Dárky mimo od tchyně

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5810
14.12.22 17:55

Já nedostávám od nikoho nic, jen tady z kolotoče a to jsou úplně cizí lidi, takže to tak neprozivam, když přijde něco mimo :lol: jo loni se manžel hecnul a dal mi takový ten cvičební stroj na břicho z Lidlu :mrgreen: tak jsem ho po svátcích vrátila a za ty peníze si nakoupila co jsem chtěla :lol: :lol: řekla jsem mu, ať už mi zas radši nic nekupuje, že to je lepší :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
14.12.22 18:00
@Lainaire8 píše:
Já nedostávám od nikoho nic, jen tady z kolotoče a to jsou úplně cizí lidi, takže to tak neprozivam, když přijde něco mimo :lol: jo loni se manžel hecnul a dal mi takový ten cvičební stroj na břicho z Lidlu :mrgreen: tak jsem ho po svátcích vrátila a za ty peníze si nakoupila co jsem chtěla :lol: :lol: řekla jsem mu, ať už mi zas radši nic nekupuje, že to je lepší :lol: :mrgreen:

Tohle je dost smutné čtení… My si teda s manzelem řekněme přání a to dostaneme pod stromeček. Zrovna si vybírám nové chytré hodinky. Ale koupí a zabalí je manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
14.12.22 18:03

Tak pokud dává dárky, které ve finále k užitku nejsou, tak proč jí neřekneš, že nic nechceš a nebo pokud chce, tak ať na nějaký dárek, který vybereš, přispěje?
U nás se dárky teda zrušili úplně a je to super. :)

Příspěvek upraven 15.12.22 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
14.12.22 18:09
@Anonymní píše:
@Netopirek ne vubec, a jeste spise levnejsi nez abych poslala uplnou palku ikdyby si to mohli dovolit… pravidelne kazdy rok kdyz prijdou na stepana tchyne dava „tajne“ manzelovi obalku s dost velkym obnosem a s propovidkou, at si koupi neco hezkeho. Driv mi to bylo dost lito, ale ted uz se nad tim usmivam, kdyz si ho „tajne“ vezme do chodby kdyz sklizim po obede :D

To je otřesný… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
14.12.22 18:15
@Perníček22 píše:
Každý jsme jiný a pokud je toto jediný problém…jsi šťastná žena :kytka: :lol:
My třeba od tchánovců dostáváme peníze (ano, je to fajn, koupíš si co chceš), ale je mi líto dítěte, protože už to vnímá a je smutné, že pod tím stromkem u babičky nenajde nic (a u druhé ano, u prababi také). Pokoušeli jsme se jim to vysvětlit, že jim klidně nějakou drobnost koupíme a můžeme to nechat pod stromkem, ale nějak to neprošlo. :think:

A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
14.12.22 18:20
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
A uz to tu je zase. Mam super tchyni, ale co se tyce darku je to kazdy rok stejne… vzdy v pulce prosince zavola, co by se mi tak libilo a at ji poslu odkaz. Vloni se mi tesne pred vanoci rozbila rychlovarka, poslala jsem ji model co se mi libil a prisel vykon cena primerena cca 900. Konvici jsem dostala ale nejakej noname model co do tri kralu zacal tect… a k tomu jeste haldu takovych nicemnych rucniku, ktere dostavam kazdy rok a myslim, ze jsou z trznice, no na psa na par pouziti ok. Pred chvili volala zase co by se mi hodilo. Manzel rad pije z takovych tech sklenicek s brckem na limonadu, nasla jsem set a poslala, tak jsem zvedava. Protoze nikdy ikdyz chce odkaz jsem nedostala to co jsem poslala. Nejvic bizarni bylo kdyz jsme jeste s manzelem nebyli svoji a prala jsem si pastelky na antistresove omalovanky a dostala jsem 12 klasickych z papirnictvi. Nejde o penize vubec ne, ani tchanovci, ze by na to nemeli, ale prijde mi uplne mimo se ptat a poslat neco a koupit uplne neco jineho. Deti jsou jeste male ale desim se az zacnou vnimat a dostanou misto treba lega jednoduchou skladacku :roll: jinak prvni vanoce jsem od ni dostala takovou hroznou kousaci cepici s copankama :) co vy jste treba dostaly za blbej darek? :D A manzel mi dal jednou hrabe :D

Abys predesla zklamani, bylo by fajn ujasnit si s tchyni cenovy limit a pak fakt, ze si prejes presne tu vec z odkazu, ne jinou nebo nabidnout primo jeji objednani…

• Citovat
  • Upravit
5810
14.12.22 18:20
@nozu píše:
Tohle je dost smutné čtení… My si teda s manzelem řekněme přání a to dostaneme pod stromeček. Zrovna si vybírám nové chytré hodinky. Ale koupí a zabalí je manžel.

U nás to tak nefunguje, kupujeme si když je to aktuální, manžel to na povel nedělá :nevim: hodinky už mám, dostala jsem je v létě, to samé třeba kávovar, běžecký pás, mobil když se mi můj starý rozbil a ne o půl roku později :mrgreen:.. Na vánoce se prostě nehraje, ty mají hlavně děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
14.12.22 18:37
@Lainaire8 píše:
U nás to tak nefunguje, kupujeme si když je to aktuální, manžel to na povel nedělá :nevim: hodinky už mám, dostala jsem je v létě, to samé třeba kávovar, běžecký pás, mobil když se mi můj starý rozbil a ne o půl roku později :mrgreen:.. Na vánoce se prostě nehraje, ty mají hlavně děti :mrgreen:

My si třeba na vánoce dáváme zbytnosti. Cokoliv co potřebujeme se koupí jak je třeba, ale třeba šperky s brilianty si nechávám nadělit je vánocům :D Těžko to budu někdy jindy nějak „potřebovat“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.22 18:40

Mě se dost často stává že od tchyně dostanu dárek, co jsme ji dali třeba my k narozeninám 🤷‍♀️.

• Citovat
  • Upravit
1292
14.12.22 18:40
@bigl píše:
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.

Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
14.12.22 18:45

Ja pokazdy dostanu pyzamo, stejne jako ostatni jeji deti, jak rika. Ocenuju to, zna moji velikost, vkus sice lehce mimo, ale u pyzama me to netrapi a mam uprimnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
14.12.22 18:51

Ja už radši nic nechci, jak tchýně, tak moje máma mi dávají samé silenosti :mrgreen: třeba oblečení, jenze krom jiného vkusu se ani jedna netrefí velikostí, od mamky jsem dostala XL tepláky, normálně nosím tak S, takže sem se do toho vešla 2× a od tchýně sem dostala svetr z dětského oddělení ve velikosti 134, i můj sedmi letý syn nosí větší :mrgreen: ručníky a utěrky taky dostávam každoročně, v tom už se topím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
14.12.22 18:52

Pro mě se nějaké vánoce a hodnotné dary přeceňují :nevim: píšeš, že se jedná o drobnosti a uvidíš konvici za 900, za mě je to třeba dost. Jinak nám už bohužel tchýně nedává, každý rok to byl sprcháč a já se na něj těšila :lol: ale švagrová taky takhle držkovala, pořád se jí zdaly dárky málo, tak tchýně nekupuje nic. Já raději sprcháč, který ona vybrala a zabalila, než na povel koupený dárek i s odkazem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.12.22 18:55

Manžel má na hlavě pár vlasů. Dostal fén na vlasy 🤦‍♀️
Mně letos prý jeho babička koupila kabelku, tak se už dopředu děsím 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.12.22 19:02
@Perníček22 píše:
Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni :kytka:

ale tohle zas já chápu. Mi zas přijde divné to zbírání dárků u babiček. Takže hezky všechno pod jedním stromkem. Takže pokud vám peníze na dárek dá, tak mi to přijde naopak lepší, než přístup tvých rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí