Kam vás odvezou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TO_IT
5.1.23 10:59

Bohnice a to jsem jinak Brňák jak poleno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10461
5.1.23 11:00
@JancaS84 píše:
Do Černovic. Část Brna kde je příslušný ústav.

Taky tak. Ještě připojím, že tam mají hezkou zahradu a těším se, jak tam budu na sluníčku sedět na lavičce, pít kávu a zírat do nikam. Chodíme občas kolem na procházku, takže i děti ví, co tím myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.1.23 11:02

V Brne se říká, že te odlifrují na Húskovu a rodina ti tam bude v neděli nosit šunku.

• Citovat
  • Upravit
81528
5.1.23 11:03

Moje máma řikala K Honzíčkovi a do Dobřan. Mě už vozí do Bohnic, ikdyž někdy mi tu Dobřany ujedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
@Hoa Mai píše:
Taky tak. Ještě připojím, že tam mají hezkou zahradu a těším se, jak tam budu na sluníčku sedět na lavičce, pít kávu a zírat do nikam. Chodíme občas kolem na procházku, takže i děti ví, co tím myslím.

Jeee, to je hezky, ze to mas takhle obhlidnuty dopredu :palec:. A i deti budou vedet, kam za maminkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144

Dokud jsem bydlela v Bohnicich, 50 m od hlavniho vchodu, tak jsem rikala “za plot”. Od doby prestehovani jsem jeste nepouzila vyraz “me odvezou…”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788

Za mého dětství to byl HavlBrod. Teď mě odvezou do Bohnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44294
5.1.23 11:06

Do Bohnic nebo Havlbrodu. A nejčastěji asi cvokhausu.

Příspěvek upraven 05.01.23 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
5.1.23 11:11
@VitaminC píše:
Kdyz mate nervy apod. urcite pri reci pouzivate, ze vas odvezou do blazince. Vetsinou se to pouziva s konkretnim mistem.
Ja jsem ze Vsetina a pouzivame, ze nas „odvezou do Kromerize“.

Co pouzivate u vas? :)

Příspěvek upraven 05.01.23 v 10:45
:lol:

Praha/Bohnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
5.1.23 11:14

I u nás do Kroměříže. A znám dva, co tam opravdu odvezli, takže to nejspíš funguje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.1.23 11:15

Dobřany :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.1.23 11:17
@beruska9 píše:
Bohnice :lol:To jsem jeste neslysela…do slovenskeho Cerveneho Klastora jezdime kempovat a sjizdet Dunajec :mrgreen:

To je historická budova bývalýho kláštera ve Svitavách, kde je vybudovaná psychiatrie. Zvenku krásný, zevnitř šíleně depresivní. Naštěstí už přistavěli novou, moderní budovu.

• Citovat
  • Upravit
Neilika
5.1.23 11:18

Do Sternberka :D dokonce na to odmala znam i basnicku:
Az ja budu velka, bude ze me selka, nebo taky ucitelka, odvezou me do blazince do Sternberka. :lol:

• Citovat
  • Upravit
9073
5.1.23 11:18

Mě vozí do Dobřan a nebo do Bohnic. :mrgreen: nebo k Honzíčkovi do Písku a tam to mám specifické, říkám ještě do růžového blázince, protože hned vedle Honzíčka sídlí pobočka mého zaměstnavatele :mrgreen: a naše vlajková barva je růžová.
Dobřany jsou jistota, tam mají krásné skleníky s kytkama, takže tam chci já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
5.1.23 11:19
@Neilika píše:
Do Sternberka :D dokonce na to odmala znam i basnicku:
Az ja budu velka, bude ze me selka, nebo taky ucitelka, odvezou me do blazince do Sternberka. :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky