DPP a nemoc - neschopenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.12.24 11:40

DPP a nemoc- neschopenka

Dobré odpoledne chtěla bych se zeptat v prosinci jdu na gynekologický zákrok, ale pracuji na Dohodu o provedení práce bohužel nevim kolik si vydělám na tu dohodu a to proto jelikož nám neposílají výplatní pásky 🙄 nevíte zda se dá nějak zjistit kolik jsem si vydělala? Minuly mesic jsem měla smlouvu na HPP, ale u jineho zaměstnavatele tam zjistil, že jdu na operaci a ukončil ji. S tímhle šéfem řeč není od ledna chci pracovat jinam jen to teď musím vydržet kvůli operaci. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35435
1.12.24 11:43

Kolik ti chodí v čistým, máš tam podepsané růžové prohlášení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.24 11:58

@JancaS84 ano posilala jsem ho jako Scan podepsaný v čistým mi přišlo 8 rovných za říjen za listopad ještě nic

• Citovat
  • Upravit
35435
1.12.24 12:19
@Anonymní píše: Více

Tak to bohužel nemáš odvody. Budeš doma zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.24 12:24

@JancaS84 a jak se to prosím pozná? Ani kdyz jsem ještě za listopad měla dvě smlouvy na tu druhou jsem mela 19k

• Citovat
  • Upravit
35435
1.12.24 12:27

Pozná se to tak, že u DPP nad 10 tis jsou odvody, ty jsi měla 8 tis i se slevou, takže z toho odvody nebyly.
A ta druhá smlouva už ti netrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.24 12:41

@JancaS84 tj no tak uvidím kolik přijde teď no myslím že to jiné nebude tak to nevim jak to udělat ještě když jsem s děckama sama 🤦

• Citovat
  • Upravit
11771
1.12.24 14:49

Ukončit DPP a nahlásit se na pracák a žádat o podporu v nezaměstnanosti. Pak dát vědět že jsi marod po operaci ať tě nehoní na schůzky a mezitím si hledat tu jinou práci pokud ji od toho ledna nemáš už jistou…jinak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35435
1.12.24 14:59

Tak jedině se ještě rychle někde zaměstnat a neříkat, že jdeš na operaci. Sice tě po 14 dnech marodeni vyhodí, ale aspoň budeš mít tu nemocenskou. Jestli nebudeš mít v prosinci ještě jiný výdělek tak si musíš zaplatit i to zdravotní sama. Pokud nejsi pojištěnec státu z nějakého titulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64835
1.12.24 15:03
@JancaS84 píše: Více

nemůže projít vstupní prohlídkou, ne. Takovou věc jako nutnost operace by měl doktor dát do výpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
1.12.24 17:30
@vokishka píše: Více

Tak pokud je tim zakrokem zreba konizace, tak o ni nemusi obvodak jednak vubec vedet a druhak to není nic, co by ovlivnovalo pracovní schopnost.
Ale spis di myslim, ze pri rychlosti zaměstnavatelů to nestihne, což je tedy v tomhle případě dobře neb by to nebylo nic jineho, než podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
1.12.24 17:31

Aneb podvadet je normalni, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35435
1.12.24 19:04
@j.a.n.i1 píše: Více

To ať si každý sáhne do svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
1.12.24 19:10

No, že ty si nemáš kam sáhnout, když to vesele radíš na netu, to mi došlo, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat