DPP a prohlášení k dani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
DPP a prohlášení k dani
Zdravím všechny. Potřebuji prosím rady odborníků jako je např. j. a.n. i., mag a jiné. V lednu 2013 jsem podepisovala v jedné firmě prohlášení k dani, abych nemusela platit 15% daň v výdělku. Pracovala jsem tam pravidelně do května. Dohodu nemám ani ukončenou, protože mě občas ještě potom volali, ale bylo to vždy v době, kdy jsem měla službu zrvona jinde. Pak jsem uzavřela další dohodu, ale v jiné firmě a tam jsem samozřejmě už 15ďaň musela platit. Nyní, od října, budu mít novou dohodu v jiné firmě a budeme napřed uzavírat DPP a později buď DPČ nebo smlouvu na zkrác. úvazek a teď od vás potřebuji pomoc. Šlo by to udělat tak, že to prohlášení k dani, které jsem podepisovala v lednu, by se vztahovalo pouze na 9 měsíců, tzn. od ledna - září? Od října bych podepsala u té jiné firmy nové prohlášení - od října- prosinec. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@karinka Ano, jde to, ale chce to kontaktovat tu první firmu a na tom prohlášení to upravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani, ty jsi prostě zlatá a já moc děkuji, že tento portál navštěvují takoví odborníci, jako jsi ty. Fakt, velké díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit