Krev ve stoličce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
7.1.07 17:28

Krev ve stoličce

Ahoj holky,
mám čtyřměsíční holčičku, která je plně kojená a hezky prospívá. Poslední dva týdny ale kaká tak šestkrát denně (před tím jednou za čtyři dny). Navíc je stolička hlenovatá a asi dvakrát jsem tam oběvila dvě tři červené mrňavounké tečky, co vypadaly jako krev. Všimla jsem si jich až po podrobném bádání. Normálně bych je ani nezaznamenala…
Co myslíte, je to v pořádku nebo byste raději valily k dr.?

Klára + Markétka (4 měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
7.1.07 17:36

Na nic necekej a zitra val k doktorce. Muzeto byt jen nesnasenlivost kravskeho mleka, co jis ty mlecneho. Nebo nejaka infekce. Nam tak zacala kampylobakterova infekce. Nebo nachlazeni mimi.

Krev a hlen, jiny zapach, vic jak 10 plen za den, celkova zmena stolice, to jsou duvody proc jit vzdy k dr.

Drzim palce, at to nic neni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.1.07 17:39

masozravka: Co to je kampylobakterová infekce?
Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
7.1.07 18:02

infekce zpusobena campylobakter jejuni jenz je treba v susenem mleku, kurecim, krutim mase. U nas se projevila prujmem, krev, hlen ve stolici, pak uz to byla jen krev, jako kdyby mela MS. Krece v brisku. Ale jedla porad dobre. Horecku jsme nemeli. Dehydrataci taky ne.Na to kolik ji bylo, to zvladla vyborne. :lol: Bohuzel,ale capylobakter se ji ve strevech drzi porad, nema jeste plne osidlenou floru ve strevech a davame ted Lactobacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.1.07 18:20

masozravka: Díky moc za info, ještě by mě zajímalo, jestli můžeš normálně kojit.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
7.1.07 20:50

ja uz v te dobe nekojila, jsme plne na UM. Koj dokud se nedomluvis s mudrou co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
8.1.07 09:56

Tak naše dr. se tváří v klidu, prý se to může stát, jak mimi tlačí… mám to ale sledovat a ve středu máme přijít… tak snad to fakt nic nebude…

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+