Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lamicina píše:no mě to přijde asi nejvíc mimo dárek v téhle diskuzi. Jakože někdo netrefí vkus, velikost atd to chápu, ale co se jí honilo hlavou u knoflíků jako dárku, tak to by mě fakt zajímalo.
dělala doma úklid a zjistila, že knoflíky k ničemu nevyužije, tak ji napadlo úžasné využití
@Anett.taa píše:
Já nesnáším kytky. Hlásím to, kudy chodím, ale vždycky nějakou stejně dostanu… často ještě s hláškou: „Vím, že nemáš ráda kytky, ale…“Tchýně mi je aspoň chodí zalivat.
To znam
o me je známé, ze kytky nepestuji (bohuzel je zapominam zalivat
), u nas se o ne stara muz, no a tchyne mi tenkrát donesla obrovskou nejakou kytku, kdyz vedela, ze muz odjizdi na par mesicu do zahranici
Nebo nam jednou dala obrovske dva kvetinace, ktere jsme v byvalem malem byte nemeli kam dat (byly to takove ty na parapet), myslenka dobra, ale bylo to absolutně k nicemu. ![]()
@lamicina píše:no mě to přijde asi nejvíc mimo dárek v téhle diskuzi. Jakože někdo netrefí vkus, velikost atd to chápu, ale co se jí honilo hlavou u knoflíků jako dárku, tak to by mě fakt zajímalo.
Nastesti jsme davani darku mezi sebou zrusili. Tak mam klid ![]()
@stinga píše:
dělala doma úklid a zjistila, že knoflíky k ničemu nevyužije, tak ji napadlo úžasné využití
Abych ji uplne nekrivdila, tak knofliky kupovala, nebyly z domacich zasob. Byly ve tvaru dortiku a vlocek ![]()
@Wani píše:
To znamo me je známé, ze kytky nepestuji (bohuzel je zapominam zalivat
), u nas se o ne stara muz, no a tchyne mi tenkrát donesla obrovskou nejakou kytku, kdyz vedela, ze muz odjizdi na par mesicu do zahranici
Nebo nam jednou dala obrovske dva kvetinace, ktere jsme v byvalem malem byte nemeli kam dat (byly to takove ty na parapet), myslenka dobra, ale bylo to absolutně k nicemu.
Jako já si z toho nejdřív dělala srandu, ale jak se to pořád opakuje, tak už jsem celkem naštvaná, přijde mi to takové celkem bez respektu. Prostě když jsem ženská, tak ty kytky musím mít ráda a basta. Nebo si říkají, že to nemyslím vážně, nevím. Nebo když o mně někdo ví, že jsem prakticky založený minimalista a stejně mi bude kupovat samý neskladný kraviny. Tchýně kouká na moje poloprázdné poličky, vrtí hlavou a říká, že by to chtělo nějaké dekorace. Já na to, že se mi to líbí, jak to mám a dobře se to uklízí. Přijde mi, že kolikrát ti lidi chtějí tím obdarováním udělat radost spíš sobě, nebo toho obdarovaného nějak předělat do svého vkusu a už se nezamysli, co by opravdu potěšilo toho druhýho. Přitom o tom by to mělo být.
Příspěvek upraven 14.12.22 v 21:32
@eviku-miluna píše:
Nastesti jsme davani darku mezi sebou zrusili. Tak mam klid
to je hodně moudré rozhodnutí
![]()
@lamicina píše:
to je hodně moudré rozhodnutí![]()
Svagrova usetri ![]()
@S.Tynka píše:
Já si za celý letošní rok nekoupila ani jeden jediný sprcháč a pořád mám ještě zásobu… To stejný u tělových krémů a krémů na ruce. Svým holkám nakupuju přírodní kosmetiku a vždy si říkám, že až dopotřebuju zásoby, konečně si taky něco koupím. Ale nemám šanci. V mým okolí to taky nikdo nechceDva roky už na plnou hubu říkám, že toho mám kvanta a že kupuju přírodní kosmetiku. Ale nevěřím, že to letos dopadne jinak… No nic, po novým roce to odnesu někam na charitu a koupím si něco podle svého výběru
Bývalo to stejné. Spousta sprcháčů a šamponů…
Manželova maminka už víc než rok s námi není… To bych raději měla další sprcháč.
@Wani píše:
To znamo me je známé, ze kytky nepestuji (bohuzel je zapominam zalivat
Nebo nam jednou dala obrovske dva kvetinace, ktere jsme v byvalem malem byte nemeli kam dat (byly to takove ty na parapet), myslenka dobra, ale bylo to absolutně k nicemu.
U mě buď kytky jdou nebo jdou… co nadělám.
Holky, a jak se vám potom daří projevovat radost nad takovými dárky?
@milami píše:
No já dostávám taky takové voloviny typu klasická čokoláda z obchodu a prostě se usmívám a poděkuji a řeknu že to sním a supr. Nemyslí to zle a to mi stačí
Tyhle utěrky jsem dostala minulý rok od tchýně.
Ani je nezabalila, řekla, že ten papírový obal je moc hezký.
Musela jsem ten obrázek najít. Každý rok si totiž vymyslí pro sebe spoustu dárků. Letos parfém od Lancôme, tablet a autorské naušnice z bílého zlata. Bohužel, Ježíšek má pro ni přichystané chňapky, manikúru a župan. ![]()
@Netopirek píše:
ale tohle zas já chápu. Mi zas přijde divné to zbírání dárků u babiček. Takže hezky všechno pod jedním stromkem. Takže pokud vám peníze na dárek dá, tak mi to přijde naopak lepší, než přístup tvých rodičů
Vidíš, tak moje děti to milují. Že na Štědrý den mají dárky doma a druhý den u babiček. Když jsem se těch starších pubertálních letos ptala, jestli už si to nechtějí vybalit všecko doma, tak prý ani náhodou. Že se těší, že si to vybalí u babiček, že se ještě mají na co těšit. ![]()
@Anna766 píše:
Sedátko na židli?
Zavesne sedatko, z boku prisite dlouhe spagaty a asi se to ma zavesit na vetev nebo na tyc.
@milami píše:
Asi jsem se moc netvarila, tak me svagrova ujistila, ze jsou ty knofliky moc hezky a ze si je muzu nasit treba na cepici ![]()