Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@TO_IT píše:
@Bafonek já mám pískací konvičku doma dobrovolně, leč design jsem si těžce vybírala samaMoje prababička byla taky praktik. Teplé kalhotky pod stromeček jsem ořvala. Byly světle modré a ten typ látky nesnáším stále, taková ta žebrovaná.
Jéééé na spoďáry bych zapomněla..
Ty byly pro změnu malé a byly v té pískací konvičce jako překvapení
Teď jsem si na to vzpomněla.. Byly by i hezké a moderní, ale prostě malé…
Já jednou dostala od matky bývalého přítele kalendář. Ale byl na ten rok, co byly aktuální Vánoce. Takže dárek na týden. ![]()
A jednou mi dala inkontinenční vložky, které dostávala zdarma, že je určitě využiju…
Abych jí nekřivdila, jednou mi darovala lak na nehty. Hnědej a vyschlej.
Jinak mě měla určitě ráda.
![]()
@Ankyy Připomněla si mně, jak jsem od mamky bývalého přítele dostávala věci do jeho domácnosti, kde jsem nebydlela. Přítel dostal dárky a pak jsme měli jeden veliký společný. Takto jsem s ním za 4 roky dostala myčku, mikrovlnku, pekárnu na chleba a lednici. Když jsme se rozcházeli, tak mi stále opakovala, že odejdu jen s igelitkama a já jsem ji s radostí poslechla. ![]()
@Suelinda píše:
Manžel má na hlavě pár vlasů. Dostal fén na vlasy 🤦♀️
Mně letos prý jeho babička koupila kabelku, tak se už dopředu děsím 🤣
Jaká byla ta kabelka? Jsem zvědavá ![]()
@nuklear90 píše:
@Ankyy Připomněla si mně, jak jsem od mamky bývalého přítele dostávala věci do jeho domácnosti, kde jsem nebydlela. Přítel dostal dárky a pak jsme měli jeden veliký společný. Takto jsem s ním za 4 roky dostala myčku, mikrovlnku, pekárnu na chleba a lednici. Když jsme se rozcházeli, tak mi stále opakovala, že odejdu jen s igelitkama a já jsem ji s radostí poslechla.
@Zeoli píše:
Jaká byla ta kabelka? Jsem zvědavá
Teda jsi dobrá, že si to pamatuješ 😀. Ale adi Tě zklamu, kabelka je kupodivu dobrá! Na mě sice malá, já potřebuju minimálně Hermioninu kabelku, kam se vleze celý stan 🤣, ale jinak pěkná. Čumím 😀
Ká od tchýně dostala los za 50 Kč na kterém nic nebylo, ale my si jinak nedáváme dárky. Kraviny nepotřebuji..
@Bafonek já mám pískací konvičku doma dobrovolně, leč design jsem si těžce vybírala sama
Moje prababička byla taky praktik. Teplé kalhotky pod stromeček jsem ořvala. Byly světle modré a ten typ látky nesnáším stále, taková ta žebrovaná.