Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
jaká je podle vás letošní nejprotivnější „vánoční“ reklama?
Já teda úplně nesnáším Peky, peky. Podle mě nápad není vyloženě špatný, ale to provedení je šíleně na sílu a normálně se mi z toho ježí chlupy. Jak ta holčička na konci si hladí jakože roztomile bříško a říká „peky, peky“, to je jak když ti příbuzní cpou údajnou roztomilost nějakého dítěte, které tě absolutně nezajímá a vůbec ti roztomilé nepřijde. Prostě strašně to tlačí na dětský prvek, ale mě to teda vyvolává opačný efekt. Navíc obzvlášť tatínek vypadá jak retardovaný.
Popravdě ani netuším, na co ta reklama je, ale letos vede v žebříčku trapnosti.
Co vy, kterou reklamu nemusíte a naopak? A proč? Pro pobavení.
@Judy Hopkava Vůbec jsem nevěděla, co to „Peky, Peky“ je. Tak jsem na to koukla. Jo, je to pořádně ujetý
. Reklamu jsem si žádnou nevybavila, jediná snad na DM drogerii, ta se mi nelíbí.
Hodně mi vadí tahle: „ble… ble, ble… ble, ble… ble, black shopping“
Ale není to úplně vánoční, i když teď v době Vánoc je nějak často.
A jinak se teda každoročně těším na: „A když to vydržíš až do večera nepapat, tak uvidíš zlaté prasátko.“ „A bude mít takový ty zahnutý zuby nahoru?“ „Musíš vydržet a budou i zuby.“ „Ne ne, já nemusím. Já už ho vidím.“ ![]()
@Paní.Norrisová Ta reklama uz bezi snad 20 let a stale je TOP ![]()
My zrovna peky, peky máme rádi. Roztomilé. To je taky jediná reklama, kdy jsem ochotná přijít blíž a podívat se na ní. Ještě zlaté prasátko mám ráda. Ale to je prostě tradice.
Příspěvek upraven 26.12.22 v 21:00
@cecetka
Jsem si vzpomněla na jeden vtip:
Na štědrý den ženská nadává manželovi: „Od rána furt něco žereš, večer uvidíš leda tak p*ču a ne zlatý prase! "
Manžel se zasměje a říká: "Ne ne, já nemusím, já už ju vidím…“
Peky peky se mi nahodou libi! stejně tak mam rada reklamy na coca colu, kofolu a albert
nemam rada alzaka.
@cecetka píše:
Ufff… to je desne
https://youtu.be/K9N8KOV9LyY
no, není to tak špatné ![]()
@debra.morgan píše:
Peky peky se mi nahodou libi! stejně tak mam rada reklamy na coca colu, kofolu a albertnemam rada alzaka.
alzáka nenávidím, vždy a všude
@stinga píše:
alzáka nenávidím, vždy a všude
Přesně, za mě vrchol nevkusu a trapnosti. Samotnou alzu mám ráda - rychlosr doručení do alzaboxu, širokou nabídku atd.. ale ta zelená krysa s tím spojená mě vytáčí strašně..
@cecetka píše:
Ufff… to je desne
https://youtu.be/K9N8KOV9LyY
Co je tam tak děsného? ![]()
Holčička je krásná, roztomilá. Údajný tatínek je správně vykulený.
@Judy Hopkava píše:
Ahoj,
jaká je podle vás letošní nejprotivnější „vánoční“ reklama?Já teda úplně nesnáším Peky, peky. Podle mě nápad není vyloženě špatný, ale to provedení je šíleně na sílu a normálně se mi z toho ježí chlupy. Jak ta holčička na konci si hladí jakože roztomile bříško a říká „peky, peky“, to je jak když ti příbuzní cpou údajnou roztomilost nějakého dítěte, které tě absolutně nezajímá a vůbec ti roztomilé nepřijde. Prostě strašně to tlačí na dětský prvek, ale mě to teda vyvolává opačný efekt. Navíc obzvlášť tatínek vypadá jak retardovaný.
Co vy, kterou reklamu nemusíte a naopak? A proč? Pro pobavení.Popravdě ani netuším, na co ta reklama je, ale letos vede v žebříčku trapnosti.
Peky, peky je hezká. Alzák mi pije krev.