DPP při insolvenci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den. Jsem na rodičovské a mám insolvenci. Zajímalo by mě jak funguje DPP při insolvenci. Budu levnější nakupovat přes e-shopy kde se za nákupy sbírají body, které pak můžu proměnit na peníze. Bude to pár korun, ale i tak při vyplácení to jde na DPP. Asi určitě to budu muset hlásit to vím, ale aby mi z těch pár korun co budu mít ještě něco nevzali? Insolvenci platím 2500 mám dárcovskou smlouvu a z rodičáku mi zůstává 4100. Děkuji za rady
Podívejte se na https://www.banky.cz/…race-na-dpp/
- Citovat
- Upravit
To se vrháš na nejakou MLM vlnu, ne? Jedna sousedka taky přišla s tím, že si bude vydělávat přes zpětné bonusy za nákupy. Utrácela tisíce za předražené doplňky a cukrovinky, a pak si teprve přečetla, že na tu DPP jí to vyplatí až to bude dělat několik tisíc a strhnou si z toho poplatek za zpracování mzdy. Tenkrát ona a pár jejich kamarádek nakoupilo několik stovek nějakých bonbónů nebo čeho, a dostala z toho 900Kc, ale nedostala, protože vyplácí až při několikanásobné částce. A to se vyplatí…
No dobře si to rozmyslí, do čeho se vrháš. Jo a ta sousedka platila i nějaký vstupní poplatek, ale prý se to vyplatí, protože byl doživotní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo aha to vypadá na úplně stejnou firmu. Tak děkuji za informace.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@zrcadlo aha to vypadá na úplně stejnou firmu. Tak děkuji za informace.
Tak to si dobře rozmysli, je to klasický systém MLM, ale ty s insolvencí toho asi moc nenakoupis, takže to znamená namočit do toho celé široké okolí, naslibovat všechno možné, potom jim to nebude chutnat nebo provize nebudou dost vysoké a rozhadate se. Za mě stokrát lepší poprosit příbuznou o pohlidani a skočit na brigádu, než ji přesvědčovat k nákupům s tím, že z toho obě budete mít 20Kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Jsem na rodičovské a mám insolvenci. Zajímalo by mě jak funguje DPP při insolvenci. Budu levnější nakupovat přes e-shopy kde se za nákupy sbírají body, které pak můžu proměnit na peníze. Bude to pár korun, ale i tak při vyplácení to jde na DPP. Asi určitě to budu muset hlásit to vím, ale aby mi z těch pár korun co budu mít ještě něco nevzali? Insolvenci platím 2500 mám dárcovskou smlouvu a z rodičáku mi zůstává 4100. Děkuji za rady