Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@eviku-miluna píše:
Já dostala od švagrové predloni knoflíky
Se hodí
Já od švagrové dostávám třeba domácí musli (suché vločky zamíchané s rozinkami) v sáčku na dárky. Nebo pidi mističky od vietnamce s hrbolatými okraji, s pidi naplní sušených jablek. Pak dva talířky ze zelenočerveného skla se samolepkou, že jsou pouze k dekorativním účelům. A loni krabici nacpanou hadrem, který nešelvyndat, tak to tchán vyndával a ptal se jí, co to tam je? Zápasil s tím pár minut, radši odešla a neřekla, ona fakt asi nevěděla nebo já fakt nevím, co to bylo
. Teším se letos
.
Já dostala jednou tohle. Nějaký gumový galose, ale měly na sobě potisk kytek a byly žlutý
Absolutně jsem nechápala, páč jsem ještě tou dobou bydlela v paneláku, a i kdybych měla zahradu, tak bych to vůbec nepoužila, dyt tam musí padat hlína, když se zahradničí.
Mě tchyně nedává nic Teda ani manželovi, jen pro děti nám dává peníze.
@tulipán To je pravda
úplně nejlepší by asi byly k šatům v létě. Jsem blb, že jsem je dala do kontajneru charitě.
![]()
@Zuzik86 píše:
@tulipán To je pravdaúplně nejlepší by asi byly k šatům v létě. Jsem blb, že jsem je dala do kontajneru charitě.
![]()
nebo třeba kdyby bylo bláto na cestě do krámu
![]()
@lamicina píše:
nebo třeba kdyby bylo bláto na cestě do krámu![]()
![]()
K doktorovi ![]()
Já si za celý letošní rok nekoupila ani jeden jediný sprcháč a pořád mám ještě zásobu… To stejný u tělových krémů a krémů na ruce. Svým holkám nakupuju přírodní kosmetiku a vždy si říkám, že až dopotřebuju zásoby, konečně si taky něco koupím. Ale nemám šanci. V mým okolí to taky nikdo nechce
Dva roky už na plnou hubu říkám, že toho mám kvanta a že kupuju přírodní kosmetiku. Ale nevěřím, že to letos dopadne jinak… No nic, po novým roce to odnesu někam na charitu a koupím si něco podle svého výběru ![]()
@Perníček22 píše:
Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni
Neříkej mi, že kdybyste to zabalili a dovezli tam, že by vás s tím vyhodili. Normálně říct- má z toho rozum, chceme aby měl-a dárek u vas pod stromkem. Přivézt to tam, položit pod stromek a neřešit.
@tulipán píše:
Se hodí![]()
![]()
Já od švagrové dostávám třeba domácí musli (suché vločky zamíchané s rozinkami) v sáčku na dárky. Nebo pidi mističky od vietnamce s hrbolatými okraji, s pidi naplní sušených jablek. Pak dva talířky ze zelenočerveného skla se samolepkou, že jsou pouze k dekorativním účelům. A loni krabici nacpanou hadrem, který nešelvyndat, tak to tchán vyndával a ptal se jí, co to tam je? Zápasil s tím pár minut, radši odešla a neřekla, ona fakt asi nevěděla nebo já fakt nevím, co to bylo
. Teším se letos
.
A vám se to nikomu nepovedlo vydolovat? ![]()
@Suelinda já jsem dostala od tchána v průběhu několika let pyžamo, tchýně měla taky jedno, protože prý nejdřív přišel s velikostí o tři větší než mám já
, pak svetr, šálu, kabelku, atd… Prostě každý rok něco
Buď dostanu to stejně co tchýně, nebo to stejné co švagrová, záleží na roce ![]()
@S.Tynka píše:
Já si za celý letošní rok nekoupila ani jeden jediný sprcháč a pořád mám ještě zásobu… To stejný u tělových krémů a krémů na ruce. Svým holkám nakupuju přírodní kosmetiku a vždy si říkám, že až dopotřebuju zásoby, konečně si taky něco koupím. Ale nemám šanci. V mým okolí to taky nikdo nechceDva roky už na plnou hubu říkám, že toho mám kvanta a že kupuju přírodní kosmetiku. Ale nevěřím, že to letos dopadne jinak… No nic, po novým roce to odnesu někam na charitu a koupím si něco podle svého výběru
To jsme na tom stejně, za deset dní jsou vánoce a já tady mám ještě dva celé sprchace, jeden šampon, jednu celou pěnu do koupele, dva tělové krémy a čtyři krémy na ruce. Už se těším, jakou zásobu dostanu letos. ![]()
Ja jednou dostala od svagrove k narozkam obri fotokolaz na stenu s fotkama jeji dcery (me netere) a k tomu polstar s fotomontazi, na ktere jsem byla ja a neter a u toho napis “nejlepsi teta na svete.” Akorat mala mela zhruba mesic a ja ji videla poprve v zivote 😁
@Perníček22 píše:
Každý jsme jiný a pokud je toto jediný problém…jsi šťastná žena![]()
My třeba od tchánovců dostáváme peníze (ano, je to fajn, koupíš si co chceš), ale je mi líto dítěte, protože už to vnímá a je smutné, že pod tím stromkem u babičky nenajde nic (a u druhé ano, u prababi také). Pokoušeli jsme se jim to vysvětlit, že jim klidně nějakou drobnost koupíme a můžeme to nechat pod stromkem, ale nějak to neprošlo.
Tchýně moje vánoce a dárky vůbec nemá ráda, a taky dává peníze. Dá mi vždy obnos pro celou rodinu at nakoupím dárky pod stromek. Tento rok dala už před týdnem.. tak nakoupím vždy za ní pro děti a děti pak rozbalují…