Kdy koupit kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
30.8.10 20:07

kdy koupit kočárek

ahojky holky…jsem poprvé těhulka a chtěla bych se vás maminek zeptak kdy koupit kočárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
30.8.10 20:09

Já ho měla doma ikdyž se to nemá ale nebyl kam jinam dát. Kupovala jsem ho když jsem byla asi v 6 měsíci. Ale spousta maminek ho kupuje až po narození prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.8.10 20:11

záleží hlavně na době dodání - někdy je to i 6-8 týdnů takže lepší vybírat dřív pozjistit si informace a pak objednat. Já objednávala taky někdy kolem 6. měsíce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.8.10 20:14

Já jem kočárek objednávala,když jsem byla v 8 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.8.10 20:25

U prvního dítěte jsem objednávala 2 měsíce před termínem (rodila jsem v termínu), ale v obchodě, kde byli ochotní mi ho schovat do porodu. A když jsem pak porodila, tak tam manžel jen zavolal, že miminko je na světě, a pán kočárek dovezl a připravil k vyzvednutí (měl na tyto účely garáž). Placený byl ale předem.

Teď u druhé dcery jsme objednávali až po porodu (ani ne tak kvůli pověrčivosti, ale prostě jsem se bála, že něco zakřiknu - těhotenství mezi holkama nedopadlo dobře, a to jsem si po 12tt už říkala, že snad bude vše OK). Neměli námi vybranou barevnou kombinaci, tak jsme na kočárek museli čekat - v pátek jsme se vrátili z porodnice domů a v pondělí kočárek přivezli (rodila jsem v úterý, takže do týdne byl doma). Ovšem mohla jsem si to dovolit, páč jednak jsem rodila v zimě a předpokládala jsem, že první dny stejně ven nebudu moct, a taky jsem měla u rodičů kočárek po starší dceři, takže jsem měla takovou pojistku, že kdyby to trvalo dýl, přivezli by mi ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
30.8.10 20:43

Já ho tedy kupovala asi ve 4. měsíci :oops: prostě se objevila zajímavá nabídka… od té doby stojí v garáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
30.8.10 20:49

U nás v rodině se drží tradice raději až po porodu a tak jsem po něm naběhla do obchodu a nevěděla který dřív vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
30.8.10 22:02

u klárky jsem kočárek měla vybraný cca kolem 6. měsíce, ale objednávala jsem ho v 7. měsíci, kdy jsme se přestěhovali do vlastního bytu. dřív bych ho neměla kde uskladnit. na pověrčivost absolutně nedám, jsem pro praktičnost. kočárek je teď už připravený pro druhého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
30.8.10 22:27

Já kupovala v osmém měsíci,ikdyž rodina říkala,že se to nemá,ale pak by bestak nebyl čas :wink: Už tak jsem v tom obchodě byla hoooodně dlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.9.10 13:34

prvni ve 4 mes, byl o 6tis levnejsi, ez kdybych cekala dele a druhy v 5tt :) stal mel polovinu, takze jsem to riskla a brala jsem to tak, ze prodat novy a levne muzu vzdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
7.9.10 06:16

já nakupovala ve 34.-35. týdnu, trojkombinaci, ale jednotlivé části v různých eshopech s různou dodací lhůtou (vyšlo to tak o dost levněji než celý set).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 13:30

Koupila bych ho asi až na poslední chvíli protože plno kočárů vydává každou chvilku náké novinky.Ale kočár pro druhou dcerku jsem měla doma už ve čtvrtém měsíci páč pověrám nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eve-lynn-ka
1.3.13 15:33

Taky se teď docela zajímám o to, kdy je vhodné koupit kočárek… Nejdřív mi připadalo na všechno dost času (jsem ve 4. měsíci), ale teď, jak tak zjišťuju, co všechno musím pořídit a kolik to stojí, jsem možná trošku změnila názor… Náhodou jsem našla na netu kočárek, který se mi strašně líbí a je zrovna za super cenu. Nevím, jestli se to zboží nějak rychle obměňuje, nebo jak dlouho za tu cenu bude ( je i s autosedačkou), ale mám tendenci si ho objednat už teď… Měl by být skladem, dodání do týdne… Poraďte :D

• Citovat
  • Upravit
221
4.3.13 14:42
@Eve-lynn-ka píše:
Taky se teď docela zajímám o to, kdy je vhodné koupit kočárek… Nejdřív mi připadalo na všechno dost času (jsem ve 4. měsíci), ale teď, jak tak zjišťuju, co všechno musím pořídit a kolik to stojí, jsem možná trošku změnila názor… Náhodou jsem našla na netu kočárek, který se mi strašně líbí a je zrovna za super cenu. Nevím, jestli se to zboží nějak rychle obměňuje, nebo jak dlouho za tu cenu bude ( je i s autosedačkou), ale mám tendenci si ho objednat už teď… Měl by být skladem, dodání do týdne… Poraďte :D

No já myslím že ve 4 m. už si ho pořídit můžeš já sama jsem nejdřív kupovala hadříky flašky apod…a pro kočár jsme s manželem jeli až v 8 m… ale je to na tobě..každá to máme jinak..já jsem teď také těhotná už po druhé a také jsem ve 4 m. já už všechno koupené mám i kočár využiji ten po prvním dítěti takže pak koupím akorád pleny novou zavinovačku lahve a sunar do zásoby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí