Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdyz mate nervy apod. urcite pri reci pouzivate, ze vas odvezou do blazince. Vetsinou se to pouziva s konkretnim mistem.
Ja jsem ze Vsetina a pouzivame, ze nas „odvezou do Kromerize“.
Co pouzivate u vas? ![]()
Příspěvek upraven 05.01.23 v 10:45
U nas do Bohnic (Stredni Cechy, pak Praha). Na zakladni skole si nektere deti nadavaly do „Tloskovaku“ (v Tloskove je ustav pro MR).
Nejčastěji u nás zaznívá asi k Honzíčkovi…U Honzíčka se jmenovala budova kde sídlila místní psychiatrie ale to už je zrušené a oddělení je v nové moderní budove a jmenuje se jinak..jméno je ale zazité.
Nicméně je to zarizení spíse pro doléčování těch co se léčí dobrovolně ne pro akutní prípady takže skoro stejně často říkáme do Bohnic a nebo k Chocholouškovi. Ač reálné by nás odvezli do Dobřan a nebo do Budějc
Příspěvek upraven 05.01.23 v 11:00
@Xmichaelah nase pulka rodiny v Berkovicich pracuje😂ja vzdycky rikam, ze tam budu mit protekci😂
Do Dobřan nebo Bohnic, ty jsou takové známější, záleží s kým se bavím, jestli je to někdo poblíž mého bydliště, nebo někdo z druhého konce republiky ![]()
@NicolaR7 taky tam mam dost znamych
ale uprimne doufam, ze nikdy se tam nedostanu
kdysi se mi tam dostal tatka a bylo to peklo na zemi
Bohnice ![]()
@Janli píše:
Do červenýho kláštera
To jsem jeste neslysela…do slovenskeho Cerveneho Klastora jezdime kempovat a sjizdet Dunajec ![]()
Ostrava a okolí - říká se do Opavy. Co se říká v Opavě, nevím..