Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@stinga píše:
taky do Kroměříže, je tam teď moje známá s poporodní psychózou
A to jen přešla přes silnici z porodnice, nebo se stihla otočit doma?
Edit.: Asi doma, trochu blbý vtip… Snad jí bude co nejdřív líp.
U nás nemáme stálé místo, střídáme jak to přijde na jazyk Bohnice, kopeček (Jihlava), Húskova nebo šaškec (Brno)
možná i něco dalšího, ale teď si na další nevzpomínám.
To skoro nikoho nevozí do Kosmonos??? Když jsem byla malá, myslela jsem, že to používají všichni. Až v dospělosti jsem zjistila, že každý jezdí jinam (když teta jednou řekla, že skončí v Kroměříži).
@Petule030 píše:
A to jen přešla přes silnici z porodnice, nebo se stihla otočit doma?Edit.: Asi doma, trochu blbý vtip… Snad jí bude co nejdřív líp.
@Ostrva píše:
To skoro nikoho nevozí do Kosmonos??? Když jsem byla malá, myslela jsem, že to používají všichni. Až v dospělosti jsem zjistila, že každý jezdí jinam (když teta jednou řekla, že skončí v Kroměříži).
U nás jo, ale jen někdy. Je to asi 30 km ![]()
@Borrealis píše:
Do Bohnic, samozřejmě, jedině do Bohnicmmch chybí základní antibiotika, lidem není co psát, myslím že mě brzy povezou
do Bohnic
Ne. Nech se odvézt do Dobřan, ten kus na západ od Prahy přežiješ a tam mají krásné okrasné skleníky. Tam ti bude blaze. ![]()
@Wani píše:
Na Kopeček (jihlavsko).
Taky jezdíme odjakživa na Kopeček- Třebíčsko
![]()
@Anelaba píše:
Taky jezdíme odjakživa na Kopeček- Třebíčsko![]()
![]()
![]()
Taky na kopeček… Jihlava… mám to přes kopec pár minut pěšky, tak to půjde rychle ![]()
Jednoznacne do Kosmonos, sem tam jsem zaslechla i na kopecek (kosmonosska lecebna je na kopci
)
@berua13 píše:
Taky na kopeček… Jihlava… mám to přes kopec pár minut pěšky, tak to půjde rychle
Jako dite jsem bydlela na blizkem sidlisti. ![]()
@Hanka1 píše:
U Honzíčka v Pískua hned pod Honzíčkem vyborná hospoda U Malířských.Bohužel po prestehovani do noveho puvodni Honzicek akorát chátrá…
Chteli tam delat nejakej duchodak ne? Ja tam nebyla od doby, co tam lezel deda, dodneska si pamatuju, jak nam hazel papirovy desetikoruny z okna. To tam teda jeste nebyla psychiatrie, i kdyz by to podle toho hazeni penez mohlo tak vypadat ![]()