Dárky mimo od tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aleriga
14.12.22 22:02
@nuklear90 píše:
Tyhle utěrky jsem dostala minulý rok od tchýně. :lol: Ani je nezabalila, řekla, že ten papírový obal je moc hezký. :lol: Musela jsem ten obrázek najít. Každý rok si totiž vymyslí pro sebe spoustu dárků. Letos parfém od Lancôme, tablet a autorské naušnice z bílého zlata. Bohužel, Ježíšek má pro ni přichystané chňapky, manikúru a župan. :jazyk:
8o
  • Citovat
  • Upravit
7618
14.12.22 22:04

Pokud je tchyně hodná, suprová, tak bych dárky od ní neřešila, zřejmě to jinak neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.12.22 22:07
@Perníček22 píše:
To by se nabízelo, avšak u druhé babičky a dědy nechává u nich (po vzájemné domluvě s námi) a u prababičky také. Takže pak těžko vysvětlíš, že u jednoho tak a u jiného jinak. :think: Ještě doplním, když se malá narodila domluvili jsme se, že to budeme dělat takto, všichni souhlasili, ale tchánovci si to nakonec rozmysleli. :nevim:

prostě jsou zvyklí takhle. Ale tím, že tam dárky nemá nikdo, si děti zvyknou. Bývalýho rodiče taky musí nadělovat u sebe. Ale u nás je zvykem nadělovat jen pod jedním stromečkem. Nepřijde ji to divné, prostě to bere jako fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.12.22 22:11
@milami píše:
Holky, a jak se vám potom daří projevovat radost nad takovými dárky?

vůbec. Nesnáším když musím rozbalovat dárky. A není to, že by se mi ta věc nelíbila, ale prostě mi vadí, jak na mě u toho koukají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
14.12.22 22:12
@Netopirek píše:
prostě jsou zvyklí takhle. Ale tím, že tam dárky nemá nikdo, si děti zvyknou. Bývalýho rodiče taky musí nadělovat u sebe. Ale u nás je zvykem nadělovat jen pod jedním stromečkem. Nepřijde ji to divné, prostě to bere jako fakt.

Taky to tak máme.
My jako děti měly s bratrem jeden stromek, jeden kouzelný večer s dárky a v očekávání Ježíška.
Mé děti to tak měly, všechny dárky najednou.
Moje vnučka to tak má.
Ale jak to tu čtu, tohle už asi bude málokde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.12.22 22:14

Jsme ti tchanovci a vyhlásila jsem, že vzájemně mezi dospělými Budem darkovat jen s těmi, se kterými budem přímo toho 24.12.u stromecku, protože jinak máme kazdy všeho 3 (_._) a já nenávidím jen kupovat dárky pro dárky a taky je pro mě samotnou desna pruda, když mám vymyslet, co bych chtela a to hned několika stranam.

A jinak se tedy vždy snažíme koupit přesně to, o co si mladi reknou/napíši - jde nám o to, abychom všichni měli z dárků dobrý pocit a byli jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.12.22 22:16
@nuklear90 píše:
Tyhle utěrky jsem dostala minulý rok od tchýně. :lol: Ani je nezabalila, řekla, že ten papírový obal je moc hezký. :lol: Musela jsem ten obrázek najít. Každý rok si totiž vymyslí pro sebe spoustu dárků. Letos parfém od Lancôme, tablet a autorské naušnice z bílého zlata. Bohužel, Ježíšek má pro ni přichystané chňapky, manikúru a župan. :jazyk:

Tyhle průsvitný utěrky jsou oblíbený, my je několikrát dostali od tchána. :P
Asi zlobila, co se dá dělat… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.12.22 22:20
@Netopirek píše:
vůbec. Nesnáším když musím rozbalovat dárky. A není to, že by se mi ta věc nelíbila, ale prostě mi vadí, jak na mě u toho koukají

To mi udělala tchýně. „Chtěla jsem ti poslat ty oblečky pro malého po synovi, ale já chci vidět tu radost ve tvých očích, až to rozbalis a uvidíš.“ Na to mi poda zabalený balíček, kouká na mě a čeká, až uvidí tu radost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.12.22 22:23
@nuklear90 píše:

No vzájemný výběr dárků si nemusíte alespoň vycitat :mrgreen:, i když takhle dát ty uterky, to chce fakt odvahu a mnoho neempatie :?

Jak jste vy přišli trebas na ten župan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.12.22 22:25
@Martina D. píše:
To mi udělala tchýně. „Chtěla jsem ti poslat ty oblečky pro malého po synovi, ale já chci vidět tu radost ve tvých očích, až to rozbalis a uvidíš.“ Na to mi poda zabalený balíček, kouká na mě a čeká, až uvidí tu radost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A? Co je na tom špatného kromě tvého smýšlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
14.12.22 22:26
@Ahep píše:
:srdce:
  • Citovat
  • Upravit
3076
14.12.22 22:26
@nuklear90 píše:

To aby sis všimla, že stály celých 5€! 🤣
Dárky, co si “objednala” vs. dárky, co dostane, to je top 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.12.22 22:32
@Ahep píše:

No blbý na tom je, že už dopředu vím, že se čeká na mou radost, tak si už připravuju radostný výraz, který je akorát křečovitý… Prostě nikdy nikomu nedávám dárek se slovy: „Chci vidět radost ve tvých očích.“ Jestli ty jo, tak už to nedělej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.12.22 22:34
@Ahep píše:

Jo a ještě je komplikace to, že dává vždy vyteplene oblečky, i body je vyteplene, obyčejnou bavlnu zásadně nebere a je jí jedno, jestli je léto nebo zima. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.12.22 22:40
@Martina D. píše:
To mi udělala tchýně. „Chtěla jsem ti poslat ty oblečky pro malého po synovi, ale já chci vidět tu radost ve tvých očích, až to rozbalis a uvidíš.“ Na to mi poda zabalený balíček, kouká na mě a čeká, až uvidí tu radost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a viděla? :mrgreen: :mrgreen: Já ze sebe vždycky vyloudím max usměv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky