro změnu malé a byly v té pískací konvičce jako překvapení :lol: Teď jsem si na to vzpomněla.. Byly by i hezké a moderní, ale prostě malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
16.12.22 13:12

Já jednou dostala od matky bývalého přítele kalendář. Ale byl na ten rok, co byly aktuální Vánoce. Takže dárek na týden. :lol:
A jednou mi dala inkontinenční vložky, které dostávala zdarma, že je určitě využiju…
Abych jí nekřivdila, jednou mi darovala lak na nehty. Hnědej a vyschlej. :lol: Jinak mě měla určitě ráda. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
16.12.22 14:21

@Ankyy Připomněla si mně, jak jsem od mamky bývalého přítele dostávala věci do jeho domácnosti, kde jsem nebydlela. Přítel dostal dárky a pak jsme měli jeden veliký společný. Takto jsem s ním za 4 roky dostala myčku, mikrovlnku, pekárnu na chleba a lednici. Když jsme se rozcházeli, tak mi stále opakovala, že odejdu jen s igelitkama a já jsem ji s radostí poslechla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.12.22 19:31
@Suelinda píše:
Manžel má na hlavě pár vlasů. Dostal fén na vlasy 🤦‍♀️
Mně letos prý jeho babička koupila kabelku, tak se už dopředu děsím 🤣

Jaká byla ta kabelka? Jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.12.22 19:33
@nuklear90 píše:
@Ankyy Připomněla si mně, jak jsem od mamky bývalého přítele dostávala věci do jeho domácnosti, kde jsem nebydlela. Přítel dostal dárky a pak jsme měli jeden veliký společný. Takto jsem s ním za 4 roky dostala myčku, mikrovlnku, pekárnu na chleba a lednici. Když jsme se rozcházeli, tak mi stále opakovala, že odejdu jen s igelitkama a já jsem ji s radostí poslechla. :palec:
:D :D klasika.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
26.12.22 15:39
@Zeoli píše:
Jaká byla ta kabelka? Jsem zvědavá :lol:

Teda jsi dobrá, že si to pamatuješ 😀. Ale adi Tě zklamu, kabelka je kupodivu dobrá! Na mě sice malá, já potřebuju minimálně Hermioninu kabelku, kam se vleze celý stan 🤣, ale jinak pěkná. Čumím 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.12.22 16:35

Ká od tchýně dostala los za 50 Kč na kterém nic nebylo, ale my si jinak nedáváme dárky. Kraviny nepotřebuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí