Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
včera se mi opět podařilo píchnout (mám poslední dobou na to štěstí
).. Přítel chtěl duši vyndat, ale ouha, plášť na kole je hrozně pevný a nešel sundat, takže jsem nakonec kousek po kousku duši vytáhli ven a plášť nechali na kole s tím, že pak to tam zase nasoukáme zpátky. Duše zalepená, už neuchází, ale zaboha nám to nejde zpátky!!!
Je třeba sundat ten plášť, aby to šlo, ale rvali jsme to oba najednou, normálně silou a fakt to nejde, nemáte nějaký fígl, jak by to mohlo jít? Jedná se o přední kolo u kočárku Dorjan Danny sport 2009.. U zadních jsme nikdy problém neměli, tam šlo vše bez problémů..
Asi nám nezbyde nic jiného, než zajít do servisu, ale je mi trapné tam jít s tím, aby mi do kola vrátili duši, vždyť by to mělo být úplně primitivní ![]()
Předem děkuji za jakékoli rady ![]()
No nevím, ale já bych do servisu šla hned s píchlím kolem, výměna/zalepení stojí max 50,–, udělaj to na počkání a nemám s tím žádnou práci. Jinak bych ve vašem případě stejně zašla do servisu, vysvětlila, oni to pochopí…
Taky jsem sundala kolečko a jela do cykloservisu…
tak to zkuste ![]()
Asi nám nic jiného nezbyde, než tam jít
No my si to lepíme doma, teda spíš přítel, zabere to cca 5 minut a sada na lepení duší vyjde na 25 kč s tím, že je to na víc použití, takže mě nijak nevadí, že to děláme doma.. Kousek od nás je servis pro kola, tak tam zajdu, asi budou koukat jako blázni, až jim vyndám kolečko ![]()
Pokud máte kolo, tak se na to používaj takový hejble, kterýma se to postupně nadzvedává, jinak bych šla radši do servisu. Já mám doma naštěstí cyklistu, takže tohle neřeším. MNě se teda nepodařilo naštěstí píchnout ani jednou. Tak jsem zvědavá, jak to bude teď.
Markéto tak takový „hejble“ bohužel nevedem
Jak jsem už psala, vždy to šlo samo, ale tohle přední kolečko prostě ne a ne.. Radši bych to opravila doma, když už jsme vlastně půl práce udělali, ale servis asi bude jistější ![]()
Nepíchnutí závidím, já poprvé píchla po čtyřech měsícíh používání, pak dlouho ne a teď je to každou chvíli, jedna duše byla lepená tolikrát, že jsem radši koupila novou ![]()
Tchán má taky takový hejble (taky cyklista
) a minule je nemohl najít, tak to zvládnul nadzvednout příborovými noži
![]()
Nože jsme tam taky rvali a kleště, ale mrcha drží
A ty hejble, na kolik vyjde pořízení, to by se nám asi hodilo, předpokládám, že ještě párkrát píchnu, nějak mám na to smůlu ![]()
Tak to bohužel nevím, já cyklista nejsem ![]()
Zeptala bych se ti, ale to co má tchán už něco pamatuje, takže netuším na kolik to může vyjít teď. Ani nevím, jak se to jmenuje ![]()
Asi se na to zeptám v tom servisu, je to zároveň i cyklistická prodejna.. Jen na co se mám zeptat, na hejble je asi blbý
![]()
![]()
Nevím, jak bych na tebe koukala, kdybych tam byla prodavačka ![]()
Já fakt netuším, taky bych s tím měla potíž ![]()
jmenuje se to ‚montpaky‘ a jsou levny treba tady ja kupovala tusim i v tescu za par korun (kolem 20kc 3ks)
Tak takhle to naše vůůůbec nevypadá, ale princip to bude mít stejný
Jak říkám, to naše už něco pamatuje
![]()
ono je dost ruznych druhu a tvaru.. i materialu, plastove nebo kovove.. plastove sem tam rupnou
a kovove se zas bojim propichnuti te zalepene duse
tak si vyber…ja teda zatim cyklistim, s kocarkem jeste nemam tu cest..
V cyklistice ženskou nepotkáš
, prostě řekni, že chceš montážní páčky na výměnu duší, stojí to podle manžela asi 50,–, duši pořádně vyfouknout a ten plášť jakoby hodně zmáčknout do středu. A páčit jakoby hodně zblízka, jinak páčky můžou prasknout. ![]()