Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@stinga píše:
alzáka nenávidím, vždy a všude
Dcera na něj kouká strašně ráda, ale je jí rok a čtvrt, takže ji to omlouvá. ![]()
Moje mamka mi vyhrožuje, že existuje plyšák a prý má i mluvit. Ani googlit jsem to nechtěla a doufám, že ji už nikdy ani nenapadne to koupit, jestli to existuje. ![]()
@Paní.Norrisová píše:
Dcera na něj kouká strašně ráda, ale je jí rok a čtvrt, takže ji to omlouvá.
Moje mamka mi vyhrožuje, že existuje plyšák a prý má i mluvit. Ani googlit jsem to nechtěla a doufám, že ji už nikdy ani nenapadne to koupit, jestli to existuje.
tak plyšáka v podobě alzáka bych zabila, ještě lépe - dala bych ho sousedovic vlčákovi ke hraní
Není to sice Vánoční, ale mě děsně štve ta “reklama” na antibiotika a rezistenci na ně. Jako úmysl chválím, ale zpracování úplně strašný.
@Run píše:
Není to sice Vánoční, ale mě děsně štve ta “reklama” na antibiotika a rezistenci na ně. Jako úmysl chválím, ale zpracování úplně strašný.
to také neznám, ale vzpomněla jsem si na děsivou reklamu na klíšťata
Ja nesnasim to Peky, peky… Prijde mi to jako spatna kopie americkych reklam, co maji byt dojemny.
@Run píše:
@stinga zde je to veledílohttps://m.youtube.com/watch?…
díky, no tak je je hrozné, hrozné a hrozné - to vypadá jako vlastní parodie ![]()
@Kelsey píše:
Co je tam tak děsného?
Holčička je krásná, roztomilá. Údajný tatínek je správně vykulený.
Holcicka roztomila je.
Co ma byt to peky peky?
A jaky vztah to ma k CSOB?
Mozna jsem jen natvrdla ![]()
@cecetka píše:
Holcicka roztomila je.
Co ma byt to peky peky?
Mozna jsem jen natvrdla
Jsou to perniky.
Taky nemám tu reklamu ráda. Minule jsem se koukla pořádně na konec, abych věděla, na co to vlastně je. ![]()
@cecetka píše:
Holcicka roztomila je.
Co ma byt to peky peky?
Mozna jsem jen natvrdla
Já to taky nepochopila. A koukla jsem na to celé až tady…
Teď jsem se podívala na to PekyPeky a moc se mi teda nelíbí. Mám ráda zlatý prasátko se zahnutými zuby. A u těch antibiotik úmysl dobrý, ale provedení nic moc.
@Judy Hopkava píše:
Ahoj,
jaká je podle vás letošní nejprotivnější „vánoční“ reklama?Já teda úplně nesnáším Peky, peky. Podle mě nápad není vyloženě špatný, ale to provedení je šíleně na sílu a normálně se mi z toho ježí chlupy. Jak ta holčička na konci si hladí jakože roztomile bříško a říká „peky, peky“, to je jak když ti příbuzní cpou údajnou roztomilost nějakého dítěte, které tě absolutně nezajímá a vůbec ti roztomilé nepřijde. Prostě strašně to tlačí na dětský prvek, ale mě to teda vyvolává opačný efekt. Navíc obzvlášť tatínek vypadá jak retardovaný.
Co vy, kterou reklamu nemusíte a naopak? A proč? Pro pobavení.Popravdě ani netuším, na co ta reklama je, ale letos vede v žebříčku trapnosti.
Sr.al mně Alzák, toho ovšem překonal Gránský a Dermacol pro muže. Teď mi asi nic vyloženě nevadí. Peky peky sem nějak nepobrala a hladící břicho nepostřehla 🤷🏻♀️
@Paní.Norrisová píše:
@cecetka
Jsem si vzpomněla na jeden vtip:
Na štědrý den ženská nadává manželovi: „Od rána furt něco žereš, večer uvidíš leda tak p*ču a ne zlatý prase! "
Manžel se zasměje a říká: "Ne ne, já nemusím, já už ju vidím…“
@punkerka89 píše:
Me se už kolik let líbí ta reklama, ale loni(nebo už předloni?)mi ji zkazila ta parodie tati a bude mít i ty zlatý kola? nene já nemusím já už je vidím tak si ji vzdy v duchu nebo nahlas opakuju
Tak tu parodii jsem vůbec nezaznamenala. Asi naštěstí. ![]()