Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ahep píše:
No vzájemný výběr dárků si nemusíte alespoň vycitat, i když takhle dát ty uterky, to chce fakt odvahu a mnoho neempatie
Jak jste vy přišli trebas na ten župan?
My jí vždycky dali to, co nám poslala v odkazu. Manželovi pak bylo líto, že moje mamka chce třeba nový hrnek na kávu a jeho maminka nepoměrně dražší dárky. Minulý rok, když viděl, co jsem dostala, tak řekl, že s tímto je konec a dostane obdobné dárky a na to, co nám pošle nebudeme reagovat. Župan jsem vybrala, protože několikrát za rok jezdí do hotelů, kde navštěvuje procedury a ty župany jsou tam podle ní těžké a kousavé. Tak jsem ji vybrala z Lindexu dlouhý lehký župan.
@Ahep píše:
A? Co je na tom špatného kromě tvého smýšlení?
když jsi ten kdo má projevit radost. Tak je to docela stres, projevit dostatečnou radost, aby to dárce uspokojilo
@Netopirek píše:
a viděla?![]()
Já ze sebe vždycky vyloudím max usměv
Já se snažila, co to šlo, ale bylo to asi křečovite. Bez upozornění bych se asi tvářila o dost lépe. ![]()
@Martina D. Manžel si je vzal do dílny na leštění motorek a já byla moc spokojená, že vidím na motorce utěrku a né jeho roztrhané trenky
![]()
@Martina D. píše:
Já se snažila, co to šlo, ale bylo to asi křečovite. Bez upozornění bych se asi tvářila o dost lépe.
Asi takhle? ![]()
@nuklear90 uplne vim, o cem mluvis. Ani se mi o tom tady nechce moc mluvit, ale letos take davam stopku nerovnym darum a celkove si letos Vanoce delam vic pro sebe. Uz ted se tesim ![]()
@tulipán píše:
Asi takhle?
Se bojím, že to vypadalo dost podobně. ![]()
Já to nikdy úplně neřešila, ale teď mi došlo, že to byly poslední oblečky, co jsem dostala. Ale třeba je to náhoda.
![]()
@Martina D. píše:
No blbý na tom je, že už dopředu vím, že se čeká na mou radost, tak si už připravuju radostný výraz, který je akorát křečovitý… Prostě nikdy nikomu nedávám dárek se slovy: „Chci vidět radost ve tvých očích.“ Jestli ty jo, tak už to nedělej.
A ty už dopředu víš, že radovat se fakt nebudeš, zejo, prostě ses dáreček k pohledání sama o sobě a ta nejdokonalejší v celém vesmíru a ještě navrch máš tu drzost rozdávat tady nevyžádané rady, zrovna ty ![]()
@Ahep píše:
A ty už dopředu víš, že radovat se fakt nebudeš, zejo, prostě ses dáreček k pohledání sama o sobě a ta nejdokonalejší v celém vesmíru a ještě navrch máš tu drzost rozdávat tady nevyžádané rady, zrovna ty
@Ahep píše:
A ty už dopředu víš, že radovat se fakt nebudeš, zejo, prostě ses dáreček k pohledání sama o sobě a ta nejdokonalejší v celém vesmíru a ještě navrch máš tu drzost rozdávat tady nevyžádané rady, zrovna ty
Už to nepij, je teprve středa…
@Ahep píše:
Nevím, co ti kdo udělal a komu jsi něco provedla ty, ale já jsem dobrá snacha.
Která jiná by v červenci, když teplota v obýváku konečně klesla na 24 stupnu, natáhla na svoje nemluvně zateplené dupačky velikosti 62 a pobídla manzela k natoceni a nafocení, aby to mohl natesene tchýni poslat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
A uz to tu je zase. Mam super tchyni, ale co se tyce darku je to kazdy rok stejne… vzdy v pulce prosince zavola, co by se mi tak libilo a at ji poslu odkaz. Vloni se mi tesne pred vanoci rozbila rychlovarka, poslala jsem ji model co se mi libil a prisel vykon cena primerena cca 900. Konvici jsem dostala ale nejakej noname model co do tri kralu zacal tect… a k tomu jeste haldu takovych nicemnych rucniku, ktere dostavam kazdy rok a myslim, ze jsou z trznice, no na psa na par pouziti ok. Pred chvili volala zase co by se mi hodilo. Manzel rad pije z takovych tech sklenicek s brckem na limonadu, nasla jsem set a poslala, tak jsem zvedava. Protoze nikdy ikdyz chce odkaz jsem nedostala to co jsem poslala. Nejvic bizarni bylo kdyz jsme jeste s manzelem nebyli svoji a prala jsem si pastelky na antistresove omalovanky a dostala jsem 12 klasickych z papirnictvi. Nejde o penize vubec ne, ani tchanovci, ze by na to nemeli, ale prijde mi uplne mimo se ptat a poslat neco a koupit uplne neco jineho. Deti jsou jeste male ale desim se az zacnou vnimat a dostanou misto treba lega jednoduchou skladackujinak prvni vanoce jsem od ni dostala takovou hroznou kousaci cepici s copankama
co vy jste treba dostaly za blbej darek?
A manzel mi dal jednou hrabe
Od tchýně se to dá pochopit. Aspoň jsi dostala stejný druh dárku jaký jsi chtěla.
Mě tohle dělá moje matka, člověk by řekl že zrovna matka mě zná dost dlouho, aby mi koupila co chci
. Přitom sourozencům a jejich rodinám kupuje moje dárky. Po mě chce vždycky odkaz co s manželem a dětmi chceme a nakonec pokaždé dostaneme to co se líbí ji s přednáškou že mi tomu nerozumíme, nemáme vkus, nevíme co se nám hodí apod. Naposledy třeba oblečení mimo náš vkus o několik čísel větší, kýčovité závěsy a polštáře do obýváku, mimo náš styl. Lapače prachu, které doma nesnášíme, věci z obchodu ze sběratelské akce za body apod. Vždycky se tomu zasmějeme a hned po svátcích prodáme. Hlavně že ona je uražená že nedostane od nás dárky za tisíce.
@Martina D. píše:
Nevím, co ti kdo udělal a komu jsi něco provedla ty, ale já jsem dobrá snacha.Která jiná by v červenci, když teplota v obýváku konečně klesla na 24 stupnu, natáhla na svoje nemluvně zateplené dupačky velikosti 62 a pobídla manzela k natoceni a nafocení, aby to mohl natesene tchýni poslat.
Taky tu její reakci úplně nepobírám… ![]()
@Martina D. píše:
Už to nepij, je teprve středa…
Kliid to je ahep, to už lepší nebude
ale že začátku se ještě jakž takž držela, úplně jsem čekala kdy to přijde ![]()