DPČ na rodičovské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DPČ na rodicovske dovolene
Ahoj holky, jsem na rodicovske dovolene a naskytla se mi moznost jit na brigadu na DPC. Dostala jsem seznam dokladu, ktere mam k podpisu smlouvy donest a mimo jine je tam i zapoctovy list nebo potvrzeni z uradu prace podle toho jestli menim praci nebo jsem byla na pracaku. Coz ale nejsem ani jedno. Z UP mi chodi rodicovska ale jinak jsem porad zamestnancem firmy, kde jsem na HPP, odkud jsem sla na materskou. Nemate s tim nektera zkusenost? Daji mi na UP nejake potvrzeni, ze mi vyplaci rodicovskou, nebo staci cestne prohlaseni, ze jsem na rodicovske?
Chtela jsem se nejdriv poptat tady, nez budu v utery obvolavat urady.
Diky moc za kazde info. Dasa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A není to nějaký jejich univerzální seznam pro nové zaměstnance? Pokud k nim někdo nastupuje na smlouvu, pak je to jasné, ale u DPČ? Pobírám RP, mám DPP i DPČ u různých zaměstnavatelů a zápočťák po mně nikdy nikdo nechtěl. ![]()
Spíš než na úřadech se zeptej přímo v té firmě, jak to mysleli a jestli se to vztahuje i na Tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DagVach podle mého názoru není k DPČ při RD důvod dokládat zápočťák…jinak rodičovská příspěvek by Ti chodil i kdybys nebyla na RD, ale třeba pracovala na HPP, takže řerpání RP nic nedokládá…měla bys mít ale vyrozumění od ÚP když Ti přiznali rodičák moc nevím jaký jiný doklad bys měla dokládat. Zkusila bych to spíš probrat v té firmě kam máš nastoupit a vysvětlila jim svou situaci, podle mě Ti dali nějaký univerzální papír se seznamem podkladů, který dávají všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky moc za objasneni, nejak jsem se v tom ztracela.
Ja vedela, ze mi tu dobre poradite. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dokladala jen potvrzeni o priznani davky rod. prispevku. Zadny zapoctovy list po me nikdo nechtel. Byla jsem ve stejne situaci jako ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit