Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Vladusxx píše:
Nejčastěji u nás zaznívá asi k Honzíčkovi…U Honzíčka se jmenovala budova kde sídlila místní psychiatrie ale to už je zrušené a oddělení je v nové moderní budove a jmenuje se jinak..jméno je ale zazité.Nicméně je to zarizení spíse pro doléčování těch co se léčí dobrovolně ne pro akutní prípady takže skoro stejně často říkáme do Bohnic a nebo k Chocholouškovi. Ač reálné by nás odvezli do Dobřan a nebo do Budějc
Příspěvek upraven 05.01.23 v 11:00
@Vladusxx píše:
Nejčastěji u nás zaznívá asi k Honzíčkovi…U Honzíčka se jmenovala budova kde sídlila místní psychiatrie ale to už je zrušené a oddělení je v nové moderní budove a jmenuje se jinak..jméno je ale zazité.Nicméně je to zarizení spíse pro doléčování těch co se léčí dobrovolně ne pro akutní prípady takže skoro stejně často říkáme do Bohnic a nebo k Chocholouškovi. Ač reálné by nás odvezli do Dobřan a nebo do Budějc
Příspěvek upraven 05.01.23 v 11:00
Máme stejnou cílovku ![]()
@TO_IT píše:
Bohnice a to jsem jinak Brňák jak poleno
„to Bohnice“ nás odvážejí i v cizojazyčný domácnosti ![]()
Super téma btw ![]()
@Xmichaelah my dedu s alzheimrem…nakonec tam i zemrel😞ted to same ma manzela babicka ale zatim neohrozuje sebe ani okoli tak pece se zvládá doma.
@Lama Lama píše:
Moje máma řikala K Honzíčkovi a do Dobřan. Mě už vozí do Bohnic, ikdyž někdy mi tu Dobřany ujedou.
Jojo. K Honzíckovi. Do Dobran. A Bohnice jsou taky oblíbené.
Mimochodem perfektni namet na diskuzi nad tim jsem se nikdy nepozastavila a pobavilo me to ![]()
Do Bohnic, samozřejmě, jedině do Bohnic
mmch chybí základní antibiotika, lidem není co psát, myslím že mě brzy povezou
do Bohnic