Dovoz kočárku z Anglie

486
7.9.10 12:08

Dovoz kočárku z Anglie

Zdravím všechny :-) Chci se zeptat, nemá někdo z vás zkušenosti s nákupem kočárku z anglického e-shopu? Líbí se mi jeden anglický kočárek a myslím, že přes jejich e-shop by vyšel mnohem levněji. Máte někdo nějaký tip? Znáte nějaké jejich stránky? Moc díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6069
7.9.10 12:41

ahojky,

zkušenost z e-shopem co se týče kočárku nemám a nejsem si jistá zda ti ho pošlou - některý věci prostě neposílají … ale zkus www.amazon.co.uk
Levněji by vyšel určitě - jako skoro všechno na děti.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
7.9.10 12:44

Taky si nejsem jistá že ti ho pošlou, kór jestli v ČR je výhradní dovozce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
7.9.10 12:49

Nevim jak kocarek, ale nechavala sem tatovi poslat takovej stroj na zahradu a dorucili v pohode. Musis se podivat jestli konkretni eshop doruci do CR, pripadne se jich na to zeptat a kolik by stalo postovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.10 17:04

No, vlastně mi jde spíše o to, najít si ho na netu. Ten dovoz sem do ČR bych si nejspíš domluvila s nějakou kamarádkou. Potřebovala bych nějaké stránky, jako je např. Seznam, kde si napíšu do vyhledavače název kočárku a on mi pak vyjede např. podle ceny. Ale nějak se k tomu nemůžu dopátrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.9.10 17:16

A zkoušela jsi to na ebay? Anglickým tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.10 17:25

Shílenko, plácám se v tom jak tonoucí ve vodě :mrgreen: Kurňa, to fakt neexistuje obdoba Seznamu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.10 17:29

Tak jsem najela na eBay, ale je to něco jako aukro :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.9.10 19:24

Tak písni, který kočárek sháníš. Podíváme se po něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.9.10 19:24

Jo a klidně mi to hoď do SZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
7.9.10 20:50

Je to tezky. Na googlu by to slo, jenze sem zjistila, ze jak jsi na cesky IP adrese, tak jako prvni vyjede to, co je v cestine. Jedine za typ kocarku napis do googlu UK. Ebay je to co aukro, ale prodavaj tam i shopy. Jo a kamaradka bude nadsena, jestli ti to poveze :twisted: Ja ted tahla z UK kocarek, teda letadlem, pac potom v aute nebude misto, ale i tak to bylo teda zradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.9.10 21:03
IMI píše:
Je to tezky. Na googlu by to slo, jenze sem zjistila, ze jak jsi na cesky IP adrese, tak jako prvni vyjede to, co je v cestine. Jedine za typ kocarku napis do googlu UK. Ebay je to co aukro, ale prodavaj tam i shopy. Jo a kamaradka bude nadsena, jestli ti to poveze :twisted: Ja ted tahla z UK kocarek, teda letadlem, pac potom v aute nebude misto, ale i tak to bylo teda zradlo.

Imi, ale při googlení stačí zadat jen anglicky psané stránky a české ti to nevyjede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
7.9.10 21:06

Shi Tak to netusim, ja kdyz zadam prohledat web tak to vyjede stejne prvni CR. Vyber konkretni zeme sem teda nenasla a popravde sem ani po tom moc nepatrala, takze to treba jde.
UK stranky, co nutne potrebuju si pamatuju a ostatni mi jsou v CR ted k nicemu. V UK to mam naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
7.9.10 21:38

Anomisko,zadej si google.co.uk

Pokud ti to nebude stacit,poslu ti jeste jine stranky :wink: .

• Citovat
  • Upravit
486
8.9.10 09:55

Holky, líbí se mi Silver Cross Dazzle. Ale na těch anglických stránkách se fakt moc nevyznám :nevim: Nejspíš bych potřebovala pomoct - prostě najít ten nejlevnější v e-shopu. Holky, a fakt je to takový masakr dovézt 7 kg kočárek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí