Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já nedostávám od nikoho nic, jen tady z kolotoče a to jsou úplně cizí lidi, takže to tak neprozivam, když přijde něco mimo
jo loni se manžel hecnul a dal mi takový ten cvičební stroj na břicho z Lidlu
tak jsem ho po svátcích vrátila a za ty peníze si nakoupila co jsem chtěla
řekla jsem mu, ať už mi zas radši nic nekupuje, že to je lepší
![]()
@Lainaire8 píše:
Já nedostávám od nikoho nic, jen tady z kolotoče a to jsou úplně cizí lidi, takže to tak neprozivam, když přijde něco mimojo loni se manžel hecnul a dal mi takový ten cvičební stroj na břicho z Lidlu
tak jsem ho po svátcích vrátila a za ty peníze si nakoupila co jsem chtěla
![]()
řekla jsem mu, ať už mi zas radši nic nekupuje, že to je lepší
![]()
Tohle je dost smutné čtení… My si teda s manzelem řekněme přání a to dostaneme pod stromeček. Zrovna si vybírám nové chytré hodinky. Ale koupí a zabalí je manžel.
Tak pokud dává dárky, které ve finále k užitku nejsou, tak proč jí neřekneš, že nic nechceš a nebo pokud chce, tak ať na nějaký dárek, který vybereš, přispěje?
U nás se dárky teda zrušili úplně a je to super. ![]()
Příspěvek upraven 15.12.22 v 11:23
@Anonymní píše:
@Netopirek ne vubec, a jeste spise levnejsi nez abych poslala uplnou palku ikdyby si to mohli dovolit… pravidelne kazdy rok kdyz prijdou na stepana tchyne dava „tajne“ manzelovi obalku s dost velkym obnosem a s propovidkou, at si koupi neco hezkeho. Driv mi to bylo dost lito, ale ted uz se nad tim usmivam, kdyz si ho „tajne“ vezme do chodby kdyz sklizim po obede
To je otřesný… ![]()
@Perníček22 píše:
Každý jsme jiný a pokud je toto jediný problém…jsi šťastná žena![]()
My třeba od tchánovců dostáváme peníze (ano, je to fajn, koupíš si co chceš), ale je mi líto dítěte, protože už to vnímá a je smutné, že pod tím stromkem u babičky nenajde nic (a u druhé ano, u prababi také). Pokoušeli jsme se jim to vysvětlit, že jim klidně nějakou drobnost koupíme a můžeme to nechat pod stromkem, ale nějak to neprošlo.
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
A uz to tu je zase. Mam super tchyni, ale co se tyce darku je to kazdy rok stejne… vzdy v pulce prosince zavola, co by se mi tak libilo a at ji poslu odkaz. Vloni se mi tesne pred vanoci rozbila rychlovarka, poslala jsem ji model co se mi libil a prisel vykon cena primerena cca 900. Konvici jsem dostala ale nejakej noname model co do tri kralu zacal tect… a k tomu jeste haldu takovych nicemnych rucniku, ktere dostavam kazdy rok a myslim, ze jsou z trznice, no na psa na par pouziti ok. Pred chvili volala zase co by se mi hodilo. Manzel rad pije z takovych tech sklenicek s brckem na limonadu, nasla jsem set a poslala, tak jsem zvedava. Protoze nikdy ikdyz chce odkaz jsem nedostala to co jsem poslala. Nejvic bizarni bylo kdyz jsme jeste s manzelem nebyli svoji a prala jsem si pastelky na antistresove omalovanky a dostala jsem 12 klasickych z papirnictvi. Nejde o penize vubec ne, ani tchanovci, ze by na to nemeli, ale prijde mi uplne mimo se ptat a poslat neco a koupit uplne neco jineho. Deti jsou jeste male ale desim se az zacnou vnimat a dostanou misto treba lega jednoduchou skladackujinak prvni vanoce jsem od ni dostala takovou hroznou kousaci cepici s copankama
co vy jste treba dostaly za blbej darek?
A manzel mi dal jednou hrabe
Abys predesla zklamani, bylo by fajn ujasnit si s tchyni cenovy limit a pak fakt, ze si prejes presne tu vec z odkazu, ne jinou nebo nabidnout primo jeji objednani…
@nozu píše:
Tohle je dost smutné čtení… My si teda s manzelem řekněme přání a to dostaneme pod stromeček. Zrovna si vybírám nové chytré hodinky. Ale koupí a zabalí je manžel.
U nás to tak nefunguje, kupujeme si když je to aktuální, manžel to na povel nedělá
hodinky už mám, dostala jsem je v létě, to samé třeba kávovar, běžecký pás, mobil když se mi můj starý rozbil a ne o půl roku později
.. Na vánoce se prostě nehraje, ty mají hlavně děti ![]()
@Lainaire8 píše:
U nás to tak nefunguje, kupujeme si když je to aktuální, manžel to na povel neděláhodinky už mám, dostala jsem je v létě, to samé třeba kávovar, běžecký pás, mobil když se mi můj starý rozbil a ne o půl roku později
.. Na vánoce se prostě nehraje, ty mají hlavně děti
My si třeba na vánoce dáváme zbytnosti. Cokoliv co potřebujeme se koupí jak je třeba, ale třeba šperky s brilianty si nechávám nadělit je vánocům
Těžko to budu někdy jindy nějak „potřebovat“
Mě se dost často stává že od tchyně dostanu dárek, co jsme ji dali třeba my k narozeninám 🤷♀️.
@bigl píše:
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.
Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni ![]()
Ja pokazdy dostanu pyzamo, stejne jako ostatni jeji deti, jak rika. Ocenuju to, zna moji velikost, vkus sice lehce mimo, ale u pyzama me to netrapi a mam uprimnou radost.
Ja už radši nic nechci, jak tchýně, tak moje máma mi dávají samé silenosti
třeba oblečení, jenze krom jiného vkusu se ani jedna netrefí velikostí, od mamky jsem dostala XL tepláky, normálně nosím tak S, takže sem se do toho vešla 2× a od tchýně sem dostala svetr z dětského oddělení ve velikosti 134, i můj sedmi letý syn nosí větší
ručníky a utěrky taky dostávam každoročně, v tom už se topím ![]()
Pro mě se nějaké vánoce a hodnotné dary přeceňují
píšeš, že se jedná o drobnosti a uvidíš konvici za 900, za mě je to třeba dost. Jinak nám už bohužel tchýně nedává, každý rok to byl sprcháč a já se na něj těšila
ale švagrová taky takhle držkovala, pořád se jí zdaly dárky málo, tak tchýně nekupuje nic. Já raději sprcháč, který ona vybrala a zabalila, než na povel koupený dárek i s odkazem ![]()
Manžel má na hlavě pár vlasů. Dostal fén na vlasy 🤦♀️
Mně letos prý jeho babička koupila kabelku, tak se už dopředu děsím 🤣
@Perníček22 píše:
Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni
ale tohle zas já chápu. Mi zas přijde divné to zbírání dárků u babiček. Takže hezky všechno pod jedním stromkem. Takže pokud vám peníze na dárek dá, tak mi to přijde naopak lepší, než přístup tvých rodičů