Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na stole v misce máme neloupané buráky. Kočička je vyfackuje z misky a hraje s nimi fotbal. ![]()
@topazio píše:
Nejsi v tom sama. Kočka nám včera skočila do lednice.
Když je otevřeno, tak je dovoleno 😎 😂.
Co ulovila?
@Kelsey píše:
Už jsem to tady psala. Nejstarší je Briťák. A to je pan gurmán. On nebude jest, když není plná miska granulí na kopec. Klidně bude trucovat celý den. Hází vražedné pohledy. Má nafouklou tu papulu. Chodí a šudlí se o nohu. Drcá hlavou do ruky. Jak je v té misce třeba malá dětská hrstka granulí. Tak se toho ani nedotkne. To mu nechutná. Musí to být plné.
To s těma granulema dělá jeden můj kocour taky
Ale zas ted, kdyz nemuzu spat, na me napul lezi a prede. Milacek muj.
Jeden z kocourů měl ve zvyku vždy po vybalení nákupu vlézt do té prázdné igelitové tašky a přejít do útoku jen co člověk k té tašce natahoval ruku. Jsme to věděli a stejně jsem kolikrát málem dostala infarkt. Byl to fakt puberťák se vším všudy. Zvykem bylo i nošení polomrtvých zvířat, která buď dodýchávala nebo nedej Bůh stále běhala. Prostě si to tu položím na potom, protože mám hlad a jdu si dát granule. ![]()
Jiný kocour zase nemohl být v jedné místnosti s talířem. I kdyby ho člověk mlátil lopatou tak bude tu packu natahovat jak Saxana z podlahy až na talíř. Škoda, že jsem si všechny ty zážitky nezapisovala. Mívali jsme 9 koček a to byly zážitky. Ještě si pamatuju akce typu - srdceryvný pláč na střeše, já lezla po 100 let (doslova) starém žebříku, smrt v očích a když jsem rozklepaná s tepem 300/90 dorazila na jeho vrchol, tak si elegantně sešel do okapu a odkráčel. Udělat z paníčků pitomce - splněno. ![]()
Nejvíc mě ale vždy iritovalo vyhazování písku z wc. Škvíra o pár centimetrech ale přeci nebudou riskovat, že se jim ten e-e písek vrátí do kožíšku, tak šup dvířkama ven.
Kočky jsou božani, teď žádnou nemám a je mi smutno, už vyjednávám o podmínkách adopce alespoň 3 koček ale zbytek domácnosti s tím zatím moc nesouhlasí. ![]()
@epsice píše:
Máme doma dva psy, morče a agamu.
Pes velice rád kouše vše co mu přijde pod nos. Nejraději má me lodičky.
Fena je fakt fena. Štěká na všechny, na všechno. Někdy mám sto chutí zalepit ji čumák.
Morče se naučilo pistet když se otevře lednice nebo zahustíme sáček. Takže v rodině s dvěma dětmi prostě pisti furt.
Agama je líný dementik. Má kolem sebe tunu cvrcku ale nechyti si je. Muž ji krmí z pinzety. Cvrcci si u něj v teráriu veselé cvrkaji, lezou po něm a jemu je to buřt.
Agama s lezoucimi cvrcky po nem, je bozi ![]()
@-Blanch- píše:
My zas máme jednoho kocoura co nemňouká. Jako vůbec nemňouká. Jednou jsem mu přišlápla packu a jen cítím pod nohou takový pohyb jako že se snažil tu packu vyndat, furt s ní cukal chudinka. Jenže já byla zabraná do vaření a nějak jsem to nevnímala. Pak půl dne chodil uraženě a pajdal jako že ho to hrozně bolí.
P. s jeste ta nase ptaci princezna sverepe ignoruje a vyhazuje jakoukoliv cervenou pozivatinu maliny, papriky, rajcata, proste vse. Zelene papriky, zelene hrusky naopak miluje, a rada kouka na potomka, kdyz ten je u pocitace, presune se na tu stranu, do misky ktera je pazdna prenese ovoce, ktere zrovna vyhovuje.. a zira na nej jak sedi u pc a dobe prenesenou stravu.
na pc nekouka, kdyz ho zapnu ja tak je ji to sumak, lita jinde.
My máme teda zvířátka 2.
Králíka (obvykle čistotného), který když se lekne, tak začne bobkovat z místa kde stojí až k pelechu. Takže nechává stopu.
A korelu, co si myslí, že je pes.
Je hrozně vítací typ, takže kdykoli slyší klíče z chodby (mnohdy stačí už výtah) začne jančit a vřískat, že někdo jde. Normálně i vrtí ocasem. ![]()
Nás kocour nemůže vidět nebo cítit ponožky z merino vlny. Je schopný vyhrabat špinavou ponožku z koše na prádlo, vždycky se celý naježí, vrčí jak pes, přivleče mi ji v zubech
a hodí k nohám. Asi chce abych to zabila.
Všichni jsou užasni, mam uplne slzy v očichl o co vše jsou ochuzeni ti nesnasivci zviratek
Tak jsem včera pečlivě vyprala přehoz na pohovku. Někdy před půlnocí jsem ho naaranžovala na sedačku a v osm ráno byl slavnostně pěkně vprostřed poblit? A to jinak, když čas od času zvrací (holt hustosrstá kočka), chodí na nějakou omyvatelnou podlahu. Tak holt zahajuji Štědrý den plnou pračkou.
Jo a taky mají vaše kočky mimořádný talent v přesvědčování všech kolem, že ještě nejedly? Ta naše má celodenně granule a dvakrát denně přemražené maso. A to jí dám, za chvíli přijde muž z práce a ona ho už ve dveřích přesvědčuje, že byla bez večeře a jestli to on hned nenapraví, tak zhyne hlady. Takže muž se mě ptá - jedla ta kočka? Někdy je to zvíře tak blbý, že to po pěti minutách zkouší i na toho, kdo ji zrovna nakrmil. Ale asi to bude nějaká obecná kočičí vlastnost, lautr totéž jsem zažila u jednoho britskýho kocoura (jako národností, nikoliv plemenem) ![]()
Měli jsme malou černou kočku, to zvíře byla noblesní dáma. Ale jen do tý doby než našla černou ponožku. Ale jen černou, jiný ji nezajímaly. Popadla ji, odtáhla si ji pod stůl, tam ji za mocnýho bojovýho ryku zavraždila a pak nám ji vítězoslavně přinesla k nohám. Druhá její úchylka byly černý tkaničky v botách. Ty vyvlíkla a pak je nosila po domě. Museli jsme před ní boty schovávat…. ![]()
@ugluk slavnostně poblít
![]()
Já mám zase zákaz dneska na pohádky prý
je to miláček no.. dělá to pořád, a nelehne si s nelehne.. a když si lehne, tak většinou tak blbě, že ho musíme překročit a v půlce kroku se začne zvedat, takže si rozbijeme hubu ![]()
@Janli píše:
Měli jsme malou černou kočku, to zvíře byla noblesní dáma. Ale jen do tý doby než našla černou ponožku. Ale jen černou, jiný ji nezajímaly. Popadla ji, odtáhla si ji pod stůl, tam ji za mocnýho bojovýho ryku zavraždila a pak nám ji vítězoslavně přinesla k nohám. Druhá její úchylka byly černý tkaničky v botách. Ty vyvlíkla a pak je nosila po domě. Museli jsme před ní boty schovávat….
Měla jsem fenku krysaříka, taky nenáviděla černý ponožky. Na ty, co byly rozdělaný a volně pohozený jen temně vrčela a cenila zuby… Ale běda, když z těch černých ponožek byla rulička
TO se mohla zbláznit, číhala na ty fusky, plížila se k nim a útočila jak tygřice ![]()