Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Wani píše:
Jako dite jsem bydlela na blizkem sidlisti.[/citace
Já tu bydlím celý život![]()
Do Kromclu. A že není těžké se tam dostat, z fleku můžu vyjmenovat tři lidi, které znám osobně a pobyli tam.
@neila píše:......nebo „trefí“
@VitaminC já říkám jen „mně vodvezou…“
@VitaminC píše:
Kdyz mate nervy apod. urcite pri reci pouzivate, ze vas odvezou do blazince. Vetsinou se to pouziva s konkretnim mistem.
Ja jsem ze Vsetina a pouzivame, ze nas „odvezou do Kromerize“.Co pouzivate u vas?
Příspěvek upraven 05.01.23 v 10:45
@Zlatývoči píše:
Do Kromclu. A že není těžké se tam dostat, z fleku můžu vyjmenovat tři lidi, které znám osobně a pobyli tam.
Taky znám mnoho lidí, co bylo v blázinci a všichni samozřejmě oprávněně.
@VitaminC píše:
Kdyz mate nervy apod. urcite pri reci pouzivate, ze vas odvezou do blazince. Vetsinou se to pouziva s konkretnim mistem.
Ja jsem ze Vsetina a pouzivame, ze nas „odvezou do Kromerize“.Co pouzivate u vas?
Olomouc - říkávám si v duchu, že skáknu za svým neurologem, ať mne předá kolegům 😆
@Beckyttine5 píše:
Ostrava a okolí - říká se do Opavy. Co se říká v Opavě, nevím..
Na Olomouckou
Do cvokhausu. Nebo za Chocholouškem.
Kroměřížská léčebna je krásná.
Do Jihlavy 😆. Blázinec je i v Havl. Brodě, zhruba stejná vzdálenost. Ale široko daleko všechny odváží do Jihlavy na kopec.
Krásné téma, a synchronicita funguje, dnes jsem po několika letech v práci vyslovila přání, odvezte mě do Bohnic, choďte často na návštěvy a noste pomeranče..
Pro mě spádově Bohnice a asi by se mi tam líbilo, je tam nádherný park, kostel, útulek..
Pokud by se mě to jednoho dne reálně týkalo, volila bych asi odvoz do Klecan ![]()
@LiduNe píše:
Do Jihlavy 😆. Blázinec je i v Havl. Brodě, zhruba stejná vzdálenost. Ale široko daleko všechny odváží do Jihlavy na kopec.
Želiv nic, co? Já mám dojem že to vrátili církvi ten klášter.
@VitaminC píše:
Cvokhaus ![]()
Drsnější varianta tohodle vlákna by byla kam vyrazíš ukončit život. ![]()
Já jsem z Vinohrad a tak pro mne to bejval samozřejmě Nuselák.
Spolužák z vejšky zas plánoval skok do Macochy.