Downův syndrom sdílení zkušeností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.1.14 12:29

Mam bratříčka s DS a je to ten největší andílek kterého znám zde vkládám odkaz na video které jsme pro něj udělali :) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.1.14 18:06

Zdravím všechny maminky,
mě ze screeningu vyšly pozitivně testy na DS 1:65 dle mého věku bych měla mít 1:1000 V pondělí jsem byla v Ústí na genetice kde mi udělali ultrazvuk srdíčka a pak jsem šla do ordinace kde mi milá primářka vše vysvětlila a dala mi na výběr z podrobného ultrazvuku nebo plodovou vodou která je u DS jistější, vybrala jsem si plodovou vodu na kterou mě objednali hned na druhý den do Chomutova, odběr plodové vody nebolel jen byl nepříjemný a to až u třetí u mmě poslední zkumavky, tři dny se musí jen polehávat a týden se šetřit. Příští středu odpoledne si mám zavolat pro výsledky na DS na genetiku do Ústi, zbytek vysledku mi řeknou osobně 4.2. kde mi rovnou udělají podrobný ultrazvuk. Já doufám, věřím a modlim se, že vysledky budou negativní.
Držím pěstí všem maminkam a přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1926
3.2.14 21:49

Ahoj holky, v patek me ceka screening a jsem pekne nervozni :-( Je mi 37, uz 2× jsem samovolne potratila. S manzelem jsme se dohodli, ze pri spatnych testech bych sla na potrat. Kolegyne z prace ma holcicku s DS a vim cim si prosla. Je ji jen 29, testy a UZ vysly normalne. I pro doktory to byl sok :-( Mala je silne hypotonicka, ma spatny sluch, nemluvi, jsou ji 3 roky, ale jen leze, ma srdecni vadu atd. Gemma se nemohla vratit do prace, protoze to proste s takovym ditetem nejde. Navic to dost blbe ovlivnilo jeji manzelstvi.
Proste vim, ze bych takove dite nezvladla. A jen doufam, ze pokud je neco spatne, tak na to pri screeningu prijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
5.11.16 22:46
@MummyPav píše:
Ahoj holky, v patek me ceka screening a jsem pekne nervozni :-( Je mi 37, uz 2× jsem samovolne potratila. S manzelem jsme se dohodli, ze pri spatnych testech bych sla na potrat. Kolegyne z prace ma holcicku s DS a vim cim si prosla. Je ji jen 29, testy a UZ vysly normalne. I pro doktory to byl sok :-( Mala je silne hypotonicka, ma spatny sluch, nemluvi, jsou ji 3 roky, ale jen leze, ma srdecni vadu atd. Gemma se nemohla vratit do prace, protoze to proste s takovym ditetem nejde. Navic to dost blbe ovlivnilo jeji manzelstvi.
Proste vim, ze bych takove dite nezvladla. A jen doufam, ze pokud je neco spatne, tak na to pri screeningu prijdou.

zdravim tak coo jak si natom jak to cele dopadlo? me vzdycky zajimaji pribehy jak kdo nakonec dopadl atd, nekdy se zadari ze po letech dostanu i odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.11.16 00:02
@martina82 píše:
zdravim tak coo jak si natom jak to cele dopadlo? me vzdycky zajimaji pribehy jak kdo nakonec dopadl atd, nekdy se zadari ze po letech dostanu i odpoved :kytka:

podle podpisu zakladatelka miminko má, narozený 14.8.2014, to by odpovídalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
6.11.16 00:08
@slavuska1 píše:
podle podpisu zakladatelka miminko má, narozený 14.8.2014, to by odpovídalo :)

ahaa :mrgreen: no jo nikam jinam sem nekoukala, cetla sem jen ten prispevek, no vzhledem ktomu ze vypada spokojene tak bude zdrave, mam rada stastne konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.11.16 07:28
@Kristule1989 píše:
Mam bratříčka s DS a je to ten největší andílek kterého znám zde vkládám odkaz na video které jsme pro něj udělali :) http://www.youtube.com/watch?…

nadherne :srdce: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+